maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
δεν είναι η ιδια ρε άλλη η ζωη... η ελενα είναι αυτή που εμπαινε παλια μαμπα.... ξαναειχε λογαριασμο εδώ αν δεν κανω λαθος...Κοπελιά, δεν σου φτάνει ένα νήμα;
δεν είναι η ιδια ρε άλλη η ζωη... η ελενα είναι αυτή που εμπαινε παλια μαμπα.... ξαναειχε λογαριασμο εδώ αν δεν κανω λαθος...Κοπελιά, δεν σου φτάνει ένα νήμα;
ασε που η ζωη,απο οτι μου αποκαληφτικε,ειναι φιλη και εχουν κανει διπλα,με φιλη καλη που εχει νημα εδω μεσα.θα την παρω και αυτη να μου το επιβεβαιωσει.Κοπελιά, δεν σου φτάνει ένα νήμα;
Δεν είναι η ίδια!!!!
δεν είναι η ιδια ρε άλλη η ζωη... η ελενα είναι αυτή που εμπαινε παλια μαμπα.... ξαναειχε λογαριασμο εδώ αν δεν κανω λαθος...
Αυτό κάθε λίγο και λιγάκι να αλλάζουν ένα όνομα και να μας πλασάρονται ως καινούριες στο χώρο και να μην μπαίνουν καν στον κόπο να αλλάξουν ένα κινητό, είναι εξαιρετικά εκνευριστικό αφού προσβάλλει βάναυσα την νοημοσύνη μας!
Θέλεις να το παίξεις καινούρια; Έκανες καλύτερο photoshop στις φωτογραφίες σου αυτή τη φορά; Άλλαξε κοπέλα μου ένα κινητό για να πούμε "Ας πάει το παλιάμπελο, κάνει μια νέα αρχή, ποιος ξέρει γιατί, ας το προσπεράσω". Εδώ όμως είναι απλά κοροϊδία απέναντι στον πελάτη.
Το έχω δει πολλές φορές και δεν γράφω, αλλά πραγματικά απορώ με μέλη που έχουν χιλιάδες μηνύματα το πως δεν το αναφέρουν ενώ το παίζουν και ειδήμονες.
Δείτε την Ζωή ως Έλενα σε άλλη καταχώρηση και με άλλες φωτογραφίες (πιο αντιπροσωπευτικές προφανώς):
ακριβως.και διπλα και ζευγαρια.Πάντως αυτή η Έλενα είναι παλιά στο κουρμπέτι...
Είχε καιρό αγγελίες....
Μάλιστα αν θυμάμαι καλά είχε και δικό της χώρο με κάποια άλλη με λεσβιακό.... Δεν είχα πάρει γιατί μου φάνηκε πολύ βαρια φωνή..
κ με τον αντρα της... κ πριν της αγγελειες εκανε κονε από το μαμπα...Πάντως αυτή η Έλενα είναι παλιά στο κουρμπέτι...
Είχε καιρό αγγελίες....
Μάλιστα αν θυμάμαι καλά είχε και δικό της χώρο με κάποια άλλη με λεσβιακό.... Δεν είχα πάρει γιατί μου φάνηκε πολύ βαρια φωνή..
δεν χρειάζεται....ισχύει 100%ασε που η ζωη,απο οτι μου αποκαληφτικε,ειναι φιλη και εχουν κανει διπλα,με φιλη καλη που εχει νημα εδω μεσα.θα την παρω και αυτη να μου το επιβεβαιωσει.
η ελενα ειναι αλλη απο την ζωη.μιλησα με την ζωη και οι φωνουλες διαφορετικες.
ασε που η ζωη,απο οτι μου αποκαληφτικε,ειναι φιλη και εχουν κανει διπλα,με φιλη καλη που εχει νημα εδω μεσα.θα την παρω και αυτη να μου το επιβεβαιωσει.
ρε μαγγια θελω να μιλησω και στην φιλη μας.κακο ειναι?αφου το λες και εσυ ισχυει.δεν χρειάζεται....ισχύει 100%
δεν το είπα για κακό...ρε μαγγια θελω να μιλησω και στην φιλη μας.κακο ειναι?αφου το λες και εσυ ισχυει.
και πολλά ψέματα!!! Αλλά τα τσακάλια τού σάιτ το κατάλαβαν αμέσως!!!Όλα καλά,εκτός...καινούργια???? Επίσης με μια μέρα στο σάιτ...πολλά πολλά νεύρα!!!
για πες τυπε να μαθουμε ??και πολλά ψέματα!!! Αλλά τα τσακάλια τού σάιτ το κατάλαβαν αμέσως!!!
Kαλησπερα Ελενα, ειμαι ο Αλεξανδρος.Γεια σας ειμαι η Ελενα για λιγους και καλους φιλους.
πολλα φιλακια
τι να σου πω τυπε,,διαβασε μόνος σού,,Τι λένε η συναγωνιστέςγια πες τυπε να μαθουμε ??
ο χρονος θα δειξει ουτε καν κριτικη δεν εχουμε δει ακομα ασε να δουμε οχι βιαστικα συμπερασματατι να σου πω τυπε,,διαβασε μόνος σού,,Τι λένε η συναγωνιστές
ο χρονος θα δειξει ουτε καν κριτικη δεν εχουμε δει ακομα ασε να δουμε οχι βιαστικα συμπερασματα