maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
ελενα μιας κ σε πετυχαινω εδώ θα μου πεις που κολαει το περι εξωτερικου?γουστα ειναι αυτα
ελενα μιας κ σε πετυχαινω εδώ θα μου πεις που κολαει το περι εξωτερικου?γουστα ειναι αυτα
γυρισες ελλαδα ? η απορια θα σε φαειελενα μιας κ σε πετυχαινω εδώ θα μου πεις που κολαει το περι εξωτερικου?
Ωραια η ανανεωση!!ανανεωση
κατσε ρε μαλακα αφου εγω λειπω ποιος στο διαολο δουλευε σημερα?γυρισες ελλαδα ? η απορια θα σε φαει
μωρακια μονο Ελληνικα οχι ΓΑΛΛΙΚΑ......κατσε ρε μαλακα αφου εγω λειπω ποιος στο διαολο δουλευε σημερα?
που και που χρειαζεται και κανα γαλλικο να σπαει η μονοτονιαμωρακια μονο Ελληνικα οχι ΓΑΛΛΙΚΑ......
μμμμμμμμμμμ
Έτσι!!![ftp][/ftp]
Είναι απαραίτητο;Έλενα,
Δεν είσαι και πολύ όμορφη ε?
Μια 42 χρονη - 60άρα;Γεια σας ειμαι η Ελενα για λιγους και καλους φιλους.
πολλα φιλακια
Ελληνιδα,42 χρονη
Καλά εντάξει..πόσα πληρώνεις την ώρα; Mην μας πεις ότι με αυτή τη παρουσία θες και πληρωμή; :oανανεωση
42+23%=51,66...Μια 42 χρονη - 60άρα;
φιλε χαλαρωσε δεν σε εβαλε κανεις να πας με την κοπελα και ουτε ειναι σωστο να την προσβαλεις δεν σου αρεσει πας παρακατωΚαλά εντάξει..πόσα πληρώνεις την ώρα; Mην μας πεις ότι με αυτή τη παρουσία θες και πληρωμή; :o
Λίγη αυτογνωσία δεν βλάπτει.
επειδή η πληρωμή είναι μετρητά έχει 10% έκπτωση....42+23%=51,66...
φιλε χαλαρωσε δεν σε εβαλε κανεις να πας με την κοπελα και ουτε ειναι σωστο να την προσβαλεις δεν σου αρεσει πας παρακατω
εσύ χαλάρωσε, κοίτα την δουλειά σου και προχώρα παρακάτω.. δεν απευθύνθηκα σε εσέναφιλε χαλαρωσε δεν σε εβαλε κανεις να πας με την κοπελα και ουτε ειναι σωστο να την προσβαλεις δεν σου αρεσει πας παρακατω