Badwolf035
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2017
- Like
- 626
- Πόντοι
- 81
Τσάμπα τα μαθαίναμε δηλαδή τα γαλλικά στο σχολείο;μωρακια μονο Ελληνικα οχι ΓΑΛΛΙΚΑ......
Τσάμπα τα μαθαίναμε δηλαδή τα γαλλικά στο σχολείο;μωρακια μονο Ελληνικα οχι ΓΑΛΛΙΚΑ......
εσύ χαλάρωσε, κοίτα την δουλειά σου και προχώρα παρακάτω.. δεν απευθύνθηκα σε εσένα
όποιος έχει μάτια βλέπει
επειδή εγω δεν είμαι δικηγόρος της... Κ όπως θα δεις τα καλά της τα έχω γράψει... Θα σου πω πως άλλο η κριτική... Άλλο η προσβολή... Κ εσένα μπορεί να μην σαρεσει... Αλλά σε άλλους τα γούστα τους είναι αυτά... Ποιος έχει το δικαίωμα να κρίνει τους πάντες?Γεμίσαμε νυχτερινούς αγράμματους δικηγόρους βλέπω
καλημερα αγορια μουυυυυυυεπειδή εγω δεν είμαι δικηγόρος της... Κ όπως θα δεις τα καλά της τα έχω γράψει... Θα σου πω πως άλλο η κριτική... Άλλο η προσβολή... Κ εσένα μπορεί να μην σαρεσει... Αλλά σε άλλους τα γούστα τους είναι αυτά... Ποιος έχει το δικαίωμα να κρίνει τους πάντες?
ειναι κανουργιο μπουμπουκι του σαιτεπειδή εγω δεν είμαι δικηγόρος της... Κ όπως θα δεις τα καλά της τα έχω γράψει... Θα σου πω πως άλλο η κριτική... Άλλο η προσβολή... Κ εσένα μπορεί να μην σαρεσει... Αλλά σε άλλους τα γούστα τους είναι αυτά... Ποιος έχει το δικαίωμα να κρίνει τους πάντες?
καλημέρα μωρό!σου έχω στείλει μήνυμα αν σε ενδιαφερειΚουκλος εισαι,με λιγη προσπαθεια βεβαια
ιδιάζουσα περίπτωση,υπό μελέτη!!! Σαν τον Μάνταλο ένα πράγμα...ειναι κανουργιο μπουμπουκι του σαιτ
σαν τον ευλογητο ενα πραγμα
ρε όργιο ταφταρ αν λες εμένα καινούργιο πρέπει να πας να κοιτάξεις την μνήμη σου ξεχασιαρηειναι κανουργιο μπουμπουκι του σαιτ
σαν τον ευλογητο ενα πραγμα
ρε διαβάζεις τι γράφω δεν το είπα για εσέναρε όργιο ταφταρ αν λες εμένα καινούργιο πρέπει να πας να κοιτάξεις την μνήμη σου ξεχασιαρη
Εν το μεταξύ άστοχη φωτογραφία ρε καμία ομοιότητα... αυτός ειναι κομματάκι ομορφος
καλά ρε αρωστακι συγνώμηρε διαβάζεις τι γράφω δεν το είπα για εσένα
καλημερακα(υ)λημερα ελενακι
Αγαπουλες παω για καφε,οποιος θελει να μιλησουμε τηλεφωνακι μονο 6959992636καλημερα
καλησπερα οκ α μιλησουμε φιλακιαμωρο σου εστειλα μηνυμα.ελπιζω να κανονισουμε...
ειναι κανουργιο του σαιτ
Aναρωτηθηκαν ο Beavis και ο Butt-Head :S :Sπερίπτωση, υπό μελέτη