Ελενα τυπακι !!!!!!!!!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2018
- Like
- 4
καλ
Καλημερα καλη εβδομαδα και διμιουργικη σε ολους μαςΚαλημέρα Έλενα
Καλημερα καλη εβδομαδα και διμιουργικη σε ολους μαςΚαλημέρα Έλενα
σαλάτα τα έχεις κάνει....βλακακο!!!!Aναρωτηθηκαν ο Beavis και ο Butt-Head :S :S
μην ασχολεισαι μαζι του αξια του δινεις προκειται για μεγαλο νουμεροσαλάτα τα έχεις κάνει....βλακακο!!!!
τι νούμερομην ασχολεισαι μαζι του αξια του δινεις προκειται για μεγαλο νουμερο
τι να κάνω...τους βλακακους τους αγαπάω!!! Μήπως ήθελε αυτός να γίνει έτσι?μην ασχολεισαι μαζι του αξια του δινεις προκειται για μεγαλο νουμερο
καλημερα σου εχω στειλει μηνυμα!!!καλΚαλημερα καλη εβδομαδα και διμιουργικη σε ολους μας
extra small....τι νούμερο
σημερα δεν μου ηρθε κατι??μωρο σου εστειλα μηνυμα.ελπιζω να κανονισουμε...
Εδω ειμαστε???????σημερα δεν μου ηρθε κατι??
Καλά εσύ όταν γυρίσεις απ τα τίρανα τα λέμεσαλάτα τα έχεις κάνει
Ίσα ρε τυφλοπόντικα που θα κρίνεις κιόλαςμην ασχολεισαι μαζι
Έλα ρε ακολουθεί τα βήματα του δάσκαλου του... Αν δεν είναι ο ο ίδιος... Δεν του είχε άρεσει το άκυρο που είχε φάει κ κοιτάει πάλι να κάνει χαλάστρα... Γνωστά τα τροπάρια....τι νούμερο
καλα τωρα ξεκαβαλα το καλαμι κ όταν καποιος θελησει κουμανταδωρο στο καυλι του κ τα γουστα του θα σε φωνάξουμε...Ευφάνταστα σενάρια και καινούργιοι Φώσκολοι
Ελα ρε κουταβι κρατα τις συμβουλες για παρτυ σου.καλα τωρα
με την συμπεριφορα που εχεις οποιον κ να ρωτήσεις θα πει χρειαζεσαι ψυχιατρο...Ελα ρε κουταβι κρατα τις συμβουλες για παρτυ σου.
Τουλαχιστον δεν χρειαζομαι οφθαλμιατρο οπως μερικοι αλλοι..
το παρακανε τουτος δω ρε μαγγες.χαρακτηρισμους για ολους.ασεβαστος.τι θα γινει με αυτον?δεν εχω ορεξη εγω να διαβαζω προσβολες.με την συμπεριφορα που εχεις οποιον κ να ρωτήσεις θα πει χρειαζεσαι ψυχιατρο...
ουτε εμενα είναι του γουστου μου κ την ειπα την γνωμη μου κ δημοσια κ πριβε μαζι της καθως κ τα παραπονα για την συμπεριφορα που ειχε... από εκει κ περα όλα εχουν οριο... αν για τα γουστα καποιον είναι κουκλα θα το κρινουν οι ιδιοι... αυτοι κανουν κουμαντο στο πορτοφολι τους κ που θα τα σκασουν... στο ξαναλεω... όταν θελήσουμε κουμανταδωρο στο πουλι μας κ τα γουστα μας θα σε φωνάξουμε... τωρα ξεκουβαλα παρακατω... αλλο γνωμη κ άλλο προσβολή το ξεφτυλισες.. καταλαβες παπαρακο?
ελα ρε δεν εχεις καταλαβει ποιος είναι.... είχαμε πολλους να γραφουν ετσι εδώ? ;)το παρακανε τουτος δω ρε μαγγες.χαρακτηρισμους για ολους.ασεβαστος.τι θα γινει με αυτον?δεν εχω ορεξη εγω να διαβαζω προσβολες.
καλυτερα αγραμματος παρα ξεφτυλας...Εκτος απο αγραμματος δικηγορος εισαι και αλμπανης ιατρος και κανεις διαγνωσεις;
Κοιτα την δουλεια σου που σου θιξαμε και την γκομενα, ξερολα. Και μην βριζεις.
Να εισαι κοσμιος βλαχακι.