neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
καποιος που δεν γαμαει δλδ ειναι ελκυστικος? κοσμα ελα εδω ρε σου εφεξεΜπα. σε μενα ισχυει το αντιστροφο
καποιος που δεν γαμαει δλδ ειναι ελκυστικος? κοσμα ελα εδω ρε σου εφεξεΜπα. σε μενα ισχυει το αντιστροφο
Ειλικρινεια με επιλεκτικη δραση λοιπον............οταν λεω ειληκρινια και μαθε να το γραφεις επιτελους
δεν εννοω να ειμαστε και τελειος μαλακες
που ησουν?
να μωρε ειχα πεταχτει σ'ενα μπουρδελακι και εριξα κανα δυο
Μπα. σε μενα ισχυει το αντιστροφο
ο κοζμας εχει φαει ακυρο απο την αρχηκαποιος που δεν γαμαει δλδ ειναι ελκυστικος? κοσμα ελα εδω ρε σου εφεξε
η βιο ειναι ανεξαρτητη λεει ,οποτε δεν χρειαζεται να την θρεφειςτωρα τι να απαντησω
και οι δυο απαντησεις καινε σαν αναμενα καρβουνα
καποιος που δεν γαμαει δλδ ειναι ελκυστικος? κοσμα ελα εδω ρε σου εφεξε
ε βεβαια θα σε ρωτησει που ησουν?Ειλικρινεια με επιλεκτικη δραση λοιπον............
Μ αρεσει που με διορθωνειs χαχαχαχαχαχ
η βιο ειναι ανεξαρτητη λεει ,οποτε δεν χρειαζεται να την θρεφεις
μα ρε μλκ να μη μου καθετε γκομενα
τι σκατα εχω τον γκομενοδιωχτη
λεφτα δεν εχεις ρε μαλακα...
κατι κανειΤυπε μπαρε, εχω ακουσει πως ο σκυλος βοηθάει στις γνωριμίες,
ισχυει;
πολλα θελεις.πρεπει να εισαι και αναλογων προσοντων ,το ξες ετσι? το καλυτερο παιδι σου δινουμεΟχι. Ειναι ελκυστικος ο επιλεκτικος
και τι σε νοιαζει? η ψωλη του?Το τελευταιο πραγμα που με νοιαζει στον αντρα ειναι τα λεφτα του.
ελα κεφαλονια ρε μαλακα να μου φτιαξεις κατι μπριζες...τωρα τι να απαντησω
και οι δυο απαντησεις καινε σαν αναμενα καρβουνα
πολλα θελεις.πρεπει να εισαι και αναλογων προσοντων ,το ξες ετσι? το καλυτερο παιδι σου δινουμε
γιατι εκει δεν εχετε χαμαληδεςελα κεφαλονια ρε μαλακα να μου φτιαξεις κατι μπριζες...
ο μπαρος ξερεις ποσο επιλεκτικος ειναι?Οπως εγω ειμαι επιλεκτικη ετσι πρεπει και ο αλλος.
και τι σε νοιαζει? η ψωλη του?
ρε μλκα εσυ θες να την ριξεις ,εγω θα τα λεω ολαγιατι εκει δεν εχετε χαμαληδες
ο μπαρος ξερεις ποσο επιλεκτικος ειναι?
ε πες ρε μλκ οτι εχω και ενα χαριτωμενο σκυλακιρε μλκα εσυ θες να την ριξεις ,εγω θα τα λεω ολα
δεν το καταλαβαναι μπορώ να το διακρίνω
Και που θα την βρειs?? Εδω μεσα??μα ρε μλκ να μη μου καθετε γκομενα
τι σκατα εχω τον γκομενοδιωχτη