neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ρε μλκα νταξει βαριεμαι ,απο παρασκευη θα ξεκινησω διαβασμα ,και θα με χασετε αντε μλκα μην σε γαμησωμηπως θες και διευθηνση
κοιτα ρε αλλο κολλητηρι βρηκαμε
ρε μλκα νταξει βαριεμαι ,απο παρασκευη θα ξεκινησω διαβασμα ,και θα με χασετε αντε μλκα μην σε γαμησωμηπως θες και διευθηνση
κοιτα ρε αλλο κολλητηρι βρηκαμε
Αυτο που περιγράφεις δεν ειναι ρομαντισμος. Ειναι βαρεμαρα
Ο ρομαντισμος ειναι ολοκληρη φιλοσοφια και σταση ζωης.
Αλλα νομιζω το παρον σαιτ δεν εξυπηρετει στο να το αναπτυξω παραπανω
εμενα γαμαμερε μλκα νταξει βαριεμαι ,απο παρασκευη θα ξεκινησω διαβασμα ,και θα με χασετε αντε μλκα μην σε γαμησω
απο τα χανια απο που συγκεκριμενα? αυτη ηταν απο την σουγια. εχω και φιλους εκει
δεν βγαινει με μικροτερους ειπε ,τι φοβασαι για τετοιο με εχεις ρε μουνιεμενα γαμαμε
την βιολεττα μην τολμησεις
ρε μλκα νταξει βαριεμαι ,απο παρασκευη θα ξεκινησω διαβασμα ,και θα με χασετε αντε μλκα μην σε γαμησω
Σκεψου το καλα παντωs.....Για ναναι απ την Κρητη και με αδερφια κιολαs, θαπρεπε να σε προβληματιζειεμενα γαμαμε
με ξερεις και απο χθεςπηγαινεις στο αναγνωστηριο της Ιπποκρατους/Ιατρικης για διαβασμα ?
εμενα γαμαμε
με ξερεις και απο χθες
δεν ειναι γι'αυτομαρεσει που εισαι προστατευτικος :-*
μπαρε δεν μου ειπες ,μιλας ακομα με την ρυθμ?δεν ειναι γι'αυτο
αλλα μην συνηθισεις στα δυωρα γαμησια
και μετα τι θα κανω
δεν ειναι γι'αυτο
και μετα τι θα κανω
μπαρε δεν μου ειπες ,μιλας ακομα με την ρυθμ?
Ρε συ μην εισαι χαζοs.....Την ωρα που δεν θα κοιταει εσυ θα "πειραξειs" το ρολοιδεν ειναι γι'αυτο
και μετα τι θα κανω
ηταν καλη διαφημιση για τον μπαρο ,αλλα βσκ ειναι η περιεργεια. ηταν προνομιουχος ο μπαρος μονο αυτος (και καποιος αλλος) ειχε το φατσοβιβλιο της ρυθμμπαρε δεν αφηνεις μια να πεσει απότι βλεπω
να μεινεις με την απορια τωρα που μου εριξες χυλοπιτανεο123
παντως αν πηγαινες τακτικα τα προηγουμενα 3 χρονια
πολυ πιθανων να σε γνωριζω φυσιογνωμικα.
να μεινεις με την απορια τωρα που μου εριξες χυλοπιτα
να μεινεις με την απορια τωρα που μου εριξες χυλοπιτα