baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.317
- Πόντοι
- 5.097
χανιωλαΑπο τα Χανιά.
χανιωλαΑπο τα Χανιά.
μην μου πεις οτι εισαι του 89 και ειχες/εχεις σχεση με κανα γυμναστη :SΑπο τα Χανιά.
ειναι ρομαντικο κοριτσι ρε μλκααυτο το ειπες για καλο
με χαντακωσες
τελικά όλοi σου εκπέμπουν κάτι εσένα
ψήνεσαι για gangbang ?
Καλοs ειναι ο ρομαντισμοs δεν διαφωνω.....για το 1960 1970 αντε 1980ειμαι ρομαντική τι να κανουμε
κρυαδες!!!
οχι ρε τυπε τα καλα τα κοριτσια τα σεβομαστε τις αλλες γαμα τες μεχρι να κλαψουνΚαλοs ειναι ο ρομαντισμοs δεν διαφωνω.....για το 1960 1970 αντε 1980
Τωρα εεεεεεπ
μην μου πεις οτι εισαι του 89 και ειχες/εχεις σχεση με κανα γυμναστη :S
Καλοs ειναι ο ρομαντισμοs δεν διαφωνω.....για το 1960 1970 αντε 1980
Τωρα εεεεεεπ
ναι και συγκεκριμενα απο ει :SΔεν ειμαι του 89. Ειμαι του 88.
αλλα μηπως αυτη που λες το ονομα της ξεκινάει απο Ε?
ναι και συγκεκριμενα απο ει :S
ελα ρε μλκ την ειρηνη λεςναι και συγκεκριμενα απο ει :S
ελαελα ρε μλκ την ειρηνη λες
συγνωμη ωραιο μουνι η ελευθεριαΑ οχι, εγω για Ελ αναφερομουν.....
Αυτα τα μεγαλοσχημα ......του να πεφτει καποιοs στα πατωματα.....και να τικ τακ κανει η καρδια μου δεν..........οχι ρε τυπε τα καλα τα κοριτσια τα σεβομαστε τις αλλες γαμα τες μεχρι να κλαψουν
τωρα ειναι ακομη καλύτερος γιατι ειναι δυσευρετος
νταξει μπορει να εισαι απο καλη οικογενεια εσυ. ρεσπεκτ απο μενα σε τετοια κοριτσιαΑ οχι, εγω για Ελ αναφερομουν.....
οχι τετοια ρε. το ρομαντικο εγω το ερμηνευω ως φυσιολογικη (οχι υστεριες κλπ) και συντηρητικη. οχι κερακια και δραματα :SΑυτα τα μεγαλοσχημα ......του να πεφτει καποιοs στα πατωματα.....και να τικ τακ κανει η καρδια μου δεν..........
Αυτα τα μεγαλοσχημα ......του να πεφτει καποιοs στα πατωματα.....και να τικ τακ κανει η καρδια μου δεν..........
Δηλαδη δεν.....Να περναμε καλα κι απο δω παν κι οι αλλοι
απο τα χανια απο που συγκεκριμενα? αυτη ηταν απο την σουγια. εχω και φιλους εκειΑ οχι, εγω για Ελ αναφερομουν.....
μηπως θες και διευθηνσηαπο τα χανια απο που συγκεκριμενα? αυτη ηταν απο την σουγια. εχω και φιλους εκει