Νέα

Έλενα Τσαβαλιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Milfakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Πρέπει να γιορτάζει της Μεταμορφώσεως. Αν τη δεις παλιά σε ένα σήριαλ του Δαλιανίδη νομίζω , λες ότι πριν 25 χρόνια ήταν 50 και τώρα 25 χρόνια μετά είναι 30 !!!!!

Ξεσκίζεται βεβαίως στο γυμναστήριο η αλήθεια είναι. Ρε τον καριολη τον Μάρκουλα…… Πρώτα την Ελσα (μέγα καυλοραπανο) και μετά την Έλενα , που είναι copy paste . Και βεβαια μιλάμε για τις επίσημες , χώρια τα μπαλέτα του που δεν έχει αφήσει τίποτα αμαγαριστο……

Και λέω εγώ τώρα …. Με τέτοια φάτσα και κοιλιά , αν ήταν ο μπακάλης της γειτονιάς και το έπαιζε γκόμενος , δε θα γελούσαν μαζί του και τα ραδίκια ; ;;;;;;

Ψοφαω στη ζήλια όμως γι αυτο τα λέω ……… χαχαχαχα
Ειλικρινεστατος

ευ γέ!

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Πρέπει να γιορτάζει της Μεταμορφώσεως. Αν τη δεις παλιά σε ένα σήριαλ του Δαλιανίδη νομίζω , λες ότι πριν 25 χρόνια ήταν 50 και τώρα 25 χρόνια μετά είναι 30 !!!!!

Ξεσκίζεται βεβαίως στο γυμναστήριο η αλήθεια είναι. Ρε τον καριολη τον Μάρκουλα…… Πρώτα την Ελσα (μέγα καυλοραπανο) και μετά την Έλενα , που είναι copy paste . Και βεβαια μιλάμε για τις επίσημες , χώρια τα μπαλέτα του που δεν έχει αφήσει τίποτα αμαγαριστο……

Και λέω εγώ τώρα …. Με τέτοια φάτσα και κοιλιά , αν ήταν ο μπακάλης της γειτονιάς και το έπαιζε γκόμενος , δε θα γελούσαν μαζί του και τα ραδίκια ; ;;;;;;

Ψοφαω στη ζήλια όμως γι αυτο τα λέω ……… χαχαχαχα
Ο σεφερλης εμφανισιακά δε βλέπεται κσραφλος χοντρός με μιτογκα και φάτσα σα κόμικς εγώ απορώ πως πήγαν αυτές οι 2 γυναίκες μαζί του,τελικά πόσο παλαβες είναι οι γυναίκες και όλα αυτά γιατί έχει κάποια λεφτά επειδή κάνει τον κωμικό έλεος απλά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Ο σεφερλης εμφανισιακά δε βλέπεται κσραφλος χοντρός με μιτογκα και φάτσα σα κόμικς εγώ απορώ πως πήγαν αυτές οι 2 γυναίκες μαζί του,τελικά πόσο παλαβες είναι οι γυναίκες και όλα αυτά γιατί έχει κάποια λεφτά επειδή κάνει τον κωμικό έλεος απλά.
Δεν λένε τυχαία το χρήμα "κινητήριο δύναμη".

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Εμεις ο μ@λακες να τα βλεπουμε αυτα που οι περισσοτεροι τις πηραν επ ωμου ξεβρακωτες, αεργες ,χωρις ιδιοτητα και τις εκαναν βασιλισσες αντι να πουν φερνω αυτα και εχω αυτα, τα δικα σου που ειναι;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Εμεις ο μ@λακες να τα βλεπουμε αυτα που οι περισσοτεροι τις πηραν επ ωμου ξεβρακωτες, αεργες ,χωρις ιδιοτητα και τις εκαναν βασιλισσες αντι να πουν φερνω αυτα και εχω αυτα, τα δικα σου που ειναι;
Σκέψου ότι τώρα λένε ότι δεν υπάρχει προίκα....Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ!!!...τώρα ο άνδρας αν δεν έχει προίκα είναι ανεπιθύμητος .

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Σκέψου ότι τώρα λένε ότι δεν υπάρχει προίκα....Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ!!!...τώρα ο άνδρας αν δεν έχει προίκα είναι ανεπιθύμητος .
Δηλαδη θα πρεπει να εχεις προικα για να παρεις μια χιλιοπαρμενη τρυπα χωρις προικα; Ε οχι, αν ειναι ετσι 1000 φορες καλυτερα στους οικους. Τουλαχιστον δεν θα εχεις το σπασ@×÷ και τον πονοκεφαλο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Δηλαδη θα πρεπει να εχεις προικα για να παρεις μια χιλιοπαρμενη τρυπα χωρις προικα; Ε οχι, αν ειναι ετσι 1000 φορες καλυτερα στους οικους. Τουλαχιστον δεν θα εχεις το σπασ@×÷ και τον πονοκεφαλο.
Παρθένες έχει μέχρι το Γυμνάσιο...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Μα δεν τιθεται θεμα παρθενιας το προσπερναμε- θεμα αφραγκιας υπαρχει αγραμματοσυνης και τεμπελιας .
Πρόσεξες ότι τα ζευγάρια έχουν παρόμοιο επίπεδο ;Αισθητικά αλλά και γενικά;
Σαβούρες ,καγκουρες και γενικά η πλεμπα τακιμιαζουν μαζί.
Από την άλλη πλευρά αξιόλογοι άνδρες πάλι ζευγαρώνουν με αξιόλογες γυναίκες ( συνήθως)....
Μόνη περίπτωση παραφωνίας είναι αξιόλογοι άνδρες με σαβούρες ...
Ποτέ σοβαρή γυναίκα με επίπεδο δεν θα τακιμιασει με καγκουροειδη της πλεμπας.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.298
Πόντοι
7.195
Λένε και γι' αυτου΄ς που ε΄χουν μεγάλη μύτη, ότι έχουν μεγάλο ριπαπα, εντυπωσιάζοντας τις γυναίκες που είναι δίπλα τους! Αλήθεια ή μύθος; Αυτοί, ξέρουν...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Λένε και γι' αυτου΄ς που ε΄χουν μεγάλη μύτη, ότι έχουν μεγάλο ριπαπα, εντυπωσιάζοντας τις γυναίκες που είναι δίπλα τους! Αλήθεια ή μύθος; Αυτοί, ξέρουν...
Πουτσες μπλε...
Απλώς κάποιες γκόμενες πειραματίζονται όπως εμείς οι λάτρεις του Αν.Μπλοκ δοκιμάσαμε και μερικές μαύρες έτσι για το παλμαρέ.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
οσο μεγαλο πεος και να εχουν ο σεφερλης με αυτη τη φατσα δε εντυπωσιαζει ουτε αγελαδα στο λιβαδι χαχαχαχα ισως εντυπωσιασει μονο τον σιλβεστρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πουτσες μπλε...
Απλώς κάποιες γκόμενες πειραματίζονται όπως εμείς οι λάτρεις του Αν.Μπλοκ δοκιμάσαμε και μερικές μαύρες έτσι για το παλμαρέ.
εγω δε εχω δοκιμασει μαυρη παντως δε μαρεσουν καθολου μονο λατινες εχω δοκιμασει απο νοτια αμερικη

Συνημμένα

• COL997-1-106x53mm-800x800.jpg
    COL997-1-106x53mm-800x800.jpg
    85,2 KB · Εμφανίσεις: 42

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.121