Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Μιλφαρα και αυτή,!δυνατη
Μιλφαρα και αυτή,!δυνατη
Απιστευτη σε αυτο το βιντεο...
Θα την την έχει ξεκωλιασει στο πούτσο ο ΣεφέρληςΜιλφαρα και αυτή,!δυνατη
Μπορεί να ισχύει αυτό που λεςΘα την την έχει ξεκωλιασει στο πούτσο ο Σεφέρλης
Πολυ πουτανοφατσα
Καυλοραπανο μιλφαρα
Κερδισε τζοκερ κι αυτος με τη γκιόσα58 είναι αυτή και 53 ο Σεφερλής.
Μα αυτό είναι το σωστό....εδώ πέρα άλλοι ,είτε λόγω έλλειψης επιλογής είτε λόγω ιδιαίτερων βιτσιων,την βρίσκουν με γυναίκες που ζυγίζουν πιο πολύ από τους ίδιους.Ακομα χειρότερα αν αυτή είναι η σύζυγός τους...Θα την την έχει ξεκωλιασει στο πούτσο ο Σεφέρλης
Πολυ πουτανοφατσα
Καυλοραπανο μιλφαρα
Ζηλεύεις ,ε;Που να δεις τέτοια πιπινια .....ακόμα και αν πλησιάζουν σωματικά ,είναι εγκεφαλικά νεκρά χωρίς κινητό.Η σύγκριση καθίσταται περιττή....Κερδισε τζοκερ κι αυτος με τη γκιόσα
Η Τσαβαλιά όμως δεν είναι αδύνατη, έχει καμπύλες!Μα αυτό είναι το σωστό....εδώ πέρα άλλοι ,είτε λόγω έλλειψης επιλογής είτε λόγω ιδιαίτερων βιτσιων,την βρίσκουν με γυναίκες που ζυγίζουν πιο πολύ από τους ίδιους.Ακομα χειρότερα αν αυτή είναι η σύζυγός τους...
Υπερβολικά γυμνασμενη αλλά τουλάχιστον ελπίζω να βγάζει γούστα και να μην είναι άλλο ένα ωραιοπαθες κομοδίνο.Λογω ηλικίας όμως πιστεύω ότι θα επιδιώκει να τον τρώει χωρίς αύριο γιατί ίσως δεν είναι πολύ μακρυά η ώρα της απόσυρσης.Η Τσαβαλιά όμως δεν είναι αδύνατη, έχει καμπύλες!
Έχει αυτοσαρκασθει τρελά με αυτό με την διασκευή του στο τραγούδι των "ONE" "Μωρό μου..".Πρέπει να γιορτάζει της Μεταμορφώσεως. Αν τη δεις παλιά σε ένα σήριαλ του Δαλιανίδη νομίζω , λες ότι πριν 25 χρόνια ήταν 50 και τώρα 25 χρόνια μετά είναι 30 !!!!!
Ξεσκίζεται βεβαίως στο γυμναστήριο η αλήθεια είναι. Ρε τον καριολη τον Μάρκουλα…… Πρώτα την Ελσα (μέγα καυλοραπανο) και μετά την Έλενα , που είναι copy paste . Και βεβαια μιλάμε για τις επίσημες , χώρια τα μπαλέτα του που δεν έχει αφήσει τίποτα αμαγαριστο……
Και λέω εγώ τώρα …. Με τέτοια φάτσα και κοιλιά , αν ήταν ο μπακάλης της γειτονιάς και το έπαιζε γκόμενος , δε θα γελούσαν μαζί του και τα ραδίκια ; ;;;;;;
Ψοφαω στη ζήλια όμως γι αυτο τα λέω ……… χαχαχαχα