neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
γουσταρεις χαστουκια ,πνιγμους και αυταρχικα στο σεξ βιοεικονίδιο που ξερνάει δεν υπάρχει?
γουσταρεις χαστουκια ,πνιγμους και αυταρχικα στο σεξ βιοεικονίδιο που ξερνάει δεν υπάρχει?
τυπε αν θες καποιον να σου τραβα μαλακια εσκασε νεο φυντανι στο σαιτ
ο φοιτητηςγιαννενα
Γραφε ολοκληρη την λεξη...Την αντεχει ο server
Ποιεs ητανε οι αλλεs δυο??
γουσταρεις χαστουκια ,πνιγμους και αυταρχικα στο σεξ βιο
θελω και εναν να μου σιδερωνει τα 50ευρα...
που χαθηκες ρε τυπε?
νομιζω εχεις σχηματισει λαθος γνωμη για το ατομο μουμια μαριαννα
μια ελσα κτλ
μια μαριαννα
μια ελσα κτλ
μας τα επριξε λιγο σημερα τυπε.στην μαριάνα και στην έλσα την έπαιφτα μόνο εγώ και έφαγα φώλα ..
ο μπάρος μόνο για σένα ενδιαφέρεται, στις άλλες μιλούσε για να σου κάνει σπάσιμο
αρχίζεις να μου τον πληγώνεις και με τσατίζεις .. κανόνισε
μη ντυθεις καλα κατι προχειρο βαλε,εχει και ζεστη
στην μαριάνα και στην έλσα την έπαιφτα μόνο εγώ και έφαγα φώλα ..
ο μπάρος μόνο για σένα ενδιαφέρεται, στις άλλες μιλούσε για να σου κάνει σπάσιμο (ουπς τον έδωσα στεγνά)
μας τα επριξε λιγο σημερα τυπε.
τυπε εσυ πηγες στην ηλεκτρα?
α και κατι αλλο. εσυ που τα ξερεις αυτα. που βρισκουμε κανα καλο μαγαζι με γκοθικ και τετοιες τυπισες?
α και κατι αλλο. εσυ που τα ξερεις αυτα. που βρισκουμε κανα καλο μαγαζι με γκοθικ και τετοιες τυπισες?
στην μαριάνα και στην έλσα την έπαιφτα μόνο εγώ και έφαγα φώλα ..
ο μπάρος μόνο για σένα ενδιαφέρεται, στις άλλες μιλούσε για να σου κάνει σπάσιμο (ουπς τον έδωσα στεγνά)
ριμπαουντ καθε σαββατο βραδυ τυπεμας τα επριξε λιγο σημερα τυπε.
ειπαμε κυνηγι .σε κυνηγαει ολο το σαιτ για να βγεις με τον μπαρο,τι αλλος θες εγω κουραστικα ας συνεχισει καποιος αλλοςεγω σας τα επρηξα?!?!
ειπαμε κυνηγι .σε κυνηγαει ολο το σαιτ για να βγεις με τον μπαρο,τι αλλος θες εγω κουραστικα ας συνεχισει καποιος αλλος