neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
καλο τυπε?ριμπαουντ καθε σαββατο βραδυ τυπε
δεν θελω ψευτικα πραγματα. θελω γνησιες γκοθικ που γουσταρουν ξυλο
καλο τυπε?ριμπαουντ καθε σαββατο βραδυ τυπε
εσυ να μας τα πρηξεις οχι ποτεεγω σας τα επρηξα?!?!
αθηνα ειμαι ,τι εννοεις?τι τα θες τα γκοθάδικα ?
γυρνάς αθήνα ?
καλο τυπεκαλο τυπε?
δεν θελω ψευτικα πραγματα. θελω γνησιες γκοθικ που γουσταρουν ξυλο
ειπαμε κυνηγι .σε κυνηγαει ολο το σαιτ για να βγεις με τον μπαρο,τι αλλος θες εγω κουραστικα ας συνεχισει καποιος αλλος
τι εκαναδεν ειναι της μοιρας νεο123.
Ειδες πως συμπερηφερθηκε πριν
ρε μλκα τι σκατα διαβαζεις? ειπα ενα μηνα στην αμερικη εκατσα. γυρισα 7-8 του μηνος. Για τις μεξικανες σου ειπα ,υπαρχουν πολλες πολεις μεξικανων στην αμερικη .εκει τις ειδακαι το μέχικο ?
μούφα ?
τυπε σημερα κατεβηκα απο το βουνο..ημουν δυο μηνες στην καλυβα και εφτιαχνα κατι καμινια για καρβουνο...εβγαλα πεντε τονους...μολις το πουλησω θα ανεβω αθηνα να γαμησω την βιολετα..που χαθηκες ρε τυπε?
ολα καλα?
το εκλεισες το μαγαζι ρετυπε σημερα κατεβηκα απο το βουνο..ημουν δυο μηνες στην καλυβα και εφτιαχνα κατι καμινια για καρβουνο...εβγαλα πεντε τονους...μολις το πουλησω θα ανεβω αθηνα να γαμησω την βιολετα..
τι εκανα
γιαυτο μπηκε αγριεμενος στο σαιτ τυπετυπε σημερα κατεβηκα απο το βουνο..ημουν δυο μηνες στην καλυβα και εφτιαχνα κατι καμινια για καρβουνο...εβγαλα πεντε τονους...μολις το πουλησω θα ανεβω αθηνα να γαμησω την βιολετα..
με αδικειςτρεχεις τα μ**νια απο πισω
εισαι τυπου greek lover
οχι ρε τυπε το μαγαζι δουλευει...εχω προσωπικο...το εκλεισες το μαγαζι ρε
τυπε θα εχω μαζι μου το κομποδςμα απο το καρβουνο...money talks...γιαυτο μπηκε αγριεμενος στο σαιτ τυπε
τυπε η βιολεττα ειναι ρομαντικη οπως ειπε
δεν θελει βουνισιους αγριανθρωπους
γιαυτο μπηκε αγριεμενος στο σαιτ τυπε
τυπε η βιολεττα ειναι ρομαντικη οπως ειπε
δεν θελει βουνισιους αγριανθρωπους
τι ειναι αυτο ρε βιολετα?οι βουνισιοι ειναι μπρουταλ
Κεφαλονιά: Σαφάρι ελέγχων, με πολλές παραβάσειςοχι ρε τυπε το μαγαζι δουλευει...εχω προσωπικο...