argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.703
- Πόντοι
- 9.297
Η γλυκούλα...μα τι γκαβλακι ήταν αυτό;Μαι σικρετ κομπινεισον ις αι μιστερι φορ γιου..........
Η γλυκούλα...μα τι γκαβλακι ήταν αυτό;Μαι σικρετ κομπινεισον ις αι μιστερι φορ γιου..........
Φίλε για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τόσα πολλά, απλά ότι υπάρχουν πολλές φήμες και για την προτίμηση της σε μαύρους χορευτές και γενικά ότι ξεσκίζεται στο σεξ. Είχε πει και η ίδια κάποια στιγμή ότι έχει κάνει σεξ σε καμαρίνι εξάλλου. Φαίνεσαι πιο ενημερωμένος πάντως, αν ξέρεις πιο συγκεκριμένα περιστατικά μοιράσου τα μαζί μας, γιατί και εγώ ψάχνω πολύ για την ΕλενάραΠροσεχε ανεκαθεν την δημοσια εικονα της και περαν αυτων των...ολισθηματων της στιγμης που ανεφερα δεν εδινε ποτε λαβες για ενασχοληση με τα προσωπικα της...δεν ξερουμε καν μετα τον Μαυριδη ποιος την καρφωνε η με ποια επαιξαν "ψαλιδακια"....αξιοπρεπεστατη και φωναρα...και τουμπανομουνο απο τα εκλεκτα!!!!
Δεν με εκπλήσσει το πηδημα στα καμαρίνια...οτι πιο σύνηθες στα μαγαζια της νύχτας ,ποια δεν το έχει κανει δηλαδή???Απο τα πολύ προβλεπέ...οτι ξέρω για την αρχοντομουνάρα της το κατέθεσα ήδη ,δεν γνωρίζω παραπέρα....περιμένω να 50ρήσει κι αυτη να βλέπει την μπογια της να περνάει να ξεσαλώσει δημοσια με κανα γεροντότεκνο που ψοφάει για δημοσιότητα οπως η Βανδη με τον Μπιμπίκη...τον Μπιζ...Μπιτσ...αυτον τον λέτσο με το μόνιμο ντύσιμο κοράκι τεσπα...θα ξεδώσει κι αυτη που θα πάει...οσο πιο πολλά φυλάς μέσα σου για χρόνια...τοσο πιο έντονη θα είναι η αποσυμπίεση!!!!Θα πετάγονται μουνοχυματα δωθε κείθε λέμε!!!!Φίλε για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τόσα πολλά, απλά ότι υπάρχουν πολλές φήμες και για την προτίμηση της σε μαύρους χορευτές και γενικά ότι ξεσκίζεται στο σεξ. Είχε πει και η ίδια κάποια στιγμή ότι έχει κάνει σεξ σε καμαρίνι εξάλλου. Φαίνεσαι πιο ενημερωμένος πάντως, αν ξέρεις πιο συγκεκριμένα περιστατικά μοιράσου τα μαζί μας, γιατί και εγώ ψάχνω πολύ για την Ελενάρα
Φίλε ΜΑΚΑΡΙ, δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο το θέλω αυτό. Ακόμα και τώρα με την Βανδή χύνουμε ποτάμια με αυτά που κάνει και έτσι όπως την έχει δει. Η Ελενάρα προσωπικά είναι η μεγαλύτερη μου φαντασίωση, ειδικά όταν έβαλε αυτές τις βυζάρες ολοκληρώθηκε ένα ηφαίστειο. Ένα διαζύγιο για την Ελενάρα σε αυτές τις ηλικίες θα ήταν απίστευτο, να αρχίσει να τα πετάει σε λίγο παραπάνω βαθμό, η κορμάρα της, οι ποδάρες της και αυτές οι βυζάρες να ξεχειλίζουν. Απλά ελπίζουμε...Δεν με εκπλήσσει το πηδημα στα καμαρίνια...οτι πιο σύνηθες στα μαγαζια της νύχτας ,ποια δεν το έχει κανει δηλαδή???Απο τα πολύ προβλεπέ...οτι ξέρω για την αρχοντομουνάρα της το κατέθεσα ήδη ,δεν γνωρίζω παραπέρα....περιμένω να 50ρήσει κι αυτη να βλέπει την μπογια της να περνάει να ξεσαλώσει δημοσια με κανα γεροντότεκνο που ψοφάει για δημοσιότητα οπως η Βανδη με τον Μπιμπίκη...τον Μπιζ...Μπιτσ...αυτον τον λέτσο με το μόνιμο ντύσιμο κοράκι τεσπα...θα ξεδώσει κι αυτη που θα πάει...οσο πιο πολλά φυλάς μέσα σου για χρόνια...τοσο πιο έντονη θα είναι η αποσυμπίεση!!!!Θα πετάγονται μουνοχυματα δωθε κείθε λέμε!!!!
Πήδημα στα καμαρίνια με τον τότε γκόμενο...όχι με θαυμαστές...άρα στην ουσία δεν μετράει.Δεν με εκπλήσσει το πηδημα στα καμαρίνια...οτι πιο σύνηθες στα μαγαζια της νύχτας ,ποια δεν το έχει κανει δηλαδή???Απο τα πολύ προβλεπέ...οτι ξέρω για την αρχοντομουνάρα της το κατέθεσα ήδη ,δεν γνωρίζω παραπέρα....περιμένω να 50ρήσει κι αυτη να βλέπει την μπογια της να περνάει να ξεσαλώσει δημοσια με κανα γεροντότεκνο που ψοφάει για δημοσιότητα οπως η Βανδη με τον Μπιμπίκη...τον Μπιζ...Μπιτσ...αυτον τον λέτσο με το μόνιμο ντύσιμο κοράκι τεσπα...θα ξεδώσει κι αυτη που θα πάει...οσο πιο πολλά φυλάς μέσα σου για χρόνια...τοσο πιο έντονη θα είναι η αποσυμπίεση!!!!Θα πετάγονται μουνοχυματα δωθε κείθε λέμε!!!!
Συμφωνώ! Αν μου λεγανε οτι εχω επιλογή να γαμησω την 20χρονη η την 41χρονη Παπαριζου θα διάλεγα αβλεπει την Παπαρίζου του σήμερα.Για εμένα προσωπικά τα ντουζένια της είναι τώρα. Μία κορμάρα που στάζει καύλα, βυζάρες, μπουτάρες και καυλόφατσα...
Πολύ καλύτερη από όταν ήταν μικρή
Πρέπει να κάνει τρέλες πίπες, καυλοφατσα, για παρτουζαΓια εμένα προσωπικά τα ντουζένια της είναι τώρα. Μία κορμάρα που στάζει καύλα, βυζάρες, μπουτάρες και καυλόφατσα...
Πολύ καλύτερη από όταν ήταν μικρή
Η Ελενα στα 20 ...Την 20χρονη με κλειστά μάτια, ασυζητητί.
Στα 20Χ2Η Ελενα στα 20 ...
Διπλές βυζάρες, διπλές καμπύλες, διπλές μπουτάρες και διπλό σεξαπίλ από τα 20...Στα 20Χ2
(Διπλά χρόνια και διπλά κιλά....)
(Στα 20 χωρίς δεύτερη σκέψη..)
Στα 24.Διπλές βυζάρες, διπλές καμπύλες, διπλές μπουτάρες και διπλό σεξαπίλ από τα 20...
πριν 20 χρονια ομως το κωλοτρυπιδι της ειχε μια αλφα στενοτητα,τωρα μπορει να εισαι σαν κρασοποτηροΣυμφωνώ! Αν μου λεγανε οτι εχω επιλογή να γαμησω την 20χρονη η την 41χρονη Παπαριζου θα διάλεγα αβλεπει την Παπαρίζου του σήμερα.
Μην μασάς.πριν 20 χρονια ομως το κωλοτρυπιδι της ειχε μια αλφα στενοτητα,τωρα μπορει να εισαι σαν κρασοποτηρο
ποοο στο Νitro πρέπει να ηταν η φωτογραφία! τι μου θυμησες τωρα... ΛύκειοΗ Ελενα στα 20 ...