Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.552
- Πόντοι
- 3.246
έχω τραβήξει άπειρες
με αυτό το βίντεο!
με αυτό το βίντεο!
Εγώ με αυτό είχα πάθει εγκεφαλικό...έχω τραβήξει άπειρες
με αυτό το βίντεο!
Σίγουρα! Θα έχουν "αναστενάξει" οι σουμιέδες!Στάνταρ.Πηδάει καλά ο τυχερός σύζυγος.
Καυλάρα...Ελενάρα...
Με τα ¨"προσόντα ΄" της Ελενας.Σίγουρα! Θα έχουν "αναστενάξει" οι σουμιέδες!
Όχι μόνο εσύ...έχω τραβήξει άπειρες
με αυτό το βίντεο!
Άστα να πάνε! Κοντεύουν να εκραγούν!Ρε Ελενάρα, έτοιμες να πεταχτούν έξω οι βυζάρες σου...
Ε λίγο αργότερα έγινε η έκρηξη...Όχι μόνο εσύ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άστα να πάνε! Κοντεύουν να εκραγούν!
Τα 'δωσε όλα το Ελενάκι! Είναι δυνατόν, να μην είχαμε το λεγόμενο κατά τη δημοσιογραφική ορολογία, "ατύχημα";Ε λίγο αργότερα έγινε η έκρηξη...
Πραγματικά είναι απίστευτο που δεν το ανακάλυψαν κάποιες ιστοσελίδες, κυρίως αυτοί οι έγκριτοι αθλητικογράφοι με αυτά τα άρθρα στα σάιτ τουςΤα 'δωσε όλα το Ελενάκι! Είναι δυνατόν, να μην είχαμε το λεγόμενο κατά τη δημοσιογραφική ορολογία, "ατύχημα";
χαχα ελεος ρε με τα photoshop. καλυτερα μονο με σουτιεν να τις βλεπουμεΑχ Ελεναρα πόσες φορές σε χύσαμε στα νιάτα σου..
Η Ελενα ειναι 41, μπηκε στην ηλικιακή δεκαετία που οι γυναίκες ψάχνουν συνέχεια να φανε πουτσα.Η Ελενάρα ζητάει κοντινό στις βυζάρες της και κλείνει το μάτι σε φαν...
Εδω σε καλύτερη ανάλυση και επεξεργασμένο με zoom στην ρωγαρα της Έλενας.. Λίγο ακόμα και θα τα πεταγε όλα έξω !!!!Η Ελενάρα ζητάει κοντινό στις βυζάρες της και κλείνει το μάτι σε φαν...