siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Τη παω, ειναι καλο παιδι
Βρήκες ευκαιρία που λείπει η μπάιτ!Εγώ δεν είμαι φαν της Έλενας αλλά βάζω αυτό το post γιατί είναι μία από τις "ωραίες" που φέρνουν σαν πρόχειρο παράδειγμα οι γυναίκες όταν τους λέμε για τούμπανα.
Μετά από τα: "μα αυτή έχει κάνει πλαστικές!", "καλά δε βλέπεις τις σιλικόνες?", "είναι δυνατόν να ήταν έτσι το ένα - το άλλο" έρχεται και το "Δηλαδή η Παπαρίζου που δεν έχει κάνει τίποτα δεν είναι εξίσου όμορφη?".
Για όλες εσάς:
Έλενα Παπαρίζου - "Έχω κάνει πλαστική στο στήθος"
Θα τολμούσες να κάνεις μια πλαστική επέμβαση για να βελτιώσεις κάτι πάνω σου;
Ναι, θα τολμούσα να κάνω ένα face lift, αν νιώσω ότι το χρειάζομαι. Και πιστεύω ότι αν κάποιος πιστεύει ότι μια επέμβαση μπορεί να κάνει καλό στην ανασφάλειά του, ας το κάνει. Απλά, καλό είναι να μην καταφεύγουμε σε υπερβολές και δε συμφωνώ να γίνονται σε μικρή ηλικία.
Αν είχες κάνει πλαστική επέμβαση, θα το έλεγες;
Έχω κάνει πλαστική στο στήθος μου. Ήθελα να το κάνω και το έκανα και δε θεωρώ ότι πρέπει να το κρύψω. Και η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Ότι έλεγαν ότι είχα κάνει πλαστική, προτού την κάνω. Όταν τελικά την έκανα, δε ρώτησε ποτέ κανένας.
κ τρωει κ το ξυλο της απο τον χοντρο κ δεν λεει κ τιποτα....τωρα μου ρθε κ το αναλογο θεμα που αναλυετε απο το πρωι με μανιακαι κουκλαρα και αξιοπρεπεστατη!!!
η ελεναρα?κ τρωει κ το ξυλο της απο τον χοντρο κ δεν λεει κ τιποτα....τωρα μου ρθε κ το αναλογο θεμα που αναλυετε απο το πρωι με μανια
πλακα κανεις τωρα????????????????????κ τρωει κ το ξυλο της απο τον χοντρο κ δεν λεει κ τιποτα....τωρα μου ρθε κ το αναλογο θεμα που αναλυετε απο το πρωι με μανια
πλακα με κανεις ρε τυπε?η ελεναρα?
απτον τονυ?
τι λες ρε τυπε
πρωτη φορα το ακουω
οχι δικε μουπλακα με κανεις ρε τυπε?
καλα ρε παιδια πως κανετε ετσι?δεν το ειχατε ακουσει?η εγω λεω μαλακιες κ την μπερδεψα με αλλη ιστορια?νομιζω πως ναι ομως,ειχε ακουστει οτι της την επεφτε ενας σε ενα μαγαζι που δουλευε κ επαιξε ξυλο ο τονυ με αυτον κ μετα εδωσε κ κανα δυο στο σπιτι κ στην ελεναπλακα κανεις τωρα????????????????????
την χτυπαει??????????????????????????????
πλακα κανεις ετσι?
γιατι ειναι 10 χρονια μαζι κ τον αγαπαει ισως?ειχε πεταξει κ ο γεωργανταςη οπως τον λενε αυτον μια μπηχτη στα mad πριν λιγο καιρο.πηγε διπλα της κ ηταν κ ο τονυ κ της ειπε οτι ειναι πολυ ομορφη κ λεει παλι μονος του,α ξεχασα ειναι ο τονυ εδω μη φαμε καμια.....ε τον καριολη!!!!!!!!!!!!!!!!
τα πηρα τωρα....
κ το ελενακι γτ καθετε ρε πουτη μου;;;;;;;;;;;;
θεα ειναι...
εξυπνη...
με χρηματα...
τι σκατα?????????????!!!!!!!!!!
ας τον στειλει στο ΚΑΤ κανα μηνα και ας φυγει...
δεν ειναι επιχειρημα...γιατι ειναι 10 χρονια μαζι κ τον αγαπαει ισως?ειχε πεταξει κ ο γεωργανταςη οπως τον λενε αυτον μια μπηχτη στα mad πριν λιγο καιρο.πηγε διπλα της κ ητυαν κ ο τονυ κ της ειπε οτι ειναι πολυ ομορφη κ λεει λεει παλι μονος του,α ξεχασα ειναι ο τονυ εδω μη φαμε καμια.....
ε τον καριολη!!!!!!!!!!!!!!!!
τα πηρα τωρα....
κ το ελενακι γτ καθετε ρε πουτη μου;;;;;;;;;;;;
θεα ειναι...
εξυπνη...
με χρηματα...
τι σκατα?????????????!!!!!!!!!!
ας τον στειλει στο ΚΑΤ κανα μηνα και ας φυγει...
ε τοτε ρωτα την γιατι δεν τον παραταει....τι να σε πω?δεν ξερωδεν ειναι επιχειρημα...
ελα μου ντε....παντως επαθα πλακα,δεν το ξερατε?μπραβο.....ισως εχει δικαιο ο τονυ και ηταν ατακτη η ελεναρα
δηλαδη οπως ελεγε ενας τυπος στο διπλα θρεντ
ο τονυ ειναι γκευ τωρα που της τις εβρεξε?
σαν μπουχεσα εγινε ο τονυςγιατι ειναι 10 χρονια μαζι κ τον αγαπαει ισως?ειχε πεταξει κ ο γεωργανταςη οπως τον λενε αυτον μια μπηχτη στα mad πριν λιγο καιρο.πηγε διπλα της κ ηταν κ ο τονυ κ της ειπε οτι ειναι πολυ ομορφη κ λεει παλι μονος του,α ξεχασα ειναι ο τονυ εδω μη φαμε καμια.....
μπορει να γουσταρει ;)ε τοτε ρωτα την γιατι δεν τον παραταει....τι να σε πω?δεν ξερω