SEX_PYR
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Πολύ θα ήθελε η Παπαρίζου να της μοιάζει.Μια πορνοσταρ Ζαφιρα μοιαζει με την Παπαριζου νομιζω.
Κοιταχτε καποιες ενδεικτικες φωτο!
Πολύ θα ήθελε η Παπαρίζου να της μοιάζει.Μια πορνοσταρ Ζαφιρα μοιαζει με την Παπαριζου νομιζω.
Κοιταχτε καποιες ενδεικτικες φωτο!
Πολύ θα ήθελε η Παπαρίζου να της μοιάζει.
+1Τέτοιες γυναίκες για να κρατηθούν χρείαζονται και λίγο ξύλο..Και δεν αναφέρομαι για τα γνωστά μπατσάκια που όλοι ρίχνουμε κατα την διαρκέια της "πράξης".Όσοι είχαν σχέση με αντικειμενικά όμορφη κοπέλα τα ξέρουν και τα έχουν περάσει.Αν νομίζετε ότι ο Τόνυ "μπαίνει μέσα " σε αυτήν την ύπαρξη 10 χρόνια κάνοντας τον γλυκανάλατο και το αρκουδάκι όταν είναι στο κραβάτι είστε λάθος.Οσο για το αν χόντρυνε σίγουρα θα έχει αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα .Ανθρωποι του γυμνατηριού όπως ήταν αυτός δεν αφήνονται έτσι ή έκτος και πάθουν κάτι σοβαρό και μόνον με την υγεία τους
Δεν ξέρω τι λέτε....σίγουρα μουνάρα η Ζαφίρα, μας έχει επισκεφτεί μάλιστα σε tour
κατ εμε παλι η φαντασια σας δεν εχει ορια αχαχαχδεν βλέπω να μοιάζει η Ελενα και τόσο στην Zafira.
κατ'εμέ μοιάζει πάρα πολύ με μια άλλη λατίνα πορνοστάρ την Sativa Rose
κατ εμε παλι η φαντασια σας δεν εχει ορια αχαχαχ
αντε για να μην ειμαι σκληρη.. παραπανω σ αυτην μπορει να μοιαζει (αν το τραβηξεις απ τα μαλλια ζερο) παρα στη ζαφιρα
εχει μια αλλη σιτυτουρα που οποτε την εβλεπα θυμιζε φαρμακη.. η αζουρα νομιζω
τουλαχιστον σε κατι φωτος
εσύ την επισκέφτηκες;
η μπάιτ ειδικεύεται και στα σι τι
Τυχαία βρεθήκαμε στο ίδιο μονοπάτι ένα βράδυ.
καλά ρε , εμένα μου έλεγε η γιαγιά μου έλεγε πώς "οποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί"
και εσύ "πατησες" την Ζαφίρα???
τι διάλο?
Συμφωνώ παρόλο που δεν είμαι fan της ελληνικής μουσικής. Αυτό γιατί η κοπέλα έχει μεγαλώσει σε ένα πολιτισμένο κράτος και όχι σρο Ελλαδιστάν.το παιδί είναι άπαιχτο, εγώ παρότι δεν είμαι φαν της Ελληνικής μουσικής των τελευταίων ετών την Ελενα την πάω με 1000, και σαν τραγουδίστρια και σαν γυναίκα και σαν χαρακτήρας μου βγάζει κάτι θετικό, από κάτι μουνόπανα του στυλ βανδη - αννα - πέγγυ - νατασσα κ.α, απέχει έτη φωτός...
η μπάιτ ειδικεύεται και στα σι τι
κατ εμε παλι η φαντασια σας δεν εχει ορια αχαχαχ
αντε για να μην ειμαι σκληρη.. παραπανω σ αυτην μπορει να μοιαζει (αν το τραβηξεις απ τα μαλλια ζερο) παρα στη ζαφιρα
εχει μια αλλη σιτυτουρα που οποτε την εβλεπα θυμιζε φαρμακη.. η αζουρα νομιζω
τουλαχιστον σε κατι φωτος
παλιοτερα διαβαζα κ τα στριπ αλλα εχετε ξεπεσει φιλε... καμια ενημερωση..
Μπάιτ, σε βρίσκω ενημερωμένη....
έχεις δίκιο. θα πρεπε να ντρέπομαι.
Πριν γίνει διάσημη