Νέα

Έλενα Παπαρίζου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 763K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας καυλώνει η Παπαρίζου

• Ναι

Ψήφοι: 858 81,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 194 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.052

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
θεογκομενα ειναι ειδικα πριν το προβλημα υγειας της.γνωστος μου την εχει δει απο κοντα πριν αποκτησει τα κιλα και μου ειπε οτι ηταν ψηλη και γυναικα με τα ολα της.εμφανισιακα μιλαμε παντα...
σ αρεσουν και γυναικες κωστακη? :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Ρε μαλακα λακη δε γαμιεσαι ...

Το πρόβλημα του φόρουμ
είναι ότι δεν γαμιέσαι εσύ
και οι άλλες κομπλεξάρες ελληνίδες που μπαίνετε εδώ μέσα
και γαμάτε το φόρουμ με τις μαλακίες σας
[size=11pt]και τη χολή που χύνετε για όσες δεν είναι σαν κι εσάς
(μπάζα) ...[/size]

Davatzis_90

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαλακα λακη δε γαμιεσαι ... δεν μ αρεσει η βλαχαρα ... δν θα τς λειψει το μουνι μ με τοσες πουτσες ... κακος μπελας καθε σελιδα και 10 παραθεσεις  :2on1:
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΖΗΛΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ........??

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Το πρόβλημα του φόρουμ
είναι ότι δεν γαμιέσαι εσύ
και οι άλλες κομπλεξάρες ελληνίδες που μπαίνετε εδώ μέσα
και γαμάτε το φόρουμ με τις μαλακίες σας
[size=11pt]και τη χολή που χύνετε για όσες δεν είναι σαν κι εσάς
(μπάζα) ...[/size]

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΖΗΛΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ........??

Ναι ειναι γνωστο οτι απ τις κοπελες στο φορουν ειμαι απ αυτες που κραζω τις ωραιες γκομενες κ μ αρεσουν μονο κατι σαπιες ... -.-

*μαλακοκοκαυΛΑΚΗ τραβα δες για τι μουνια εχω ανοιξει θεματα και συγκρινε με το βλαχαδερο το οποιο δεν ειναι οτι δεν παραδεχομαι την περαση της αλλα εμενα ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γιατι δεν ειναι γυναικες.ειναι πουστηδες οπως ο νωντας και αλλοι μισογυνηδες εδω μεσα.ανθρωπακια κρυμενα πισω απο τα πληκτρα τους.δεν ξερω τον χαρακτηρα της συγκεκριμενης αλλα και πετυχημενη εδω στη ελλαδα ειναι και ενα βραβειο στο εξωτερικο εστω της πλακας εχει παρει και θεογκομενα ειναι.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

η συγκεκριμενη δεν ειναι καθολου πετυχημενη βαση της επιτυχιας της eurovision.
επρεπε να γαμουσε και να εδερνε αλλα την φαγανε 2 χοντροι και ενας πρωην χοντρος καμπουρης.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Γιατί όλες νιώθουν μουνάρες καί ταλαντούχες αλλά αδικημένες από τήν τύφλα τών άλλων.  :headbang:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Την είδα χτες στο ντανσινγκ ον άις. Ω θεοί, ήταν χάλια. Ένα σιθρού που διόλου δεν την κολάκευε και φαινόταν πιο παχιά απ'ότι είναι.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Την είδα χτες στο ντανσινγκ ον άις. Ω θεοί, ήταν χάλια. Ένα σιθρού που διόλου δεν την κολάκευε και φαινόταν πιο παχιά απ'ότι είναι.

ουστ μωρη που θα τολμησεις να μιλησεις για το μοντελο με το τρελο υψος του 1,70 τα καθοδικα ματια την θεικη μεση και το  eau de parfum ονοματι feta  :uglystupid:

Επισκέπτης
ουστ μωρη που θα τολμησεις να μιλησεις για το μοντελο με το τρελο υψος του 1,70 τα καθοδικα ματια την θεικη μεση και το  eau de parfum ονοματι feta  :uglystupid:
Πριν χρόνια,πιτσιρίκα ακόμα,την είχα δει στο Apollon Palace κι έσπερνε.Είσαι λίγο υπερβολική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom