Νέα

Έλενα Παπαρίζου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 765K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας καυλώνει η Παπαρίζου

• Ναι

Ψήφοι: 861 81,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 194 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.055

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
παραπανω μονο?
η μονη που μπορουσε να κανει ευρωπαικη καρριερα δυνατη.

Δέν υπάρχει πόπ management καί κοινό εδώ. Άν ήταν Αγγλοκύπρια π.χ. καί έπαιζε από Λονδίνο αντί Σουηδία μικρούλα, θά είχε άλλη δυναμική δυνατότητα. Αλλά από χαρακτήρα είναι ρέγκε άτομο κιόλας, δείχνει κούραση τελευταία. Ίσως δέν έχει τήν απαραίτητη προίκα φιλοδοξίας νά τό πάει παραπέρα πλέον.

Επισκέπτης
Δέν υπάρχει πόπ management καί κοινό εδώ. Άν ήταν Αγγλοκύπρια π.χ. καί έπαιζε από Λονδίνο αντί Σουηδία μικρούλα, θά είχε άλλη δυναμική δυνατότητα. Αλλά από χαρακτήρα είναι ρέγκε άτομο κιόλας, δείχνει κούραση τελευταία. Ίσως δέν έχει τήν απαραίτητη προίκα φιλοδοξίας νά τό πάει παραπέρα πλέον.
Πσσσσ τύπε κεντάς λέμε

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

μπα τυπε οταν εχεις τετοιο εργαλειο στα χερια σου ολα βρισκονται.
ο μαγαζατορας που δουλευε την καρφωσε και ο γκομενος.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Πριν χρόνια,πιτσιρίκα ακόμα,την είχα δει στο Apollon Palace κι έσπερνε.Είσαι λίγο υπερβολική
*κ εγω την ειχα δει τοτε

εε ναι ρε συ ολα τ ποστς μου ειναι λιγο υπερβολικα γραπτος λογος σε μπουρδελοφορουμ ειναι  :grin:

απλα σοβαρα τωρα δεν μ αρεσει κ μου ειναι και ιδιαιτερα αντιπαθης  :-
πες μου για ματσουκα αν και αβυζο να ξεροχυσω και γω μαζι ... αλλα οχι για δαυτην   :)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
*κ εγω την ειχα δει τοτε

εε ναι ρε συ ολα τ ποστς μου ειναι λιγο υπερβολικα γραπτος λογος σε μπουρδελοφορουμ ειναι  :grin:

απλα σοβαρα τωρα δεν μ αρεσει κ μου ειναι και ιδιαιτερα αντιπαθης  :-
πες μου για ματσουκα αν και αβυζο να ξεροχυσω και γω μαζι ... αλλα οχι για δαυτην   :)

απλα η ματσουκα σου βγαζει την ανωμαλια που εχεις και συ ...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Όταν είχε πρωτοβγει με τους Αντίκ, ήταν γαμάτη. Μετά σκατά.. :-

Σιγά μή δέν στέκει αυτό π.χ. σε mainstream Αμερικάνικο film score (Εδώ είναι στά 2007). Άς ήταν Λατινοαμερικάνα, καί θά τήν βλέπαμε αλλιώς. Καί τήν ατέλεια στήν Αγγλική προφορά, σύμπτωμα εξωτικό-μουναρίασης θά τήν πρόβαλε το σύστημα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
απλα η ματσουκα σου βγαζει την ανωμαλια που εχεις και συ ...

εγω εμφανισιακα δεν εκπεμπω τπτ το ανωμαλο  :huh:
επισης καποιοι βαρεμενοι μ εχουν πει οτι μοιαζω με το βλαχαδερο , με την ματσουκα κανεις  :huh:

οποτε μαλλον λιγο ακυρο το συμπερασμα  :-

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Νταξει βρε.....Το κοριτσι χωρισε και απλα στρογγυλεψε....Εχει προσωπο εκφυλο νομιζω

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
εγω εμφανισιακα δεν εκπεμπω τπτ το ανωμαλο  :huh:
επισης καποιοι βαρεμενοι μ εχουν πει οτι μοιαζω με το βλαχαδερο , με την ματσουκα κανεις  :huh:

οποτε μαλλον λιγο ακυρο το συμπερασμα  :-

που να ξερω με ποιαν μοιαζεις?ξερω ομως οτι εισαι ανωμαλη.
ανωμαλη ειναι κ αυτη.
εγκυρο το συμπερασμα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σιγά μή δέν στέκει αυτό π.χ. σε mainstream Αμερικάνικο film score (Εδώ είναι στά 2007). Άς ήταν Λατινοαμερικάνα, καί θά τήν βλέπαμε αλλιώς. Καί τήν ατέλεια στήν Αγγλική προφορά, σύμπτωμα εξωτικό-μουναρίασης θά τήν πρόβαλε το σύστημα.

Ρε καλό μου μ'άρεσε πιο πολύ τότε που ήταν πιτσιρίκα κι αδυνατούλι. Πριν βάλει βυζί βασικά, μιας και άρχισε να παχαίνει από τότε και έσπασε (πρήστηκε) πολύ το πρόσωπό της.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
μπα τυπε οταν εχεις τετοιο εργαλειο στα χερια σου ολα βρισκονται.
ο μαγαζατορας που δουλευε την καρφωσε και ο γκομενος.

Άν ήταν κερατένια ντίβα δέν θά τήν πάταγε. Δέν είναι τού είδους τους, προσκολήθηκε λάθος καί τήν μαγαρίσανε.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
που να ξερω με ποιαν μοιαζεις?ξερω ομως οτι εισαι ανωμαλη.
ανωμαλη ειναι κ αυτη.
εγκυρο το συμπερασμα.

Δεν γνωριζω τα περι ανωμαλιας τς ματσουκας καλο μου ... γνωριζω ομως τι μνμτ στελνουν τα ματια μου στν εγκεφαλο μου ... κ αυτα λενε οτι δεν μ αρεσει η παπαριζου και οχι οτι μου αρεσουν αποκλειστικα οι ανωμαλαρες  :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom