Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
υπάρχει κάτι στην μίζερη ζωή σας που να μην σας φταίει
Εσείς είστε σε όλα ολοσωστοι δλδ αψεγαδιαστοι κ φταίνε τα πάντα γύρω σας
Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να ζήσω τέτοια ζωή να μου φταίνε όλα ΚΝΣ μην ευχαριστιεμαι τίποτα...
Αν ζούσες σε καμμία οργανωμένη κοινωνία όπου να είχες βαρύτατα πρόστιμα και ίσως και ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου θα περίσσευαν οι φιλοσοφίες .
Η πλάκα είναι ότι όλοι όσοι αμφισβητούν τον αντικαπνιστικό νόμο μόλις μπουν σε αεροπλάνο γίνονται αμέσως νομοταγείς γιατί ξέρουν ότι αν δεν είναι ελλοχεύει ο κίνδυνος με την προσγείωση να συλληφθούν .
Έτσι απλά .

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Αν ζούσες σε καμμία οργανωμένη κοινωνία όπου να είχες βαρύτατα πρόστιμα και ίσως και ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου θα περίσσευαν οι φιλοσοφίες .
Η πλάκα είναι ότι όλοι όσοι αμφισβητούν τον αντικαπνιστικό νόμο μόλις μπουν σε αεροπλάνο γίνονται αμέσως νομοταγείς γιατί ξέρουν ότι αν δεν είναι ελλοχεύει ο κίνδυνος με την προσγείωση να συλληφθούν .
Έτσι απλά .
για ξαναδιάβασε λίγο τι λέω κ μετά πες την φιλοσοφία σου...
Εγώ είπα είμαι υπέρ του αντικαπνιστική αλλά να μου δείνει κ εμένα του καπνιστή το δικαίωμα να έχω 5 μαγαζιά να πάω να απολαύσω το ποτό μου τον καφέ μου το φαγητό μου με το τσιγάρο μου κ όχι να με υποχρεώνει να είμαι κλεισμένος σπίτι η μέσα στο καταχείμωνο να μου λένε βγες στην βροχή κ κάπνισε... Δεν είπα να το φουντονουν όπου να ναι... Να συνονογιομασται....
Εδώ έχω τύχει σε καλοκαιρινό ανοικτό μαγαζί κ να έχω τον μαλακά να λέει απαγορεύεται το κάπνισμα κ να του λέει ο ιδιοκτήτης ρε φίλε πας καλά σε ανοιχτό χώρο είσαι... Κ ο ιδιοκτήτης ήταν αντικαπνιστης...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.060
Πόντοι
6.256
για ξαναδιάβασε λίγο τι λέω κ μετά πες την φιλοσοφία σου...
Εγώ είπα είμαι υπέρ του αντικαπνιστική αλλά να μου δείνει κ εμένα του καπνιστή το δικαίωμα να έχω 5 μαγαζιά να πάω να απολαύσω το ποτό μου τον καφέ μου το φαγητό μου με το τσιγάρο μου κ όχι να με υποχρεώνει να είμαι κλεισμένος σπίτι η μέσα στο καταχείμωνο να μου λένε βγες στην βροχή κ κάπνισε... Δεν είπα να το φουντονουν όπου να ναι... Να συνονογιομασται....
Εδώ έχω τύχει σε καλοκαιρινό ανοικτό μαγαζί κ να έχω τον μαλακά να λέει απαγορεύεται το κάπνισμα κ να του λέει ο ιδιοκτήτης ρε φίλε πας καλά σε ανοιχτό χώρο είσαι... Κ ο ιδιοκτήτης ήταν αντικαπνιστης...
Ο καπνος πήγαινε στους άλλους ? άρα ενοχλούσες,
αν έκλανες θα ενοχλούσες
αν μίλαγες δυνατά θα ενοχλούσες
αν μύριζες ιδρωτίλα θα ενοχλούσες
Αν κοίταγες  επίμονα τη γυναίκα του διπλανού σου θα ενοχλούσες
Αν χτύπαγε συνεχώς το κινητό σου θα ενοχλούσες
Αν δεν πρόσεχες τα παιδιά σου θα ενοχλούσες
Αν είχες μωρό και τσίριζε θα ενοχλούσες

Αν τα κανες όλα αυτά στο σπίτι σου δεν θα ενοχλούσες

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
αν έκλανες θα ενοχλούσες

αν κάποιοι είναι τόσο μιγιαγκιχτοι τότε να κάτσουν στο σπιτάκι τους γιατί κ αυτοί ενοχλούν κ μας κάνουν τα @@ σα καρπούζια με τις παραξενιές τους λες κ όλα τους ανοικουν

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.060
Πόντοι
6.256
αν κάποιοι είναι τόσο μιγιαγκιχτοι τότε να κάτσουν στο σπιτάκι τους γιατί κ αυτοί ενοχλούν κ μας κάνουν τα @@ σα καρπούζια με τις παραξενιές τους λες κ όλα τους ανοικουν
Μπορείς να καταλάβεις πότε ενοχλείς?
Όταν εσύ καπνίζεις σε ανοιχτο χώρο και πάει ο καπνός στη μούρη του διπλανού σου τότε είναι μηγιάγγιχτος? δεν τον ενοχλείς?

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
αν έκλανες θα ενοχλούσες

Και συνήθως όλοι αυτοί που κάνουν όλα τα σωστά προαναφερόμενα κρύβονται πίσω απο ψεύτο φιλοσοφίες περί ελευθερίας κλπ .
Να συνοψίσουμε. Καταπατά τον νόμο και θα υποστείς τις συνέπειες . Έτσι απλά.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Μπορείς να καταλάβεις πότε ενοχλείς?
Όταν εσύ καπνίζεις σε ανοιχτο χώρο και πάει ο καπνός στη μούρη του διπλανού σου τότε είναι μηγιάγγιχτος? δεν τον ενοχλείς?
αν καποιου του φταιει κ το παιδι που εχει ο άλλος διπλα ,εσυ το αναιφερες ναι είναι μυγιαγκικτος,, κ τέτοιους εχω δει πολλους... κ πριν κανα μηνα ειχε ερθει σε μια ταβερνα μια πυροβολημενη κ την ακουγα να σχολιαζει κ να βριζει με την φιλη της επειδή τρογαμε κρεατα κ είμασταν φονιαδες γιατι αυτή ηταν βετζετεριαν...
κ ελεγε ότι θα επρεπε να κλεινουν τετοια μαγαζια κ κατι μαλακιες
τι παει να πει ότι επειδή αυτή κ πολλοι αλλοι σαν αυτην ενοχλουντουσαν εμεις επρεπε να μεινουμε νυστηκοι η να σταματησουν να πουλανε κρεατα να τιν βγαζουμε με καροτακια κ αγγουρακια?
ποιος ειχε το κομπλεξ αυτην η οι υπολοιποι?
εσενα δλδ τι θα σε πειραζε αν υπηρχε μαγαζι μονο για καπνίζοντες εεεε?
θα σου χαλαγε την διαγωγή?
να μην παταγες απλα τα πραγματα
η αν θα πηγενες θα ηταν αποφαση σου
εμενα γιατι να μου στερήσεις την αποφαση να βγω μια βολτα?
α ναιξεχασα γιατι εσυ κ καποιοι αλλοι μη καπνίζοντες ενοχλήστε...
κ εμενα με ενοχλουν οσοι απλα ψαχνουν συνεχεια κατι να τους φταιει αλλα δεν βγαινει κανας νομος για την μαλακια γιατι θα πηγεναν ολοι μεσα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Και συνήθως όλοι αυτοί που κάνουν όλα τα σωστά προαναφερόμενα κρύβονται πίσω απο ψεύτο φιλοσοφίες περί ελευθερίας κλπ .
Να συνοψίσουμε. Καταπατά τον νόμο και θα υποστείς τις συνέπειες . Έτσι απλά.
χαζος εισαι?
ναι όταν θες να μην υπαρχει ουτε ένα μαγαζι καπνιζόντων που δεν σε υποχρεωνει κανεις να πας σε αυτό είναι καταπατηση της δικης μου ελευθεριας που θελω να καπνισω
στην αθηνα μια χαρα μαγαζια υπαρχουν που εχω παει κ δεν αφηνουν να καπνισεις
να πας σε αυτά όπως κ εγω θελω να παω στα αλλα γιατι να με κλεισεις σε 4 τοιχους εεε?
αν το να θες να επιβαλεις καθετα την αποψη σου σε όλα δεν είναι κομπλεξ τι είναι?

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Και στα νοσοκομεία ρε τύπε επιτρέπονταν το κάπνισμα κάποτε.

Του είχαν βγάλει του άλλου μισό πλεμόνι μαύρο και σταφιδιασμένο από τον καρκίνο και μαζεύονταν γύρω - γύρω οι συγγενείς και για να τον εμψυχώσουν πάφα - πούφα.

Μην σου πω και για τους γιατρούς και τους νοσοκόμους.
Πω πω τραγικοί όλοι τους !
Και σήμερα σε κάποια νοσοκομεία πάντως ορισμένα γίδια γιατροί και νοσοκόμες καπνίζουν στα γραφεία τους και η καπνα ταξιδεύει μέχρι τους διαδρόμους του νοσοκομείου.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
22 Αντινικότ.

Λιγότερη πίσσα, λιγότερη νικοτίνη.

Έλεγε η διαφήμιση.
Γιατροί της πλάκας και εκ Βουλγαρίας θα ήταν τυπε αυτοί που βασίζονταν στην διαφήμιση και κάπνιζαν αυτό που τους πασαραν.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Πω πω τραγικοί όλοι τους !
Και σήμερα σε κάποια νοσοκομεία πάντως ορισμένα γίδια γιατροί και νοσοκόμες καπνίζουν στα γραφεία τους και η καπνα ταξιδεύει μέχρι τους διαδρόμους του νοσοκομείου.
εκει ναι να τους γαμησουν τα ραματα υπαρχουν χωροι για καπνισμα σε καποια κ οπου δεν υπαρχει να πανε σε μπαλκονια η εξω
όπως σε λεωφορια τραμ κ τετοια
αλλα στο θεμα καφε/ποτο  ανετα μπορουν να συνηπαρξουν καφετεριες μη καπνιζόντων κ καφετεριες καπνιζόντων..

απλα το πρόβλημα ολων είναι ότι αν η γκομενα καπνιζει θα πρεπει να την ακολουθησουν οποτε ας απαγορεψουν το καπνισμα παντου...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Βγάινεις να φας στην πέφτουν οι βετζετεριαν κ σε βρίζουν γιατί τρως κρέας
Σιγά ρε τυπε που στην πέφτουνε οι βιγκαν ! Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Εκτός κι αν περνάς με το πίτογυρο κάθε μέρα από το Αβοκάντο που είναι το στέκι τους στο κέντρο. Αν έχεις βιγκαν φίλους απλά μην τους κάνεις παρέα. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί είναι καμενοι.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Σιγά ρε τυπε που στην πέφτουνε οι βιγκαν ! Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Εκτός κι αν περνάς με το πίτογυρο κάθε μέρα από το Αβοκάντο που είναι το στέκι τους στο κέντρο. Αν έχεις βιγκαν φίλους απλά μην τους κάνεις παρέα. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί είναι καμενοι.
ρε φιλε θα με μουρλανεις πριν ένα μηνα εκαναν πιδρομη στο μοναστηρακη στο τελος της ερμου κ εκαναν κ διαδηλωση κ ακουσαν μπινελικια οσοι καθονταν στου μπαϊρακτάρη κ ετρωγαν
απέναντι ημουν στου μουστακα κ ψωνιζα για το βαφτυστιρη

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Και τους ατμούς βερίκοκο των ατμιστών πλέον.
Άλλη μοδατη  :jerking: κι αυτή τύπε μου.
Σκυλιά, βιγκαν, παντελόνι σκισμένο, τατουάζ, μακρια μούσια, αδερφιστικη συμπεριφορά, σελφι και πόζες του κώλου στην κάμερα, κι ότι παπάρια έρθει από το  Χόλυγουντ την αντιγράφει ο κάθε ανασφαλής Ελληναρας εδώ και δεκαετίες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
ρε φιλε θα με μουρλανεις πριν ένα μηνα εκαναν πιδρομη στο μοναστηρακη στο τελος της ερμου κ εκαναν κ διαδηλωση κ ακουσαν μπινελικια οσοι καθονταν στου μπαϊρακτάρη κ ετρωγαν
απέναντι ημουν στου μουστακα κ ψωνιζα για το βαφτυστιρη
Ε τυπε τα ξέρω αυτά. Ένα φεγγάρι ήμουν μέλος τους για 1 μήνα. Τόσο άντεξα. Έπεσες κι εσύ πάνω στην ημέρα που βγήκαν για την διαμαρτυρία την καθιερωμένη πριν το Πάσχα. Κάνουν κατά καιρούς κι άλλες ενημερωτικές στην πλ Συντάγματος.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Άλλη μοδατη  :jerking: κι αυτή τύπε μου.
Σκυλιά, βιγκαν, παντελόνι σκισμένο, τατουάζ, μακρια μούσια, αδερφιστικη συμπεριφορά, σελφι και πόζες του κώλου στην κάμερα, κι ότι παπάρια έρθει από το  Χόλυγουντ την αντιγράφει ο κάθε ανασφαλής Ελληναρας εδώ και δεκαετίες.
κ να τα αντεγραφε σωστα καλα θα ηταν
όπως τον συμφερει τα κανει
Ε τυπε τα ξέρω αυτά. Ένα φεγγάρι ήμουν μέλος τους για 1 μήνα. Τόσο άντεξα. Έπεσες κι εσύ πάνω στην ημέρα που βγήκαν για την διαμαρτυρία την καθιερωμένη πριν το Πάσχα. Κάνουν κατά καιρούς κι άλλες ενημερωτικές στην πλ Συντάγματος.
εδώ δεν διαβασες τι  εγινε με την άλλη το σκ των εκλογων?

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Εδώ πάντως μιλάμε για λεωφορεία, μετρό, και τραμ πάντως. Αλλά και για το κάπνισμα εντός αυτών
Επειδή το κάναμε πουτάνα υπάρχει παλιότερο νήμα για το κάπνισμα εδώ. Παλιό μεν αλλά για το κάπνισμα. Ας τα κανονίσουν οι διαχειριστές αυτά.
Τυπε, εγώ θα περιμένω τον cool11, να προσταρει, για να γράψω στο νήμα αυτό. Είναι ειδικός στο να ξεθαβει και να ξαναζωντανεύει νήματα του παρελθόντος.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
δεν διαβασες τι  εγινε με την άλλη το σκ των εκλογων?
Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό τώρα. Μπορεί και να μην το είχα πάρει χαμπάρι.
Θυμάμαι μόνο την υποψήφια που ήθελε να υπογράφει ο άνδρας συμφωνητικό για το σεξ !!!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό τώρα. Μπορεί και να μην το είχα πάρει χαμπάρι.
Θυμάμαι μόνο την υποψήφια που ήθελε να υπογράφει ο άνδρας συμφωνητικό για το σεξ !!!
το εγραψα λιγο πιο πανω

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
χαζος εισαι?
ναι όταν θες να μην υπαρχει ουτε ένα μαγαζι καπνιζόντων που δεν σε υποχρεωνει κανεις να πας σε αυτό είναι καταπατηση της δικης μου ελευθεριας που θελω να καπνισω
στην αθηνα μια χαρα μαγαζια υπαρχουν που εχω παει κ δεν αφηνουν να καπνισεις
να πας σε αυτά όπως κ εγω θελω να παω στα αλλα γιατι να με κλεισεις σε 4 τοιχους εεε?
αν το να θες να επιβαλεις καθετα την αποψη σου σε όλα δεν είναι κομπλεξ τι είναι?
Για αρχή Σου επιστρέφω το χαζός !!!

Θα σε ρωτήσω κάτι . Ταξιδεύεις στο εξωτερικό ?? Με αυτά που γράφεις νομίζω ότι δεν , γιατί εάν το έκανες θα είχες δει και κάτι άλλο.
Αλλά εγώ υποθέτω ότι ταξιδεύεις και πάω στοίχημα ότι συμπεριφέρεσαι κόσμια τηρώντας τους νόμους γιατί ξέρεις ότι εκεί δεν έχει Φιλοσοφίες και αλλά γραφικά γιατί αν δεν το κανείς έχει πρόστιμο και ποινική δίωξη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom