Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Γιατροί της πλάκας και εκ Βουλγαρίας θα ήταν τυπε αυτοί που βασίζονταν στην διαφήμιση και κάπνιζαν αυτό που τους πασαραν.
Καθόλου της πλάκας και Έλληνες και όχι μόνον. Το ότι το τσιγάρο είναι βλαβερό και προκαλεί καρκίνο αποδείχτηκε τέλη δεκαετίας του 60. Εκείνη την εποχή υπήρχαν άρθρα στις εφημερίδες ότι τα Ελληνικά καπνά δεν βλάπτουν ενώ αντιθέτως έχουν ευεργετικές συνέπειες στην υγεία. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει πολλά χρόνια. Δεν μιλάμε για διαφημίσεις αλλά για τάχα επιστημονικά άρθρα.
Το 22 δεν υπάρχει πια αφού το εργοστάσιο έχει κλείσει χρόνια.
Κανένας γιατρός σήμερα δεν δέχεται τον όρο αντινικότ ή αντιταρνίκ (Παλλάς) και άλλες παπαριές lights κτλ. Τα άρθρα τα έχω διαθέσιμα αλλά από κινητό δεν.μπορώ να τα ανεβάσω.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Για αρχή Σου επιστρέφω το χαζός !!!

Θα σε ρωτήσω κάτι . Ταξιδεύεις στο εξωτερικό ?? Με αυτά που γράφεις νομίζω ότι δεν , γιατί εάν το έκανες θα είχες δει και κάτι άλλο.
Αλλά εγώ υποθέτω ότι ταξιδεύεις και πάω στοίχημα ότι συμπεριφέρεσαι κόσμια τηρώντας τους νόμους γιατί ξέρεις ότι εκεί δεν έχει Φιλοσοφίες και αλλά γραφικά γιατί αν δεν το κανείς έχει πρόστιμο και ποινική δίωξη.
κρατησε το το χαζος γιατι δεν καταλαβαίνεις καν τι λεω...
μαλλον μιλαω κινεζικα δεν εξηγητε...
ναι εχω παει στο εξωτερικο αρκετες φορες γιος οδηγου ημουν...
σε πληροφορω σε καποια κρατοι απαγορευεται να καπνισεις στο παγκακι στο παρκο γιατι παιζουν παιδια κ βλεπουν,,,
αλλα οπου κ να εχω παει υπαρχουν μαγαζια  παμπ, μπιστρο, καφετεριες, όπως θες πες τα που μπορεις να καπνισεις δεν είναι τα παντα κ παντου απογορευεται

εγω δεν ειπα να μην τηρουντε οι νομοι
κάθε άλλο που ειπα σε καποιες περιπτώσεις θελουν ξεσκησμα πχ σε νοσοκομεια, μετρο, τραμ, λεωφορια, παιδότοπους

εγω ειπα να μπει ο αντικαπνιστηκος αλλα να δωσει το δικαιωμα να μπορει καποιος να βγαλει αδεια καπνιζόντων για εμας που καπνιζουμε
να εχουμε κ εμεις το δικαιωμα να παμε να πιουμε ένα καφε ένα ποτο σαν ανθρωποι γιατι ζωα δεν ειμαστε
εσεις μου λετε να τα κανουμε όλα ισωμα κ να απαγορευτεί παντου
κ σε ρωταω αν καποιος με μαγαζι θελει να το εχει καπνιζόντων εσενα τι θα σε χαλασει να πας στο διπλα?
γιατι εμενα θα με χαλασει να μην μπορω να παω πουθενα

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
65
Like
4.414
Πόντοι
13.135
κρατησε το το χαζος γιατι δεν καταλαβαίνεις καν τι λεω...
μαλλον μιλαω κινεζικα δεν εξηγητε...
ναι εχω παει στο εξωτερικο αρκετες φορες γιος οδηγου ημουν...
σε πληροφορω σε καποια κρατοι απαγορευεται να καπνισεις στο παγκακι στο παρκο γιατι παιζουν παιδια κ βλεπουν,,,
αλλα οπου κ να εχω παει υπαρχουν μαγαζια  παμπ, μπιστρο, καφετεριες, όπως θες πες τα που μπορεις να καπνισεις δεν είναι τα παντα κ παντου απογορευεται

εγω δεν ειπα να μην τηρουντε οι νομοι
κάθε άλλο που ειπα σε καποιες περιπτώσεις θελουν ξεσκησμα πχ σε νοσοκομεια, μετρο, τραμ, λεωφορια, παιδότοπους

εγω ειπα να μπει ο αντικαπνιστηκος αλλα να δωσει το δικαιωμα να μπορει καποιος να βγαλει αδεια καπνιζόντων για εμας που καπνιζουμε
να εχουμε κ εμεις το δικαιωμα να παμε να πιουμε ένα καφε ένα ποτο σαν ανθρωποι γιατι ζωα δεν ειμαστε
εσεις μου λετε να τα κανουμε όλα ισωμα κ να απαγορευτεί παντου
κ σε ρωταω αν καποιος με μαγαζι θελει να το εχει καπνιζόντων εσενα τι θα σε χαλασει να πας στο διπλα?
γιατι εμενα θα με χαλασει να μην μπορω να παω πουθενα

Το χαζός στο απονεμω για άλλη μια φορά πίσω.
Λοιπόν για να καταλάβεις ΜΑΛΑΚΑ σε αυτήν την χώρα που κυκλοφορούν ζώα με ρούχα σαν του λόγου σου αυτός που δεν έχει που να πάει να φάει , να πάει καφέ κλπ είμαι Εγώ και άλλοι πολλοί μην καπνίζοντες επιδη κυκλοφορούν ΜΑΛΑΚΕΣ που δεν σέβονται τίποτα . Είτε τσιγάρο λέγεται , είτε οδηγική συμπεριφορά είτε , είτε , είτε ....και πάντα υπάρχει η δικαιολογία του ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
Δικαίωμα στην παρανομία .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Τυπε, από σένα που είσαι λογικός άνθρωπος δεν περίμενα να εναντιωνεσαι στον αντικαπνιστικο νόμο. Δηλαδή στο εξωτερικό που απαγορεύεται χρόνια τώρα, καταπατούν κάποια ελευθερία ;
Μήπως η εξάρτηση σου είναι σε μεγάλο βαθμό και αυτή σε οδηγεί στο αίσθημα της καταπάτησης της ελευθερίας και στο να καπνίζεις σε χώρο που μπορεί να θέλουν να έρθουν και μη καπνιστές ;
Έχεις σκεφτεί ότι με το να περάσει η δική σου επιθυμία για κάπνισμα σε ένα καφενείο ή καφέ, καταπατας την ελευθερία του μη καπνιστή που επιθυμεί να απολαύσει έναν καφέ, τσάι, χυμό σε καθαρό περιβάλλον ;
Αφού αποδεδειγμένα πλέον το κάπνισμα βλάπτει δεν καταπατας το δικαίωμα του άλλου να βρίσκεται σε έναν χώρο υγιή;
Στο εξωτερικό πιστεύεις ότι είναι λανθασμένη η λογική τους να εφαρμόσουν τον νόμο σε όλα τα καταστήματα Μαζικής εστίασης ;
Παμε παλι
Δεν με ενδιαφερει ο αντικαπνιστικος νομος και δεν με ενδιαφερουν τα επιχειρηματα των μη καπνιζοντων.

Εγω θα πηγαινω παντα για καφε μονο σε μερη που μπορω να καπνισω

Ας βρουν τον τροπο οι καταστηματαρχες
Αν δεν επιτρεπεται πουθενα, πολυ απλα δεν θα πηγαινω πουθενα
Απλο δεν ειναι?

Να δωσω και ενα παραδειγμα
Τις προαλλες ημουν στο Εφετειο της Αθηνας
35 βαθμοι, καυσωνας
Ηθελα οπωσδηποτε να πιω καφε, εννοειται και να καπνισω
Κοιταω την μια καφετερια στην λουκαρεως, αδεια. Μονο κατι δυστυχοι καπνιζαν στα τραπεζια εξω, μεσα στο λιοπυρι
Κοιταω μια δευτερη, το ιδιο.

Κοιταω μια τριτη, ηταν γεματη κοσμο!! Λεω τι στο διαολο? Ας μπω

Πεντακαθαρη ατμοσφαιρα, υπεροχος κλιματισμος, δροσια. Κοιταω τα τραπεζια, ολοι με πακετα απο τσιγαρα και αυτοσχεδια τασακια.

Λεω εδω ειμαστε. Καθισα τρεις ωρες, δεν μου εκανε καρδια να φυγω.
Ολοι ΜΑ ΟΛΟΙ καπνιζαν, τραπεζι αδειο δεν υπηρχε, η ατμοσφαιρα πεντακαθαρη, το κλιματιστικο τέλειο, δροσια απιστευτη.

Εννοειται οτι θα πηγαινω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, οποτε ειμαι εκει.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
στην αγγλια παντως σε ολα τα σπιτια απαγορευεται το καπνισμα. ολοι βγαινουν στις αυλες τους κ καπνιζουν!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.345
Πόντοι
6.256
Αν τα μαγαζιά λειτουργούν σωστά τον εξαερισμό τότε ο καπνός πάει  πάνω και είναι καλύτερα κι απο εξωτερικό χώρο, αλλά συνήθως δε βάζουν εξαερισμό για να μη χαλάνε ρευμα, αφού όλοι καπνίζουν γιατί να σπαταλήσουν ρευμα?
Όμως και ο καπνιστής δεν πρέπει να έχει και το παθητικό κάπνισμα για συμπλήρωμα.
Άντε να δούμε πως θα εφαρμοστεί ο νόμος σε μια χώρα που όλοι καπνίζουν

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
και εγω ειμαι καπνιστης αλλα δεν ειναι και τοσο ασχημο να καπνιζεις εξω..
πιανεις και ευκολοτερα κουβεντα απο οτι μεσα στο μαγαζι

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
και εγω ειμαι καπνιστης αλλα δεν ειναι και τοσο ασχημο να καπνιζεις εξω..
πιανεις και ευκολοτερα κουβεντα απο οτι μεσα στο μαγαζι

δε χρειαζεται να καπνιζεις, εγω πηγα σημερα σε ενα ελληναδικο, ηταν φισκα κ ετσι πηρα το χυμο μ κ σταθηκα εξω μεχρι να αδειασει τραπεζι και επιασα τη κουβεντα με 2 τυπους.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.345
Πόντοι
6.256
δε χρειαζεται να καπνιζεις, εγω πηγα σημερα σε ενα ελληναδικο, ηταν φισκα κ ετσι πηρα το χυμο μ κ σταθηκα εξω μεχρι να αδειασει τραπεζι και επιασα τη κουβεντα με 2 τυπους.
Στ αρχίδια μας
( κλεμένο )

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στην αγγλια παντως σε ολα τα σπιτια απαγορευεται το καπνισμα. ολοι βγαινουν στις αυλες τους κ καπνιζουν!!

ισχυει και εγω στο κολλητο σε οσα σπιτια εμενε εβγαινα η εξω στο κηπο η σε μπαλκονι οταν εμενε σε πολυκατοικια

τωρα το εκοψα αν και χθες στο παρτυ καπνισα ενα απο τρακα

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
ισχυει και εγω στο κολλητο σε οσα σπιτια εμενε εβγαινα η εξω στο κηπο η σε μπαλκονι οταν εμενε σε πολυκατοικια

τωρα το εκοψα αν και χθες στο παρτυ καπνισα ενα απο τρακα

πως πηγε το παρτι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Εσυ εισαι γυναικα ρε απιθανη

Δεν εχεις καμια δυσκολια να πιασεις συζητηση με αντρες, αυτο ελειπε
Περαν του οτι θα θεωρηθεις ευκολη αλλά κλάιν

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
με τι τυπισσα εγινε τπτ?

ητανε ο γκομενος της οπωτε πιο πολυ μιλαγαμε αλλα προς το τελος που ειχαμε μεινει λιγα ατομα μου ζητησε να βγουμε φωτογραφια μαζι με την αλλη φιλη της επειδη εγω τις γνωρισα μαζι τις κοπελες και μας τραβηξε φωτο ο γκομενος της

τεσπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom