Τυπε, από σένα που είσαι λογικός άνθρωπος δεν περίμενα να εναντιωνεσαι στον αντικαπνιστικο νόμο. Δηλαδή στο εξωτερικό που απαγορεύεται χρόνια τώρα, καταπατούν κάποια ελευθερία ;
Μήπως η εξάρτηση σου είναι σε μεγάλο βαθμό και αυτή σε οδηγεί στο αίσθημα της καταπάτησης της ελευθερίας και στο να καπνίζεις σε χώρο που μπορεί να θέλουν να έρθουν και μη καπνιστές ;
Έχεις σκεφτεί ότι με το να περάσει η δική σου επιθυμία για κάπνισμα σε ένα καφενείο ή καφέ, καταπατας την ελευθερία του μη καπνιστή που επιθυμεί να απολαύσει έναν καφέ, τσάι, χυμό σε καθαρό περιβάλλον ;
Αφού αποδεδειγμένα πλέον το κάπνισμα βλάπτει δεν καταπατας το δικαίωμα του άλλου να βρίσκεται σε έναν χώρο υγιή;
Στο εξωτερικό πιστεύεις ότι είναι λανθασμένη η λογική τους να εφαρμόσουν τον νόμο σε όλα τα καταστήματα Μαζικής εστίασης ;
Παμε παλι
Δεν με ενδιαφερει ο αντικαπνιστικος νομος και δεν με ενδιαφερουν τα επιχειρηματα των μη καπνιζοντων.
Εγω θα πηγαινω παντα για καφε μονο σε μερη που μπορω να καπνισω
Ας βρουν τον τροπο οι καταστηματαρχες
Αν δεν επιτρεπεται πουθενα, πολυ απλα δεν θα πηγαινω πουθενα
Απλο δεν ειναι?
Να δωσω και ενα παραδειγμα
Τις προαλλες ημουν στο Εφετειο της Αθηνας
35 βαθμοι, καυσωνας
Ηθελα οπωσδηποτε να πιω καφε, εννοειται και να καπνισω
Κοιταω την μια καφετερια στην λουκαρεως, αδεια. Μονο κατι δυστυχοι καπνιζαν στα τραπεζια εξω, μεσα στο λιοπυρι
Κοιταω μια δευτερη, το ιδιο.
Κοιταω μια τριτη, ηταν γεματη κοσμο!! Λεω τι στο διαολο? Ας μπω
Πεντακαθαρη ατμοσφαιρα, υπεροχος κλιματισμος, δροσια. Κοιταω τα τραπεζια, ολοι με πακετα απο τσιγαρα και αυτοσχεδια τασακια.
Λεω εδω ειμαστε. Καθισα τρεις ωρες, δεν μου εκανε καρδια να φυγω.
Ολοι ΜΑ ΟΛΟΙ καπνιζαν, τραπεζι αδειο δεν υπηρχε, η ατμοσφαιρα πεντακαθαρη, το κλιματιστικο τέλειο, δροσια απιστευτη.
Εννοειται οτι θα πηγαινω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, οποτε ειμαι εκει.