Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
ηλιθια λογικη καπνιστη. Τα καφε μπαρ κτλ ειναι δημοσιοι χωροι οχι ιδι τικοι. Απαγορευεται το καπνοσμα σε ολους τους δημοσιους χωρους . Τοσο απλο. Αν θες να καπνισεις εξω δε του γμφταιει κανεις
Η λυση ειναι πολυ απλη και μια.Μαγαζια με καπνιζοντες και μαγαζια με μη καπνιζοντες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
θα εσκυβε το κεφαλι και θα επαιρνε και πιπες...
Ιδια συμπεριφορα εχουν και οι λερες οι καπνιστες που στην Ελλδα καπνιζουν οπου να ναι και στο εξωτερικο τους βλεπεις σα τις πουτανιτσες να καπνιζουν στο κρυο ή καθολου.
Πες τα τύπε ! Ως αντικαπνιστης, συμφωνώ απόλυτα !

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Αν το να πινω το καφεδακι μου στην καφετερια με το τσιγαρακι μου ειναι Ζιμπαμπουε, τοτε πολυ ευχαριστως Ζιμπαμπουε τύπε

Δεν το διαπραγματευομαι
Αυτα ειναι αηδιες
Τυπε, από σένα που είσαι λογικός άνθρωπος δεν περίμενα να εναντιωνεσαι στον αντικαπνιστικο νόμο. Δηλαδή στο εξωτερικό που απαγορεύεται χρόνια τώρα, καταπατούν κάποια ελευθερία ;
Μήπως η εξάρτηση σου είναι σε μεγάλο βαθμό και αυτή σε οδηγεί στο αίσθημα της καταπάτησης της ελευθερίας και στο να καπνίζεις σε χώρο που μπορεί να θέλουν να έρθουν και μη καπνιστές ;
Έχεις σκεφτεί ότι με το να περάσει η δική σου επιθυμία για κάπνισμα σε ένα καφενείο ή καφέ, καταπατας την ελευθερία του μη καπνιστή που επιθυμεί να απολαύσει έναν καφέ, τσάι, χυμό σε καθαρό περιβάλλον ;
Αφού αποδεδειγμένα πλέον το κάπνισμα βλάπτει δεν καταπατας το δικαίωμα του άλλου να βρίσκεται σε έναν χώρο υγιή;
Στο εξωτερικό πιστεύεις ότι είναι λανθασμένη η λογική τους να εφαρμόσουν τον νόμο σε όλα τα καταστήματα Μαζικής εστίασης ;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ηλιθια λογικη καπνιστη. Τα καφε μπαρ κτλ ειναι δημοσιοι χωροι οχι ιδι τικοι. Απαγορευεται το καπνοσμα σε ολους τους δημοσιους χωρους . Τοσο απλο. Αν θες να καπνισεις εξω δε του γμφταιει κανεις
η δική μου λογική  βασίζεται στο σεβασμό κ στα 2 πρόσωπα καπνίζοντες κ μηη δική σου δεν διαφέρει σε κάτι από αυτή των χορτοφάγων η βετζετεριαν κ λοιπόν που ζητάνε την απαγόρευση του κρέατος....πίστεψε με κ τα 2 είναι το ίδιο φασιστικά...
Εγώ δεν είπα να καπνίζει κάποιος σε δημόσια κτήρια λεωφορεία νοσοκομεία
Αλλά να υπάρχουν μαγαζιά για καπνίστες δεν έχεις εσύ κανένα δικαίωμα για κανένα λόγο ότι καλο κ να έχεις στον εγκέφαλο να μου απαγορεύσεις να βγω να πιω τον καφέ μου κ να τον απολαύσω όπως θέλω εγώ... Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με βγάλεις έξω στο καταχείμωνο να με τρώει η βροχή για να κάνω το τσιγάρο μου...
Εσύ θα έχεις τα μαγαζιά σου εγώ τα δικά μου
Από εκεί κ πέρα δεν σου πέφτει λόγος...
Απλά να μην πας σε μαγαζιά για καπνίστες είναι πιο εύκολο από το να μην έχω εγώ δικαίωμα να απολαύσω όπως θέλω τον καφέ μου κ να κλεινομαι μέσα... Κατάλαβες?
Γιατί αν πάλι δεν κατάλαβες το αυτονόητο που λέω τότε το θέμα της ηλιθιότητας που είπες πρέπει να το ξανακοιταξεις λίγο...

Και όσο για το έξω δεν καπνίζουν μια χαρά  έχω βρει παμπ η καφέ πριν 2-3 χρόνια που πήγα τελευταία φορά σε 5 κράτη με τον ξάδερφό μου με το φορτηγό υπάρχουν κ μέρη για καπνίστες όσο κ να μην θέλετε να το λετε

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Παλιά επιτρεπόταν το κάπνισμα στα αστικά λεωφορείο και στον ΗΣΑΠ.  Απαγορευόταν μόνο να ρίχνεις ροχάλες.
Αλλά τα καθίσματα ήταν γεμάτα χλαπάτσες.
Επίσης στα τσοντοσινεμά καπνίζουν ελεύθερα και δεν υπάρχει πρόβλημα.

Χθες δυο μαλακιστίρια πήγαν και κόλλησαν πίσω μου για να περάσουν τις μπάρες. Περίμεναν να περάσω την κάρτα αλλά τους κατάλαβα και τους είπα περάστε πρώτοι.
Μου είπαν δεν έχουμε κάρτα.
Τότε να πάτε να γαμαηθείτε τους απάντησα.
Στράβωσαν αλλά τους άνοιξε μια γριά και βγήκαν.
:zombie: :zombie: :zombie:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Η λυση ειναι πολυ απλη και μια.Μαγαζια με καπνιζοντες και μαγαζια με μη καπνιζοντες.
τι λες τώρα κ εσύ ρε πας με τα καλά σου? Δεν είδες ο άλλος μας είπε λερες...
Η φράση μέση λύση δεν υπάρχει γιαυτους  κατά τα άλλα φασίστες είναι μόνο η χρυσαυγητες...
Τυπε, από σένα που είσαι λογικός άνθρωπος δεν περίμενα να εναντιωνεσαι στον αντικαπνιστικο νόμο. Δηλαδή στο εξωτερικό που απαγορεύεται χρόνια τώρα, καταπατούν κάποια ελευθερία ;
Μήπως η εξάρτηση σου είναι σε μεγάλο βαθμό και αυτή σε οδηγεί στο αίσθημα της καταπάτησης της ελευθερίας και στο να καπνίζεις σε χώρο που μπορεί να θέλουν να έρθουν και μη καπνιστές ;
Έχεις σκεφτεί ότι με το να περάσει η δική σου επιθυμία για κάπνισμα σε ένα καφενείο ή καφέ, καταπατας την ελευθερία του μη καπνιστή που επιθυμεί να απολαύσει έναν καφέ, τσάι, χυμό σε καθαρό περιβάλλον ;
Αφού αποδεδειγμένα πλέον το κάπνισμα βλάπτει δεν καταπατας το δικαίωμα του άλλου να βρίσκεται σε έναν χώρο υγιή;
Στο εξωτερικό πιστεύεις ότι είναι λανθασμένη η λογική τους να εφαρμόσουν τον νόμο σε όλα τα καταστήματα Μαζικής εστίασης ;
όχι φίλε μου μια χαρά το λέει εσύ που δεν καπνίζεις έχεις περισσότερα δικαιώματα από εμένα?
Εγώ από όσο ξέρω κ έχω πάει κ το έχω δει παντού υπάρχουν κ μέρη που μπορείς να καπνίζεις δεν είναι όλα Ίσωμα απλά θέλει άλλη άδεια κ εκεί κάποιος καπνίζω έχει μια δυο επιλογές δεν είναι όλα ισοπεδωμένη...
Γιατί λοιπόν να μην υπάρχει κ εδώ ένα καφέ για καπνίζοντες?
Κ αν ο μη καπνιστής θέλει σώνει κ καλά να πάει εκεί για καφέ τότε να υποστεί τις συνέπειες όπως κ εγώ δεν θα ανάψω τσιγάρο αν πάω στα μη καπνιστών γιατί εσύ να μπορείς να απολαύσεις τον καφέ τσάι χυμό σου όπου θεςνκ εγώ όχι?
Αυτό δεν είναι στέρηση δικαιωμάτων?
Τι είμαι?
Β κατηγορίας άνθρωπος?
Δημοκρατία υποτίθεται έχουμε εκτως κ αν κάνω λάθος

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
ημουν φοιτητρια τοτε δεν ειχα λεφτα
Καλημέρα αστεία δικαιολογία αλλά αντε να το προσπεράσουμε τώρα συνεχίζεις το ίδιο η είσαι σωστή και αγοράζεις εισιτήριο?

Πάντως να μπαίνεις συχνά καθώς με αυτά που γράφεις προσφέρεις άφθονο γέλιο πραγματικα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Παλιά επιτρεπόταν το κάπνισμα στα αστικά λεωφορείο και στον ΗΣΑΠ.

Και στα νοσοκομεία ρε τύπε επιτρέπονταν το κάπνισμα κάποτε.

Του είχαν βγάλει του άλλου μισό πλεμόνι μαύρο και σταφιδιασμένο από τον καρκίνο και μαζεύονταν γύρω - γύρω οι συγγενείς και για να τον εμψυχώσουν πάφα - πούφα.

Μην σου πω και για τους γιατρούς και τους νοσοκόμους.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
μαλια κουβαρια ρε μαλακες ολα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
κυριακη στο μπουρδελα  :2funny:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Και στα νοσοκομεία ρε τύπε επιτρέπονταν το κάπνισμα κάποτε.

Του είχαν βγάλει του άλλου μισό πλεμόνι μαύρο και σταφιδιασμένο από τον καρκίνο και μαζεύονταν γύρω - γύρω οι συγγενείς και για να τον εμψυχώσουν πάφα - πούφα.

Μην σου πω και για τους γιατρούς και τους νοσοκόμους.

Δεν επιτρεπόταν τύπε στα νοσοκομεία. Τουλάχιστον από το 1975 και μετά. Απλά η ταμπέλα είτε υπήρχε είτε δεν υπήρχε ήταν το ίδιο και το αυτό.
Κανένας δεν έδινε σημασία. Ούτε γιατροί ούτε ετοιμοθάνατοι. Φουμάριζαν όλοι. Οι γιατροί μάλιστα κάπνιζαν πολύ το 22 αντινικότ γιατί ήταν αντικαρκινικό έλεγαν.
Είμαι μη καπνιστής για την ιστορία.
:zombie: :zombie:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
22 Αντινικότ.

Λιγότερη πίσσα, λιγότερη νικοτίνη.

Έλεγε η διαφήμιση.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.958
Πόντοι
5.506
γαματα ηταν τοτε που καπνιζαμε παντου,τα σουβλακια ειναι καλαμακια και δεν εχω γνωμη για του ελεγκτες...αυτα τα αφηνω ως προσωπικη αποψη

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Δεν επιτρεπόταν τύπε στα νοσοκομεία. Τουλάχιστον από το 1975 και μετά. Απλά η ταμπέλα είτε υπήρχε είτε δεν υπήρχε ήταν το ίδιο και το αυτό.
Κανένας δεν έδινε σημασία. Ούτε γιατροί ούτε ετοιμοθάνατοι. Φουμάριζαν όλοι. Οι γιατροί μάλιστα κάπνιζαν πολύ το 22 αντινικότ γιατί ήταν αντικαρκινικό έλεγαν.
Είμαι μη καπνιστής για την ιστορία.
:zombie: :zombie:
καλά κάνεις κ δεν καπνίζεις φίλε
Απλά εδώ στην Ελλάδα έχω συχαθει την στάση όλων όσων ο τρόπος ζωής τους διαφέρει από τους άλλους...
Βγάινεις να φας στην πέφτουν οι βετζετεριαν κ σε βρίζουν γιατί τρως κρέας
Στην πέφτουν όσοι είναι εναντίον του ποτού στην πέφτουν όσοι είναι εναντίον του Βούδα κ του Αλλάχ κ κοιτάνε να σου επιβάλουν το δικό τους... Σαν λαός είμαστε φασίστες δεν ξέρουμε τι θα πει μέση λύση δεν ξέρουμε τι θα πει σεβασμός...
Δεν ξέρουμε τι θα πει υπάρχει και το διαφορετικό...κατά τα άλλα μόνο τα δικαιώματα των γκέι μας καίνε το ότι τρωγομασται με τα άντερα μας δεν το βλέπουμε...
Κ μου έρχεται ο άλλος κ με λέει λερα επειδή καπνίζω κ νομίζει ότι είναι καλύτερος από εμένα σαν άνθρωπος από αυτό το λόγο... τα κόμπλεξ που κουβαλαει δεν τα κοιτάει

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.064
Πόντοι
6.256
Εγώ πάντως  μια ζωή καπνίζω τον καπνό των καπνιζόντων, το χω αποδεχτει πλεον ως υποχρεωτικό

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
υπάρχει κάτι στην μίζερη ζωή σας που να μην σας φταίει
Εσείς είστε σε όλα ολοσωστοι δλδ αψεγαδιαστοι κ φταίνε τα πάντα γύρω σας
Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να ζήσω τέτοια ζωή να μου φταίνε όλα ΚΝΣ μην ευχαριστιεμαι τίποτα...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Εδώ πάντως μιλάμε για λεωφορεία, μετρό, και τραμ πάντως. Αλλά και για το κάπνισμα εντός αυτών
Επειδή το κάναμε πουτάνα υπάρχει παλιότερο νήμα για το κάπνισμα εδώ. Παλιό μεν αλλά για το κάπνισμα. Ας τα κανονίσουν οι διαχειριστές αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom