ηλιθια λογικη καπνιστη. Τα καφε μπαρ κτλ ειναι δημοσιοι χωροι οχι ιδι τικοι. Απαγορευεται το καπνοσμα σε ολους τους δημοσιους χωρους . Τοσο απλο. Αν θες να καπνισεις εξω δε του γμφταιει κανεις
η δική μου λογική βασίζεται στο σεβασμό κ στα 2 πρόσωπα καπνίζοντες κ μηη δική σου δεν διαφέρει σε κάτι από αυτή των χορτοφάγων η βετζετεριαν κ λοιπόν που ζητάνε την απαγόρευση του κρέατος....πίστεψε με κ τα 2 είναι το ίδιο φασιστικά...
Εγώ δεν είπα να καπνίζει κάποιος σε δημόσια κτήρια λεωφορεία νοσοκομεία
Αλλά να υπάρχουν μαγαζιά για καπνίστες δεν έχεις εσύ κανένα δικαίωμα για κανένα λόγο ότι καλο κ να έχεις στον εγκέφαλο να μου απαγορεύσεις να βγω να πιω τον καφέ μου κ να τον απολαύσω όπως θέλω εγώ... Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με βγάλεις έξω στο καταχείμωνο να με τρώει η βροχή για να κάνω το τσιγάρο μου...
Εσύ θα έχεις τα μαγαζιά σου εγώ τα δικά μου
Από εκεί κ πέρα δεν σου πέφτει λόγος...
Απλά να μην πας σε μαγαζιά για καπνίστες είναι πιο εύκολο από το να μην έχω εγώ δικαίωμα να απολαύσω όπως θέλω τον καφέ μου κ να κλεινομαι μέσα... Κατάλαβες?
Γιατί αν πάλι δεν κατάλαβες το αυτονόητο που λέω τότε το θέμα της ηλιθιότητας που είπες πρέπει να το ξανακοιταξεις λίγο...
Και όσο για το έξω δεν καπνίζουν μια χαρά έχω βρει παμπ η καφέ πριν 2-3 χρόνια που πήγα τελευταία φορά σε 5 κράτη με τον ξάδερφό μου με το φορτηγό υπάρχουν κ μέρη για καπνίστες όσο κ να μην θέλετε να το λετε