FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Το τηλέφωνο της μπορείτε να το βρείτε στην αγγελία που παραθέτω
Δεν μπορώ να απαντάω σε 1 1 μήνυμα που μου ζητάνε το τηλέφωνό της γιατί νιώθω σαν προαγωγός
δακρισα
Το τηλέφωνο της μπορείτε να το βρείτε στην αγγελία που παραθέτω
Δεν μπορώ να απαντάω σε 1 1 μήνυμα που μου ζητάνε το τηλέφωνό της γιατί νιώθω σαν προαγωγός
την εχω παρει 2 φορες πριν χρονιαΜέχρι να ανοίξει προφίλ για κριτική μια μικρή γεύση Ελενας!!!
Η πιο θηλυκή τρανς που έχω συναντήσει ποτέ. Σε εμφάνιση , νοοτροπία και συμπεριφορά!!!
την εχω παρει 2 φορες πριν χρονια
ακουγα εδω μεσα οτι ειναι ξεπετα κ τετοια
οταν την συναντησα εμεινα μλκς
κ τις 2 φορες ειχαν προηγηθει καποια περιστατικα προσωπικα της κ δεν ξερω πως εκατσε αλλα κ τις 2 φορες ηταν φοβερη
σιγουρα ειναι καπως με τη μερα της αλλα αν την πετυχεις στη σωστη μερα ειναι απιστευτη
ηταν παλιοτερα μαζι με την ρια κ την ιωαννα αυτες οι τρεις
μετα χωρισανε οι δρομοι τους
δεν ξερω γιατι
παντως το τηλ της αγγελιας δεν λειτουργει
εσυ τραβα μια μλκ να στανιαρειςκαι τη θα κανουμαι ρε μουτρο βολτες για ν πετηχουμαι τη μερα ??????τ αλλο θ ακουσω !!!!!
Δεν ειναι θέμα μέρας φίλε...την εχω παρει 2 φορες πριν χρονια
ακουγα εδω μεσα οτι ειναι ξεπετα κ τετοια
οταν την συναντησα εμεινα μλκς
κ τις 2 φορες ειχαν προηγηθει καποια περιστατικα προσωπικα της κ δεν ξερω πως εκατσε αλλα κ τις 2 φορες ηταν φοβερη
σιγουρα ειναι καπως με τη μερα της αλλα αν την πετυχεις στη σωστη μερα ειναι απιστευτη
ηταν παλιοτερα μαζι με την ρια κ την ιωαννα αυτες οι τρεις
μετα χωρισανε οι δρομοι τους
δεν ξερω γιατι
παντως το τηλ της αγγελιας δεν λειτουργει
Σε χρηζω Μεγα Απελευθερωτη. H απονομη θα γινει στην Θεσσαλονικη σε πολυ στενο κυκλοΔεν ειναι θέμα μέρας φίλε...
Οπως της φερθεις , θα σου φερθεί!
Είναι πραγματικα gfe η συνάντηση μαζί της όταν θα της φερθεις σαν gf (girlfriend).
Αν αρχίσει κανεις τις εντολές και τις προσταγές , δε θα δει φως.
Αυστηρά παθητική...
Ρε παιδιά να δίνετε βαση σε σχόλια και κριτικες...
"μία πραγματική γυναίκα εγκλωβισμένη εκ γενετής σε ανδρικό σώμα..."
Αυτό τι σημαίνει???
Για λάτρεις αντρουα καταστάσεων δεν είναι η κοπελα....
Δεν ειναι θέμα μέρας φίλε...
Οπως της φερθεις , θα σου φερθεί!
Είναι πραγματικα gfe η συνάντηση μαζί της όταν θα της φερθεις σαν gf (girlfriend).
Αν αρχίσει κανεις τις εντολές και τις προσταγές , δε θα δει φως.
Αυστηρά παθητική...
Ρε παιδιά να δίνετε βαση σε σχόλια και κριτικες...
"μία πραγματική γυναίκα εγκλωβισμένη εκ γενετής σε ανδρικό σώμα..."
Αυτό τι σημαίνει???
Για λάτρεις αντρουα καταστάσεων δεν είναι η κοπελα....
δε σε κατάλαβα
σε παρασημοφόρησε που τά 'πες ωραίαδε σε κατάλαβα
Εκανα χιουμορ με αφορμη την εξης προταση:"μία πραγματική γυναίκα εγκλωβισμένη εκ γενετής σε ανδρικό σώμα..."δε σε κατάλαβα
Εμμ....αλλα τα ματια του λαγου αλλα της κουκουβαγιας. ;)σε παρασημοφόρησε που τά 'πες ωραία
πάρτη τηλέφωνο και ρώτα τηΕχει δοκιμασει κανεις να την ξεφτυλισει; Χυσιμο στα μουτρα, χαστουκια, φτυσιμο. Μεχρι που φτανει;
εσύ Είσαι βαθιά νυχτωμένος...Εχει δοκιμασει κανεις να την ξεφτυλισει; Χυσιμο στα μουτρα, χαστουκια, φτυσιμο. Μεχρι που φτανει;