Νέα

Ιδέες για να μας πάρουν μάτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tettet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.666
Πόντοι
2.356
Για αρχή μπορεί να γίνει μέσω κάμερας..
Συγνώμη για την παρέμβαση - αλλά δική μου συμβουλή προς το ζευγάρι - έστω και βλακώδης και φοβική - να μην ανοίγετε κάμερες σε αγνώστους. Μπορείτε για παράδειγμα να δώσετε ένα ραντεβού σε κάποιο καφέ σε κεντρικό σημείο να γνωριστείτε και έπειτα να πάτε να παίξετε αφού σαν σοβαροί άνθρωποι συμφωνήσετε.

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.666
Πόντοι
2.356
Καλημερα Φιλε μου....θα σου προτεινω κατι πολυ εξτρημ.....σε κοιμητηριο......το μεσημερακι που δεν εχει πολυ κινηση....εχει κατι χηρες μπουκια και συχωριο....ισως θελησουνε αν παιξετε ωραια να συμμετασχουνε και εκεινες.....εκτος απο ματι...
Εσύ φίλος μάλλον αναφέρεσαι σε κοιμητήρια που θα είδες σε ταινίες πορνό - γιατί στα κανονικά αν πας και κάνεις αυτό που λες θα σε πάρουν στο κυνήγι τα σκυλιά και οι μαυροφορεμένες γιαγιάδες. Χαχαχαχαχα

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.386
Πόντοι
2.306
Θα σου προτείνω το πιο safe που κάνω κ εγώ με τη γυναίκα μου. Πηδηχτείτε μπροστά σε ανοιχτά παράθυρα σε ξενοδοχεία, σε μέρη που πάτε διακοπές, μπροστά στη τζαμαρία στο σπίτι σας όταν έχει ήλιο κ οι απέξω δεν βλέπουν με λεπτομέρεια, μπροστα στην ανοιχτή πόρτα του ασανσέρ στις 2 τα ξημερώματα που δεν έχει κίνηση. Έτσι θα νοιώσετε κ την κάβλα του ότι μπορεί να σας πάρει κάποιος μάτι και θα είναι safe.
Καλο ειναι τετοια κολπα να μην τα κανεις ουτε καν κοντα στο σπιτι σου, αμα δεν θες τον χασαπη, τον μαναβη και τον φουρναρη ακροβολισμενους απ’ εξω για μηνες…..δεν μιλαω καν για τους γειτονες.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.060
Πόντοι
3.846
Το swinger bar είναι ένας πολύ καλός χώρος για τέτοια σκηνικά. Ειδικά μέρες που επιτρέπονται μόνοι άντρες. Ούτε κάμερες να σας κάνουν ρόμπα, ούτε εξωτερικοί χώροι που μπορεί να γίνει το οτιδήποτε.
Αλλιώς ,αν το θεωρείτε εφικτό, το προτείνετε σε γνωστο άτομο ή ζευγάρι που εμπιστεύεστε.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.123
Πόντοι
1.056
Εσύ φίλος μάλλον αναφέρεσαι σε κοιμητήρια που θα είδες σε ταινίες πορνό - γιατί στα κανονικά αν πας και κάνεις αυτό που λες θα σε πάρουν στο κυνήγι τα σκυλιά και οι μαυροφορεμένες γιαγιάδες. Χαχαχαχαχα
Μενεδ.....μην μου λες για κανονικα...δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομεριες....δεν υπαρχουν σκυλια στα κοιμητηρια...σκυλουδες εχει.....ορεξη να εχει ο φιλος και θα περασει ομορφα.....εχει κατι ''πονεμενες''....!!!!!!!!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.666
Πόντοι
2.356
Μενεδ.....μην μου λες για κανονικα...δεν χρειαζεται να μπω σε λεπτομεριες....δεν υπαρχουν σκυλια στα κοιμητηρια...σκυλουδες εχει.....ορεξη να εχει ο φιλος και θα περασει ομορφα.....εχει κατι ''πονεμενες''....!!!!!!!!
Τι να σου πω. Λογικά θα ξέρεις. Ομολογώ πάω πάσο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom