Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην εντατική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τέτοια ώρα σε πιάνει??

λες φωστήρα μου? για πες κανένα παραπάνω μάθημα που εξετάζονται οι υποψήφιοι για τις στρατιωτικές/αστυνομικές σχολές???

ή που εξεταζόντουσαν???

εκτός φυσικά από τις ψυχομετρικές εξετάσεις και τα αγωνισματα που εκεί είτε κόβεσαι είτε περνάς και δεν συμμετέχουν στην βαθμολογία...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Από ομαδούλες και κερατέες.

Ή από πειναλέους μαλάκες που τολμάνε να χαλάνε το καρέ ορισμένων.

Ή από άτομα που δε νοιώθουν να χρωστάνε σε κανένα τραμού ή άλλο μαλάκα.

Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.)
    Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.)
    Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)
    Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας (Δ.Δ.Α.Σ.)
    Διεύθυνση Πληροφορικής
    Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.)
    Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T.E.E.M.)
    Υπηρεσία Εναερίων Μέσων Ελληνικής Αστυνομίας (Υ.Ε.Μ.Ε.Α.)
    Συνοριοφύλακες
    Ομάδα Aστυνομικών Σκύλων
    Ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.)
    Δύναμη Ελέγχου Ταχείας Αντίδρασης (Δ.ΕΛ.Τ.Α.)
    Διεύθυνση Χειρισμού Κρίσεων - Διαπραγματευτές Ελληνικής Αστυνομίας

Κι αυτοί τον tram και το "σύστημα" προστατεύουνε..? :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λες φωστήρα μου? για πες κανένα παραπάνω μάθημα που εξετάζονται οι υποψήφιοι για τις στρατιωτικές/αστυνομικές σχολές???

ή που εξεταζόντουσαν???

εκτός φυσικά από τις ψυχομετρικές εξετάσεις και τα αγωνισματα που εκεί είτε κόβεσαι είτε περνάς και δεν συμμετέχουν στην βαθμολογία...

ααααααααααααααααααααααααααααα τα αγωνίσματα δεν είχαν συμμετοχή....
έχετε δίκιο.....

ρε μαλάκα νατσε τα άτομα είναι μιλάμε τελείως καταστραμμένα....
όταν κάναμε το μηχανογραφικό αυτοί πού ακριβώς και ποιές βάσεις κοιτούσαν;

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό που δε νογάς (και δεν είσαι ο μόνος) είναι ότι δε μιλάμε για ιδιότητα επαγγέλματος η οποία εκφυλίστηκε (ή έστω πρόσφατα).

Η δουλειά του ταξιτζή είναι από τη φύση της να μεταφέρει πολίτες από ένα σημείο σε ένα άλλο με κάποιο αντίτιμο.

Το ότι υπάρχουν μαλάκες ταξιτζήδες δε λέει κάτι για τη φύση του επαγγέλματος.

Η φύση του επαγγέλματος του μπάτσου είναι συγκρεκριμένη (ή έστω είναι συγκεκριμένη και τόσο συγκεκριμενοποιημένη τα τελευταία χρόνια) που δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την κεντρική της ιδιότητα. Υποστηριξη και προστασία του παρόντος συστήματος και των κουμανταδόρων του. Παράπλευρη ιδιότητα το να πιάσουν και κανά πρεζάκια και κανά κλέφτη.

Όταν η φύση της δουλειάς σου είναι συγκεκριμένη δεν μπορείς να μιλάς για ξεστράτισμα συγκεκριμένων μονάδων. Ξέρεις από πριν τι θα σου ζητηθεί να κάνεις. Εκτός όπως προείπα αν μεγάλωσες σε κανά χωριό χωρίς τηλεόραση και με ένα βίντεο που είχες δει κάποτε στο καφενείο του χωριού με τον Τζατζ Ντρεντ.

Εξ'ού και η διαφωνία μου γύρω από την έννοια του τσουβαλιάσματος. Μόνοι τους τσουβαλιάζονται με το που μπουν στη σχολή.

Κατάργηση της αστυνομίας και των ταξιτζίδων ΤΩΡΑ!
Επιστροφή στη φύση γαβ γαβ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Και αυτό:

Καλημερα παιδια... Αν η βαση στο στρατολογικο ειναι 19100 και εχω 19200, ποσες ελπιδες εχω; Και αν εχω 19156;

Να ξέρεις οτι οι ΣΣΑΣ είχανε μεγάλη ζήτηση οπότε μπορεί να ανέβουν λίγο οι βάσεις! Πάντως τα μοριάκια σου είναι μια χαρά.
Καλή επιτυχία.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Από ομαδούλες και κερατέες.

Ή από πειναλέους μαλάκες που τολμάνε να χαλάνε το καρέ ορισμένων.

Ή από άτομα που δε νοιώθουν να χρωστάνε σε κανένα τραμού ή άλλο μαλάκα.
εσυ νιωθεις πως πολεμιεται το "συστημα" με μια απεργια το διμηνο και με 3-4 μολοτωφ σε αμαξια και "μπατσους";;;
γιατι εμενα περισσοτερο για καθιερωμενη αργια μου κανει,παρα για απεργια..

απο την αλλη καποιος μπορει να ισχυριστει οτι οι "μπατσοι" προσπαθουν να προστατευσουν περιουσιες πολιτων που δεν ανηκουν στο "συστημα"..το γεγονος οτι οι "πειναλεοι μαλακες" δειχνουν μια ανοχη σε κεντρικα μερη της πολης που αποτελουν συμβολα του κεφαλαιου (GB,KG) και σε αντρα του καπιταλισμου(mall),ενδεχεται να οδηγει σε λαθος συμπερασματα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα εκτιμούσα πάντως Persy να αναφέρεις ένα μάθημα που εξετάζονται και βαθμολογούνται πέραν των Γενικών Εξετάσεων.
Έτσι, για την ανταπόδειξη.
όταν δίναμε πανελλήνιες 25 χρόνια πριν δίναν τα ίδια μαθήματα με μας συν αγωνίσματα.
τα αγωνίσματα προστιθεντο στην τελική βαθμολογία μόνο σε αυτούς που ήθελαν να πάνε σε αυτές τις σχολές πχ Ευελπίδων. κολλητός μου μπήκε ευελπίδων παρόλο που είχε γράψει χειρότερα απο μένα αλλά είχε περισσότερα μόρια στο σύνολο.
τώρα το σύστημα δεν ξέρω πώς είναι. και δε με ενδιαφέρει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θα εκτιμούσα πάντως Persy να αναφέρεις ένα μάθημα που εξετάζονται και βαθμολογούνται πέραν των Γενικών Εξετάσεων.
Έτσι, για την ανταπόδειξη.

αντε καλά... θα ψάχνει για μέρες.. ισως και να ανατρέξει στην περίοδο πρίν από το ακαδημαικό απολυτήριο (1963)...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
όταν δίναμε πανελλήνιες 25 χρόνια πριν δίναν τα ίδια μαθήματα με μας συν αγωνίσματα.
τα αγωνίσματα προστιθεντο στην τελική βαθμολογία μόνο σε αυτούς που ήθελαν να πάνε σε αυτές τις σχολές πχ Ευελπίδων. κολλητός μου μπήκε ευελπίδων παρόλο που είχε γράψει χειρότερα απο μένα αλλά είχε περισσότερα μόρια στο σύνολο.

Η συζήτηση νομίζω αφορά το τώρα, όχι το πριν 25 χρόνια.
Και όντως και τώρα υπάρχουν ΠΚΕ, αλλά δεν βαθμολογούνται.
Περνάς ή κόβεσαι.

Και από την φύση τους αν το σκεφτείς.
Μπορείς να βαθμολογήσεις την (ψυχική) υγεία κάποιου ή το πόσο γρήγορα τρέχει;

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές, χρειάζεται να προσέλθουν στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις. Με τις εξετάσεις (υγειονομική εξέταση, ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες) με τις οποίες διαπιστώνεται η "καταλληλότητα" κάποιου υποψηφίου για την εισαγωγή τους στις στρατιωτικές σχολές. Υποψήφιος που δεν τα καταφέρνει στις προκαταρκτικές εξετάσεις, δεν εισάγεται στις στρατιωτικές σχολές, ανεξάρτητα από το πόσο καλά έχει γράψει στις πανελλαδικές εξετάσεις, και εάν δηλώσει τέτοιες σχολές στο μηχανογραφικό.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
    Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.)
    Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.)
    Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)
    Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας (Δ.Δ.Α.Σ.)
    Διεύθυνση Πληροφορικής
    Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (Ε.Κ.Α.Μ.)
    Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (T.E.E.M.)
    Υπηρεσία Εναερίων Μέσων Ελληνικής Αστυνομίας (Υ.Ε.Μ.Ε.Α.)
    Συνοριοφύλακες
    Ομάδα Aστυνομικών Σκύλων
    Ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.)
    Δύναμη Ελέγχου Ταχείας Αντίδρασης (Δ.ΕΛ.Τ.Α.)
    Διεύθυνση Χειρισμού Κρίσεων - Διαπραγματευτές Ελληνικής Αστυνομίας

Κι αυτοί τον tram και το "σύστημα" προστατεύουνε..? :think:

Όχι. Άλλοι έχουν άλλες αρμοδιότητες. Καθείς εφ'ω ετάχθη.

Άλλος τα παίρνει από το πακιστάνι, άλλος από την τάνα, άλλος από τον πρεζέμπορα, άλλος από τον παραγωγό, άλλος από κανέναν.

Το ότι μπορεί να παίζουν μερίδες μπάτσων οι οποίοι να μπουκάρουν σε πρεζαποθήκες δε μου λέει τίποτα όταν αποτελούν το 0.01% του σώματος. Κι όχι μόνο λόγω αριθμών και ποσοστού επί του συνολικού σώματος. Αλλά γιατί κι αυτοί κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με τους άλλους (να προστατεύουνε τράμουδες και σύστημα) απλά το δικό τους πόστο είναι δικαιολογημένο.

Μήπως πρέπει να στήσουμε και ανδριάντα στον μπάτσο που κάνει τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνει? (όντως δηλαδή να πιάνει τους "κακούς" και τους κλέφτες και μπλα μπλα μπλα)

Το ζήτημα είναι ότι δεν το κάνει από επιλογή. Το κάνει από εντολή.

Είτε ταχθεί στον ξυλοδαρμό συμμετεχόντων σε πορείες είτε ταχθεί στο ξήλωμα των φουντόδεντρων από τα ζωνιανά (αλήθεια τι απέγινε εκεί  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:) το ίδιο κράτος υπηρετεί.

Το οποίο 1 στις 1000 κάνει και μια σωστή δουλειά. Να του πούμε κι ευχαριστώ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δηλαδή είχες δηλώσει να πας σε στρατιωτική σχολή και σου έφαγε την θέση άλλος με λιγώτερα μόρια γιατί ήταν καλύτερος στα αγωνίσματα?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Κατάργηση της αστυνομίας και των ταξιτζίδων ΤΩΡΑ!
Επιστροφή στη φύση γαβ γαβ

Έμπα με το κανονικό, γράψε ποστ πάνω από δυο γραμμές που να έχει λογική συνάφεια, κι όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου απαντήσει.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
εσυ νιωθεις πως πολεμιεται το "συστημα" με μια απεργια το διμηνο και με 3-4 μολοτωφ σε αμαξια και "μπατσους";;;
γιατι εμενα περισσοτερο για καθιερωμενη αργια μου κανει,παρα για απεργια..

απο την αλλη καποιος μπορει να ισχυριστει οτι οι "μπατσοι" προσπαθουν να προστατευσουν περιουσιες πολιτων που δεν ανηκουν στο "συστημα"..το γεγονος οτι οι "πειναλεοι μαλακες" δειχνουν μια ανοχη σε κεντρικα μερη της πολης που αποτελουν συμβολα του κεφαλαιου (GB,KG) και σε αντρα του καπιταλισμου(mall),ενδεχεται να οδηγει σε λαθος συμπερασματα..

Όχι. Θέλει πολλές μολότωφ και πολλές απεργίες.

Τον καίει πολύ και τον μπάτσο και τον εντολέα του το αμάξι του φούφουτου λες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom