Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην εντατική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η συζήτηση νομίζω αφορά το τώρα, όχι το πριν 25 χρόνια.
Και όντως και τώρα υπάρχουν ΠΚΕ, αλλά δεν βαθμολογούνται.
Περνάς ή κόβεσαι.
τα ορια στα αγωνισματα ειναι αρκετα χαμηλα,και κατα την εξεταση ενδεχεται να γινουν ακομη ελαστικοτερα..
το ενδεχομενο να κοπεις υπαρχει μονο αν εισαι 1,70 και 110 κιλα..
Όχι. Θέλει πολλές μολότωφ και πολλές απεργίες.
αρα μεχρι να γινουν οι πολλες απεργιες και να πεσουν οι πολλες μολοτοφ,το "συστημα" δε χρειαζεται το μπατσο!

σωστα;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Αυτές οι σχολές δεν έχουν καταργηθεί;

Και δικαίως, διότι ποιός ο λόγος να υπάρχει ιδιαίτερη Πανεπιστημιακή Σχολή για Στρατολόγους ή τι ιδιαίτερες απαιτήσεις έχει η οικονομική διαχείριση μιας μονάδας;

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Αλλά γιατί κι αυτοί κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με τους άλλους (να προστατεύουνε τράμουδες και σύστημα) απλά το δικό τους πόστο είναι δικαιολογημένο.

Το ζήτημα είναι ότι δεν το κάνει από επιλογή. Το κάνει από εντολή.

Το οποίο 1 στις 1000 κάνει και μια σωστή δουλειά. Να του πούμε κι ευχαριστώ?

Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω...
Νομίζω πως οι έννοιες "διαταγή" και "προσωπική επιλογή" είναι αντίθετες.
Όσον αφορά τα νούμερα, εγώ μπορώ να πω "736 στους 1267 κάνουν σωστά τη δουλειά τοτς αλλά αυτό θα ήταν αυθαίρετο συμπέρασμα, δε νομίζεις?
Τέλος, σε όλες τις χώρες του κόσμου, η αστυνομία είναι όργανο προστασίας της συντεταγμένης κοινωνίας, του "συστήματος", όποιο κι αν είναι αυτό (εθν/κό, κομ/κό, σοσ/κό, κλπ).
Οπότε δεν καταλαβαίνω τπου ακριβώς βασίζεται η εναντίωση σου... Κατάργηση της αστυνομίας?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δηλαδή είχες δηλώσει να πας σε στρατιωτική σχολή και σου έφαγε την θέση άλλος με λιγώτερα μόρια γιατί ήταν καλύτερος στα αγωνίσματα?
πανελλήνιες έδωκες ή κάνα ντιρί τελειώσαμε;
όταν ήσουν ίδια δέσμη τα μαθήματα ήταν ίδια.
εγώ με αυτόν είχαμε δώσει μαζί, πήρε λιγότερη βαθμολογία, αλλά επειδή έδινε και αγωνίσματα πήρε συνολικά περισσότερα μόρια. αλλά αυτό ίσχυε μόνο για τις στρατιωτικές.

Υ.Γ.
ο πατέρας μου δε με άφησε να πάω ΣΣΑΣ για να μη γίνω δημόσιος υπάλληλος. 

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

Και δικαίως, διότι ποιός ο λόγος να υπάρχει ιδιαίτερη Πανεπιστημιακή Σχολή για Στρατολόγους ή τι ιδιαίτερες απαιτήσεις έχει η οικονομική διαχείριση μιας μονάδας;
μην το λες...η διαχειριση ΚΨΜ εχει ευθυνες..πχ πως θα κλεψεις καλυτερα..... :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
αρα μεχρι να γινουν οι πολλες απεργιες και να πεσουν οι πολλες μολοτοφ,το "συστημα" δε χρειαζεται το μπατσο!

σωστα;

Εσύ λες αν δεν είχε τον μπάτσο να πέφτανε οι ίδιες μολότωφ που πέφτουν σήμερα ή οι ίδιες εις την 5η?

Τώρα τον χρειάζεται πολύ περισσότερο από ότι μετά. Ότι κάνει κι ότι καταφέρει να γλιτώσει ή να καθυστερήσει μπορεί να το κάνει τώρα. Πριν το ξέσπασμα. Μετά ούτε ο μπάτσος θα τους γλιτώσει ούτε ο Αλλάχ.

Όσο οι πορείες είναι σα διαδήλωση του Λεβέντη, και οι μολότωφ λίγες κάνει "έργο" ο τσέος. Άμα ζορίσει η φάση χεσ'τα κι άσ'τα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Σε συνδυασμό με αυτό:

Η Νομική Αθήνας σπάει το «φράγμα» των 19.000 μορίων, για πρώτη φορά

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τα αγωνίσματα ΔΕΝ βαθμολογούνται για στρατιωτικές σχολές.
Οποιος εδωσε ας μας πει και τι βαθμους πήρε, ή ας μας δειξει αποτελέσματα βαθμολογίας σε αγωνίσματα για ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πανελλήνιες έδωκες ή κάνα ντιρί τελειώσαμε;
όταν ήσουν ίδια δέσμη τα μαθήματα ήταν ίδια.
εγώ με αυτόν είχαμε δώσει μαζί, πήρε λιγότερη βαθμολογία, αλλά επειδή έδινε και αγωνίσματα πήρε συνολικά περισσότερα μόρια. αλλά αυτό ίσχυε μόνο για τις στρατιωτικές.

Υ.Γ.
ο πατέρας μου δε με άφησε να πάω ΣΣΑΣ για να μη γίνω δημόσιος υπάλληλος. 

μεγάλε εγώ εδωσα με σύστημα που εσύ δεν το έφτασες.. παίζει να ήσουν και σπόρος στα αρχίδια του μπαμπά σου όταν έδωσα εξετάσεις...

Εισαγωγικές εξετάσεις το λέγανε...

ααα για να θυμηθώ.. έδινα και εξετάεις 5η και 6η δημοστικού στο τέλος της χρονιάς, εξετάσεις για να μπώ στο γυμνασιο (χωριστές), εξετάσεις σε κάθε τάξη Φεβρουάριο και Ιουνιο και μάλιστα στην ΣΤ τάξη γυμανσίου τον Ιούνιο οι εξετάσεις ήταν σε όλη την ύλη..

στην εποχή μου για να πάρεις 17 στο απολυτήριο έπρεπε να έχει ο κώλος σου κάλο από το τρίψιμο στην καρέκλα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Όσο οι πορείες είναι σα διαδήλωση του Λεβέντη, και οι μολότωφ λίγες κάνει "έργο" ο τσέος. Άμα ζορίσει η φάση χεσ'τα κι άσ'τα.

εσύ δεν αναρωτήθηκες τι φταίει και οι πορείες είναι σαν ψιχαλισμένα πεζοδρόμια? μήπως τελικά ο λαός ΔΕΝ θέλει αυτό που θέλετε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Όχι. Θέλει πολλές μολότωφ και πολλές απεργίες.

Τον καίει πολύ και τον μπάτσο και τον εντολέα του το αμάξι του φούφουτου λες?
αν δεν τον εκαιγαν δεν θα κυνηγουσαν τους αλητες που τους γαζωσαν στο ρεντη,οταν εκλεψαν ενα περιπτερακι.θα ελεγαν ελα μωρε τι εγινε.και ομως τους κηνηγησαν και εχασαν την ζωη τους για να υπερασπιστουν την περιουσια ενος αγνωστου.εσυ,εγω,ο καθενας μας θα το εκανες αυτο;εδω σε μια λαικη ενας εκλεψε την τσαντα μιας γριουλας και ολοι καθονταν και κοιταζαν χωρις να βοηθανε.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ λες αν δεν είχε τον μπάτσο να πέφτανε οι ίδιες μολότωφ που πέφτουν σήμερα ή οι ίδιες εις την 5η?

Τώρα τον χρειάζεται πολύ περισσότερο από ότι μετά. Ότι κάνει κι ότι καταφέρει να γλιτώσει ή να καθυστερήσει μπορεί να το κάνει τώρα. Πριν το ξέσπασμα. Μετά ούτε ο μπάτσος θα τους γλιτώσει ούτε ο Αλλάχ.

Να καταργηθεί η αστυνομία για να εξαφανιστουν οι μολότωφ ΤΩΡΑ!
Μεγάλε είσαι αστέριους!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για την Κτηνιατρική βέβαια δεν θα ρωτήσω.....

μην το λές αυτό.. τα σχέδια προβλέπουν σε περίπτωση επιστράτευσης να επιτάξουν όλα τα υποζύγια (όπως και τα φορτηγά)

ανεξάρτητα από αυτό δεν χρειάζονται..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Τι να σου πω, δεν είναι ότι έχω ασχοληθεί με το θέμα.
Κάτι υπάρχει πάντως:
Όλοι οι υποψήφιοι -ες για τα ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ, που μετέχουν στις
εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για
πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πρέπει επιπλέον να έχουν κριθεί
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ  σε ιδιαίτερες εξετάσεις «Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ)»
(Ψυχομετρικές, Υγειονομικές, Αθλητικές) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, βάσει
του Ν. 2225/1994 – ΦΕΚ 121/Α'.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω...
Νομίζω πως οι έννοιες "διαταγή" και "προσωπική επιλογή" είναι αντίθετες.
Όσον αφορά τα νούμερα, εγώ μπορώ να πω "736 στους 1267 κάνουν σωστά τη δουλειά τοτς αλλά αυτό θα ήταν αυθαίρετο συμπέρασμα, δε νομίζεις?
Τέλος, σε όλες τις χώρες του κόσμου, η αστυνομία είναι όργανο προστασίας της συντεταγμένης κοινωνίας, του "συστήματος", όποιο κι αν είναι αυτό (εθν/κό, κομ/κό, σοσ/κό, κλπ).
Οπότε δεν καταλαβαίνω τπου ακριβώς βασίζεται η εναντίωση σου... Κατάργηση της αστυνομίας?

Σαφώς και είναι αντίθετες έννοιες. Μόνο σε δύο περιπτώσεις συναντιώνται. Όταν "προσωπικά επιλέξεις" να μπεις σε ένα χώρο που θα λαμβάνεις και θα εκτελείς "διαταγές", κι όταν (κι εάν) "προσωπικά επιλέξεις" να βγεις από αυτόν τον χώρο και να πάψεις να λαμβάνεις και να δέχεσαι "διαταγές".

Μόνοι τους μπήκαν.

Καμία κατάργηση της αστυνομίας (κατάργηση της αστυνομίας θα κουβέντιαζα υπό άλλες συνθήκες, πράγμα το οποίο δεν είναι μέρος αυτής της κουβέντας).

Απλά όσο συνεχίζει να κάνει αυτά που κάνει (και δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ που τα λέμε) θα βρίσκει αντίθετους αυτούς που της πρέπουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Να καταργηθεί η αστυνομία για να εξαφανιστουν οι μολότωφ ΤΩΡΑ!
Μεγάλε είσαι αστέριους!

βέβαια τότε θα κάνουν θραύση οι "κοινωνικοί αγωνιστές" τύπου Δημητράκη, Βούτση κλπ κλπ (ή εκείνου του ανεκδιήγητου που πήγε να κλέψει και όταν τον πιάσανε δήλωσε Αρνητής Εργασίας) που θα "απαλλοτρώνουνε" ότι γουστάρουνε και από όποιον γοσυτάρουνε...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
εσύ δεν αναρωτήθηκες τι φταίει και οι πορείες είναι σαν ψιχαλισμένα πεζοδρόμια? μήπως τελικά ο λαός ΔΕΝ θέλει αυτό που θέλετε?

Ο λαός θέλει το ΠΑΣΟΚ.

Άσε μας εμάς να κάνουμε τις μαλακίες μας.

Σου χρωστάμε κι ευγνωμοσύνη οπότε να μη σου χαλάμε χατήρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom