Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην εντατική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Πολύ καλημερα ζωή έβλεπες εσύ.

Όχι εγώ.

Οι μπάτσοι που νόμιζαν ότι θα μπουν στο σώμα και θα είναι οι τιμωροί του κακού και του άδικου.

Η ομογενοποίηση έχει προηγηθεί του τσουβαλιάσματος..

Εγκζακτεμάν.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
δες και λιγο ευρωπαικο...με τον αμερικανικο εχεις κουρκουτιανει...

Εγώ?  :2funny:

Στα δόλια τα παιδάκια που πάνε και γίνονται μπάτσοι και μετάαααα μαθαίνουν ότι θα πρέπει να κάνουν όλα αυτά που (θου κύριε) σιχαίνονται.  :rolleyes:

Δώστε τους ένα dvd ένα κατιτίς τέλος πάντων να μην πιάνονται κορόιδα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
απο την αλλη πλευρα εγω εχω γνωρισει(οχι συναντησει) 4,
με 2 απο τους οποιους κανω κολλητη παρεα απο 8 ετων...

αλλα οκ, το τσουβαλιασμα ποτε δεν ειναι σωστο....μπορει να υπαρχουν και καθικια...

υ.γ.που παει αυτη η συζητηση;;

δες και λιγο ευρωπαικο...με τον αμερικανικο εχεις κουρκουτιανει...

οποτε γι αυτο δεν γενικευσα κ συμφωνησα με περσυ.

ο λακης δεν ειπε τι νομιζει αυτος, αλλα τι νομιζαν πιθανοτατα τα 18χρονα που δηλωναν αστυνομικη ακαδημια.
μπορεις να διακρινεις την ειρωνεια του παντως.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ?  :2funny:

Στα δόλια τα παιδάκια που πάνε και γίνονται μπάτσοι και μετάαααα μαθαίνουν ότι θα πρέπει να κάνουν όλα αυτά που (θου κύριε) σιχαίνονται.  :rolleyes:

Δώστε τους ένα dvd ένα κατιτίς τέλος πάντων να μην πιάνονται κορόιδα.

Η απομυθοποίηση έρχεται σε όλα τα επαγγέλματα...
Αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις.
Γιατλι οι τσέοι να αποτελούν εξαίρεση;

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ο λακης δεν ειπε τι νομιζει αυτος, αλλα τι νομιζαν πιθανοτατα τα 18χρονα που δηλωναν αστυνομικη ακαδημια.

Μπα....

Κατά πώς φαίνεται δεν μπορεί. Και χθες τα ίδια είχαμε.

Μπορεί κάπου να κάνω και γω λάθος τι να πω.

Θα αρχίσω να χρησιμοποιώ το roll eyes εμότ που αν θυμάμαι καλά σημαίνει ειρωνεία μπας και είμαι πιο ξεκάθαρος έτσι.  :dunno:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καταλαβαμε τη βαρυτητα των λεγομενων του λακι...
φαντασια,πιθανοτητες,ειρωνιες..

χολυγουντ!
Για τα αιμοβόρα σου ένστικτα ναι. Αποτελεί ελαφρυντικό για να του δώσεις λίγα λεπτά ζωής ακόμα  :2funny:.
:2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μπα....

Κατά πώς φαίνεται δεν μπορεί. Και χθες τα ίδια είχαμε.

Μπορεί κάπου να κάνω και γω λάθος τι να πω.

Θα αρχίσω να χρησιμοποιώ το roll eyes εμότ που αν θυμάμαι καλά σημαίνει ειρωνεία μπας και είμαι πιο ξεκάθαρος έτσι.  :dunno:

ειναι γενικο το κακο παντως. τη δικια μου ειρωνεια μονο η μπουμπα την επιανε, οι υπολοιποι μου απαντουσαν κανονικα κ κοιταζα σα μαλακας την οθονη με τις απαντησεις :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Aυτή όμως είναι:
http://[URL unfurl="true"]www.ekirikas.com/ImagesUP/DIAS_RENTIS.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Να απαγορεύσουμε στους πολίτες να τιμούν τους νεκρούς μπάτσους επειδή εσύ έχεις ζητήματα μαζί τους;
Μήπως να τους θάβουμε και σε ξεχωριστά νεκροταφεία;

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Η απομυθοποίηση έρχεται σε όλα τα επαγγέλματα...
Αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις.
Γιατλι οι τσέοι να αποτελούν εξαίρεση;

Γιατί κουβαλάνε όπλο.

Όποιος έχει τηλεόραση στο σπίτι του, ή περίπτερο που να πουλάει εφημερίδες, ή ένα ραδιόφωνο και ζει στην Ελλάδα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μη γνωρίζει το ρόλο των μπάτσων (τα τελευταία 20 χρόνια).

Όσο κι αν προσπαθούν να τους καλύψουν τα σκατά βγαίνουν στη φόρα. Και δε θέλει ούτε πολύ μυαλό ούτε σπουδαία κριτική ικανότητα για να καταλάβει κανείς τι θα κάνει αν μπει στο σώμα.

Κοινώς μαλακίες του τύπου, εγώ για άλλα πήγαινα κι άλλα μου βγήκαν στην πορεία είναι για τα σκουπίδια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να απαγορεύσουμε στους πολίτες να τιμούν τους νεκρούς μπάτσους επειδή εσύ έχεις ζητήματα μαζί τους;
Μήπως να τους θάβουμε και σε ξεχωριστά νεκροταφεία;

σιγά σιγά θα το ζητήσουν και αυτό.. μην ξεχνάς πως σκούζουν κάθε χρόνο που γίνεται ο εορτασμός της επετείου στον Γράμμο  ;) ;) ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καταλαβαμε τη βαρυτητα των λεγομενων του λακι...
φαντασια,πιθανοτητες,ειρωνιες..

χολυγουντ!

περαν της δεδομενης συμπαθειας μου προς αυτον, κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει ουτε την επιχειρηματολογια του, ουτε την ικανοτητα του να συνδιαλεγεται αξιοπρεπεστατα.
δες το σφαιρικα το ολο θεμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περαν της δεδομενης συμπαθειας μου προς αυτον, κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει ουτε την επιχειρηματολογια του, ουτε την ικανοτητα του να συνδιαλεγεται αξιοπρεπεστατα.
δες το σφαιρικα το ολο θεμα.
δε μπορεί.
έχει μεγαλώσει με το μπαμπά για μπακαπιέρα.
ο λάκης έχει μεγαλώσει μόνος του

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι που δηλώνουν αστυνομία και στρατιωτικές σχολές το κάνουν για την επαγγελματική εξασφάλιση που προσφέρουν, παρά γιατί ήταν το όνειρο της ζωής τους να γίνουν στρατιωτικοί ή αστυνομικοί. Τις στρατιωτικές σχολές τις θυμάμαι πάντα στον Θεό σε μόρια και συχνά με μεγαλύτερες βάσεις από Ιατρική, Νομική ή Πολυτεχνείο. Αυτό απλά σαν σχόλιο για διάφορους μειωτικούς σχολιασμούς προς το πρόσωπο καραβανάδων/τσέων.

Κατά το διάστημα της φοίτησης μου στην Νομική, έτυχε να γνωρίσω αρκετούς αστυνομικούς που παρακολουθούσαν τα μαθήματα (με κατατακτήριες, ξαναδίνοντας κτλ), μιας και η σχολή λειτουργεί συμπληρωματικά του επαγγέλματος τους και τους βοηθά στην επαγγελματική ανέλιξη. Το επίπεδο τους ήταν σαφώς υψηλότερο του μέσου όρου των φοιτητών. Συνήθως τα άτομα αυτά βέβαια δεν θα τα δεις στον δρόμο, πράγμα βέβαια προφανές, μιας και δεν χαράμισαν την ζωή τους διαβάζοντας για να τα βάζουν με τον κάθε καμένο λαθρομετανάστη εγκληματία ή λαθρεπιβάτη της ζωής αντεξουσιαστή.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γιατί κουβαλάνε όπλο.

Όποιος έχει τηλεόραση στο σπίτι του, ή περίπτερο που να πουλάει εφημερίδες, ή ένα ραδιόφωνο και ζει στην Ελλάδα είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μη γνωρίζει το ρόλο των μπάτσων (τα τελευταία 20 χρόνια).

Όσο κι αν προσπαθούν να τους καλύψουν τα σκατά βγαίνουν στη φόρα. Και δε θέλει ούτε πολύ μυαλό ούτε σπουδαία κριτική ικανότητα για να καταλάβει κανείς τι θα κάνει αν μπει στο σώμα.

Κοινώς μαλακίες του τύπου, εγώ για άλλα πήγαινα κι άλλα μου βγήκαν στην πορεία είναι για τα σκουπίδια.

Δυστυχώς πλην της γνωστής πεφωτισμένης μειοψηφίας, οι περισσότεροι δεν έχουν τέτοια αντίληψη για τους μπάτσους...
Και οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι αστυνομία χρειάζεται...
Σε μια κοινωνία σε παρακμή είναι προφανές ότι και οι μπάτσοι της δεν θα είναι ούτε σέρπικο ούτε καλαχαν...
Αλλά σε κάθε περίπτωση, κάποιος πρέπει να προσπαθεί να συλλάβει τους εγκληματίες και να εμποδίζει ομαδούλες και σέχτες να επιβάλουν το παραλήρημά τους...
Σε μια χώρα που επεισόδια γίνονται μέρα παρά μέρα, με θεσμούς τύπου άσυλο και καλά οργανωμένες παρακρατικές ομάδες εκτιμώ ότι τα θύματα αστυνομικής αυθαιρεσίας είναι αναλογικά λίγα...
Τόσο λίγα που μπορούν να γίνουν σύντομο σύνθημα σε πορεία.
Εννοείται ότι αγωνιζόμαστε για το ιδανικό, δηλαδή οι τσέοι να τηρούν απαρέγκλιτα το νόμο και να έχουν νεύρα από ανθρακονήματα, επιλεγμένοι προσεκτικά, εκπαιδευμένοι σωστά και εξοπλισμένοι άρτια...

Αλλά είπαμε, το επίπεδο των μπάτσων μιας χώρας θα είναι ανάλογο του επιπέδου αυτής της χώρας...
Και για γιουνανιστάν, δεν είναι και τόσο κακή η κατάσταση...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ναι μωρέ τα καημένα.

Δεν ήξεραν και τα μπλέξανε....
δεν υπαρχει επαγγελματικος τομεας που να μην εχει αναξιους επαγγελματιες.
δωσε το δικαιωμα σε ενα 18χρονο να νομιζει πως αυτος θα αποτελεσει την εξαιρεση...
για να το φερω πιο κοντα σε σενα,παρε παραδειγμα τους "επαναστατες" εναντιον του "κατεστημενου"..
ειναι τυχαια η ηλικιακη ομαδα τους νομιζεις;;;

υ.γ.στο θεμα της επαγγελματικης αποκαταστασης δεν αναφερομαι,
γιατι στο πε και ο μπιφτεκης,και φαινεται πως δε λογας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom