Επισκέπτης
ούτε καμμιά δεκαριά μπάτσοι σε απλή καταδίωξη.
Στ'αρχίδια μας μήπως??
ούτε καμμιά δεκαριά μπάτσοι σε απλή καταδίωξη.
Αλλού το πάω!
Άμα θέλει κάτι και έχει προθεσμία θα σε στείλει στο κεντρικό να του κάνεις τη δουλειά. Κι άμα είναι κι εκεί αναρχοδενξέρωκιεγώπώετουςείπες το κάνεις από το σπίτι. Κι αν δεν έχεις συνδεση, έφυγες σε ιντερνετ καφέ να φτιάξεις το ρηπορτ.
Πάει να πει ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.
Παίζει ασθένεια (δεν μπορεί να κάνει τίποτε αλλά άμα έχεις ιντερνετ στο σπίτι μπορείς να μπεις ρε παιδί μου για μια-δυο ώρες να κάνεις κάτι που θα σου πει), άδεια (όποτε δεήσει αλλά άμα δεν γίνεται αλλιώς συνδέεσαι από το ξενοδοχείο δίπλα στην πισίνα να φτιάξεις κάτι) και τέλος ανεργία που άμα μεινεις χωρίς δουλειά κάνεις 10 μήνες να ξαναβρεις! Ευτυχώς σου εξωφλει τις αποδείξεις από το ιντερνετ καφέ!
Αυτά είναι πραγματικά περιστατικά μη λες μαλακίες ότι γράφω φίδια!
δε περναει η μερα ευκολα οταν σχολας απο τις 14.00
Στ'αρχίδια μας μήπως??
εξαρτάται ποιοί μπάτσοι.
υπάρχουν παιδιά μαλάματα
εξαρτάται ποιοί μπάτσοι.
υπάρχουν παιδιά μαλάματα
Ταμένα να φυλάνε μουνόπανα.
Με συμπαθάς αλλά πλέον δε μπορώ να θεωρήσω μάλαμα κάποιον που φοράει μπατσοστολή και μπαίνει μπροστά από αυτόν που γάμησε τις 10 επόμενες γενιές.
Τα περί μεροκαματιάρηδων των 700 ευρώ τ'ακούω βερεσέ..
Ίσως θα έπρεπε να τ' ακούσεις και μετρητά. Δε γίναν όλοι μπάτσοι έχοντας στο νου τους οτι θα μπαίνουν μπροστά από τους πολιτικάντηδες, άλλο είχαν στο νου τους. Όταν πλέον το καταλαβαίνουν είναι πλέον αργά.
Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις.
άλλο είχαν στο νου τους.
Α ναι?
Για πες..
ακριβώς.το τσουβαλιασμα ποτε δεν ειναι σωστο
Την επομενη φορα που θα ποσταρεις τρολια θα πεσει πιεμ για να την ακουσω και ζωντανα.
Ενας προς εναν κλπ.
Α ναι?
Για πες..
Από πληροφορίες μας μαθαίνουμε ότι η ΕΑΚ και μερίδα αναρχικών επιτίθενται εναντίον της ΠΑΣΠ στα εξής Πανεπιστήμια:
1) ΑΣΟΕΕ
2) Μετσόβειο Πολυτεχνείο
3) Φιλοσοφική Αθηνών
4) Μαθηματικό και Φυσικό Αθηνών
Ήδη υπάρχουν ελαφρά τραυματισμένοι από τη μεριά της ΠΑΣΠ που διακομίστηκαν στο Ευαγγελισμό.
Ο λόγος πιθανότατα είναι για το χθεσινό τραυματισμό του παιδιού στην πορεία
Έλα μωρέ....
Ότι θα πολεμάνε τους κακούς, θα σώζουν τους αθώους, θα ξέρουνε καλό σημάδι και μια μπιστολιά θα πέφτουν κάτω 5 φονιάδες και μεγαλοπρεζέμποροι.
Τέτοια.
Α και στο τέλος θα κονομάνε και το γκομενάκι.
ακριβώς.
Δεν έχεις βαρεθεί να απειλείς;
Ούτε στο δημοτικό τέτοιος τσαμπουκάς ρε παιδί μου...
Και που' σαι...
Η απεργία είναι δικαίωμα...
Όχι υποχρέωση.
απο την αλλη πλευρα εγω εχω γνωρισει(οχι συναντησει) 4,δεν εχω συναντησει κανενα νορμαλ,αλλα οκ, το τσουβαλιασμα ποτε δεν ειναι σωστο..
δες και λιγο ευρωπαικο...με τον αμερικανικο εχεις κουρκουτιανει...Έλα μωρέ....
Ότι θα πολεμάνε τους κακούς, θα σώζουν τους αθώους, θα ξέρουνε καλό σημάδι και μια μπιστολιά θα πέφτουν κάτω 5 φονιάδες και μεγαλοπρεζέμποροι.
Τέτοια.
Α και στο τέλος θα κονομάνε και το γκομενάκι.