Το τραγικό τύπε είναι ότι ούτε αυτή τη σύνταξη θα πάρεις σε 40 χρόνια...
Οι ασφαλιστικές εισφορές των νέων είναι για να καλύτπυν τις τρύπες που δημιούργησε η κακοδιαχείριση δεκαετιών και οι συντάξεις σε 40ρηδες, οι πουστιές με τα φάρμακα κτλ
Αν μου είχαν αφήσει να διαχειριστώ τις ασφαλιστικές εισφορές που έχω καταβάλει εδώ 11 χρόνια, δεν θα είχα ανάγκη τη σύνταξή τους στα 65-67...
Πραγματικά ώρες ώρες έχεις πολύ Πλάκα.... και μιλάς και για 40 χρονιά κιόλα
με εξιτάρει πάντως η διορατικότητα σου...
γιατί εγώ έχω διαφορετική οπτική.. πιστεύω δηλαδή ότι..
Τα άπλα ερωτήματα είναι αυτά που δίνουν τις
μελλοντικές απαντήσεις... δεν χρειάζονται ούτε ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ούτε βαθυστόχαστες αναλύσεις
Τα βασικά ερωτήματα είναι τα εξής..
1> Πόσο πληθυσμό έχεις τώρα και πόσους Συνταξιούχους σε ποσοστό % και πόσο θα είναι το ποσοστό μετά από 5 χρόνια;;
2> Έχεις τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα χωρίς να δίνεις κανένα κίνητρο για να το αναχαιτίσεις (μόνο αυτό φτάνει) ;;
3> Έχεις νέες θέσεις εργασίας, οι νέοι έχουν δουλείες;;
4> Σε 4-5 χρόνια (το πολύ σου λέω) τα ταμεία θα μπορούν να αντεπεξέλθουν;;
και ένα τελευταίο που προέκυψε προσφάτως..
5> Με δεδομένο το κούρεμα και την πιθανή χρεοκοπία τι θα γίνει με τα ταμεία;;
ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΣΥ..;;
Υπάρχουν και άλλα ερωτήματα βέβαια.. αλλά είναι δευτερεύοντα
όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι..
Μαθηματικά με αυτές τις συνθήκες, με αυτούς του φόρους και αυτές τις εισφορές
με τις οποίες οι επιχειρήσεις κλείνουν, και ως συνέπεια δεν υπάρχει ούτε επιχειρηματικότητα, ούτε εργασία σε συνδυασμό με τα ανύπαρκτα κίνητρα για τους νέους για να κάνουν οικογένεια, παιδιά κ.λ.π και τις ΤΟΞΙΚΕΣ αυτές συνθήκες που επικρατούν γύρω μας
οδηγούμαστε στην απόλυτη φτώχια, στο απόλυτο αδιέξοδο, και στον απόλυτο αφανισμό...
ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ και ΘΕΜΑ IQ ;)
Να σου υπενθυμίσω ότι όσον αφορά την διαχείριση
των εισφορών σου στα ταμεία, η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
που ευαγγελίζεστε επέλεξε να σας ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε κάποια ταμεία, για να σας "ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ" και καλά, με διαχειριστές κάτι ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ της εκάστοτε "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ" κυβέρνησης σας
.. Βεβαια φροντίσανε να τα κάνουν ΔΟΜΗΜΕΝΑ αρχικά τα ομόλογα, και μετά να οδηγηθεί η χωρά σε κατάσταση ΚΟΥΡΕΜΜΑΤΟΣ... "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ¨ΠΑΝΤΑ"
για να ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ τον κάθε ένα
παραμυθιασμένο (για κοινωνικό κράτος) που περίμενε μια αξιοπρεπή ΣΥΝΤΑΞΗ στο ΜΕΛΛΟΝ.
οπότε τώρα δεν θέλω ΓΚΡΙΝΙΕΣ και ειδικά από "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"
Αφού "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" τα φάγανε τα παιδιά, και η αδιάφθορη δικαιοσύνη τους "έκλεισε" όλους στην ΦΥΛΑΚΗ ;)
γιατί παραπονιέστε και ειδικά εσείς οι νομικοί;;
Ωστόσο βεβαία, δεν θα πρέπει να λησμονήσω και κάποιους άλλους που πίστευαν ότι η ΣΩΤΗΡΙΑ.. θα έρχονταν από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1,2 το ΕΥΡΩ και την Ε.Ε ..
για να δούμε λοιπόν...
COMING SOON ....
[size=17pt] THE END.[/size]