Νέα

Εκτακτη εισφορά αλληλεγγύης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σακις
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
...κι ο ρεαλισμός ακούγοντας τη λογική λέει ότι ενώ κάποιοι ζουν στο απυρόβλητο κλέβοντάς με, ταυτόχρονα μου ζητούν να είμαι όχι συνεπής, αλλά να στήσω κώλο για να επιβιώσουν αυτοί και οι παρατρεχάμενοί τους που με έφεραν ως εδώ.

Δηλαδή, μου σπάνε με το σφυρί τον κουμπαρά μου και πρέπει με τα λεφτά που έχω μέσα να πληρώσω το σφυρί.

Ο καθένας ας σκεφτεί καθαρά.

Φίλε μου,υπάρχει κάποιος που να διαφωνήσει μαζί σου? ασφαλώς οχι.....Ομως,τι προτείνεις? επανάσταση? να πάμε να τα σπάσουμε όλα? να μην πληρώσουμε τίποτα και να τους πούμε να πάνε να γαμ...ουν? ωραία,κι εγω μαζί σου...
Οταν ομως αυριο δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις,τι θα γίνει? και εχε και κάτι αλλο στα υπ' όψιν....αμα ξεφύγει το πραγμα και αρχίσουν σοβαρά επεισόδια,σπασίματα,αιματοκύλισμα,κλπ.,εσένα ποιός θα σε προστατέψει απο αυτόν που θα έρθει να σου σπάσει το αυτοκίνητο η το σπίτι?

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Παιδιά..με το " παρακαταθηκών και δανείων", τι ακριβώς γίνεται ??
ευχαριστώ...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
η καλυτερη φαση ειναι να δημιουργηθει μια καινουρια 17 νοεμβρη και να σκοτωσει : Παπακωνσταντινου Διαμαντοπουλου Τζεφρι Τσοχατζοπουλο Μαντελη Παγκαλο Βενιζελο  και καποιους αλλους που βαριεμαι να γραφω και μετα να δουμε τι θα κανουν και πως θα κυβερνανε οι υπολοιποι....Μετα μια αλλη λυση ειναι απαγωγη της κορης τους τζεφρι και ζηταμε απο τον τζεφρι μετα τα λεφτα που υπαρχουν!!Πως σας φανηκαν οι προτασεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
η καλυτερη φαση ειναι να δημιουργηθει μια καινουρια 17 νοεμβρη και να σκοτωσει : Παπακωνσταντινου Διαμαντοπουλου Τζεφρι Τσοχατζοπουλο Μαντελη Παγκαλο Βενιζελο  και καποιους αλλους που βαριεμαι να γραφω και μετα να δουμε τι θα κανουν και πως θα κυβερνανε οι υπολοιποι....Μετα μια αλλη λυση ειναι απαγωγη της κορης τους τζεφρι και ζηταμε απο τον τζεφρι μετα τα λεφτα που υπαρχουν!!Πως σας φανηκαν οι προτασεις?

συγκλονιστικές...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Φίλε μου,υπάρχει κάποιος που να διαφωνήσει μαζί σου? ασφαλώς οχι.....Ομως,τι προτείνεις? επανάσταση? να πάμε να τα σπάσουμε όλα? να μην πληρώσουμε τίποτα και να τους πούμε να πάνε να γαμ...ουν? ωραία,κι εγω μαζί σου...
Οταν ομως αυριο δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις,τι θα γίνει? και εχε και κάτι αλλο στα υπ' όψιν....αμα ξεφύγει το πραγμα και αρχίσουν σοβαρά επεισόδια,σπασίματα,αιματοκύλισμα,κλπ.,εσένα ποιός θα σε προστατέψει απο αυτόν που θα έρθει να σου σπάσει το αυτοκίνητο η το σπίτι?
Φίλε, έχεις να κάνεις αρκετό διάβασμα. Η επανάσταση του keyboard εδώ μέσα, είναι ένας καθημερινός αγώνας. :jerking: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παιδιά..με το " παρακαταθηκών και δανείων", τι ακριβώς γίνεται ??
ευχαριστώ...
Μην παραληψεις να ρωτησεις και για φορολογικη εννημεροτητα, αν εχεις οτιδηποτε στο ονομα σου, ως περιουσιακο στοιχειο....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
η καλυτερη φαση ειναι να δημιουργηθει μια καινουρια 17 νοεμβρη και να σκοτωσει : Παπακωνσταντινου Διαμαντοπουλου Τζεφρι Τσοχατζοπουλο Μαντελη Παγκαλο Βενιζελο  και καποιους αλλους που βαριεμαι να γραφω και μετα να δουμε τι θα κανουν και πως θα κυβερνανε οι υπολοιποι....Μετα μια αλλη λυση ειναι απαγωγη της κορης τους τζεφρι και ζηταμε απο τον τζεφρι μετα τα λεφτα που υπαρχουν!!Πως σας φανηκαν οι προτασεις?

Όχι ρε.

Εγώ λέω να τους ταΐζουμε παξιμάδια από τον φούρνο που άνοιξες και να τους σταθεί κανένα στον λαιμό.

Άλλωστε δε νομίζω και να πουλάς πολλά ψωμιά, μην πάνε και χαμένα.

Εναλλακτικά μπορούμε να τους πετάμε και κριτσίνια...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Μπορει καποιος να μου πει, ποσα εκατομμυρια υπολογιζει το Κρατος οτι θα συγκεντρωσει απο την Εκτακτη Εισφορα Αλληλεγγυης;

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Μπορει καποιος να μου πει, ποσα εκατομμυρια υπολογιζει το Κρατος οτι θα συγκεντρωσει απο την Εκτακτη Εισφορα Αλληλεγγυης;
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σεπτέμβριο το Δημόσιο εισέπραξε 650 εκατ. ευρώ από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα εισοδήματα, την έκτακτη εισφορά στα τεκμήρια διαβίωσης (Ι.Χ. άνω των 1.929 κ.ε, σκάφη αναψυχής και πισίνες) και το τέλος επιτηδεύματος που πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κάπου άκουσα ότι μάζεψε 800 μύρια και βγάλαμε έτσι ένα μήνα. :cum: Ουφ! :2funny:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.166
Πόντοι
3.715

είναι πιο απλά τα πράγματα, στην ουσία η αναδιανομή η δίκαιη και ίση αν είναι να γίνει ποτέ, είναι γνωστό ποια πορτοφόλια πρέπει να επισκεφτεί. Όχι πια τον εργαζόμενο (δημ/ιδιωτ) το συνταξιούχο, τον άνεργο. Δε νομίζεις;
Μήπως να δίναμε κίνητρα σε επιχειρήσεις να αναπτυχθούν κι ιδιαιτέρως αυτές που είναι αμιγώς ελληνικές παρά τις πολυεθνικές;
Κατά κύριο λόγο και κατά προτεραιότητα εκείνες που έχουν μείνει στα πόδια τους κι έχουν εξαγώγιμο προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίας;
Μήπως στα 2 αυτά χρόνια μαλακίας που περάσαμε λαθραία με μέτρα και υπόμετρα χάσαμε πολύτιμο χρόνο που ίσως να είχε αποδώσει αν π.χ. είχαμε βάλει βάσεις για ανάπτυξη βιολογικής γεωργίας απ'άκρη σ'ακρη με κίνητρα;
Από πετρέλαια και φυσικά αέρια, μήπως θα έπρεπε να παίξουμε με όλους παρά να ακολουθουμε προσδεδεμένοι σε ένα άρμα μόνο;
Ο κατάλογος του τι μπορεί να γίνει με θετικό παράγωγο είναι μακρύς. Δεν περιορίζεται στα παραπάνω.

Λύσεις υπάρχουν, άνθρωποι να βγουν ηγέτες (γιατί χρειάζονται τα πρόσωπα) δε βλέπω, ειλικρινείς, ήρωες, ερωτευμένοι με την ιδέα και τον κόσμο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σεπτέμβριο το Δημόσιο εισέπραξε 650 εκατ. ευρώ από την ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα εισοδήματα, την έκτακτη εισφορά στα τεκμήρια διαβίωσης (Ι.Χ. άνω των 1.929 κ.ε, σκάφη αναψυχής και πισίνες) και το τέλος επιτηδεύματος που πληρώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Δηλαδή όσα χρωστάει ο πεθερός του σιφουνάκη.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Καλα εφοσον με κοροιδευετε πληρωστε τα χαρατσια τους και σκαστε.Εγω ουτως η αλλως δεν εχω να πληρωσω τιποτα.Ουτε οικογενεια εχω ουτε σπιτι εχω ουτε δουλεια εχω ουτε τιποτα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Κάπου άκουσα ότι μάζεψε 800 μύρια και βγάλαμε έτσι ένα μήνα. :cum: Ουφ! :2funny:

Ας παρουμε τα δυο παραπανω (3 δις με φαινονται πολλα Stam90).
Ουσιαστικα πληρωνουμε το Ταμειο Χρηματοπιστωτικης Σταθεροτητας (ΤΧΣ) και το Ταμειο Εγγυησης Καταθεσεων & Επενδυσεων (ΤΕΚΕ),
τα οποια με τη σειρα τους "καλυψαν" την νεα Proton Bank με κεφαλαια 750 εκ. (1.1 δις - 350 εκ. απο την εκκαθαριση επισφαλων δανειων).

Για οσους δε κοιμουντε ευκολα, ολη η ιστορια εδω:

Αλληλεγγυη, ε; Ισονομια, ε; Δημοκρατια, ε; Παπάρια ε;

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ας παρουμε τα δυο παραπανω (3 δις με φαινονται πολλα Stam90).
Ουσιαστικα πληρωνουμε το Ταμειο Χρηματοπιστωτικης Σταθεροτητας (ΤΧΣ) και το Ταμειο Εγγυησης Καταθεσεων & Επενδυσεων (ΤΕΚΕ),
τα οποια με τη σειρα τους "καλυψαν" την νεα Proton Bank με κεφαλαια 750 εκ. (1.1 δις - 350 εκ. απο την εκκαθαριση επισφαλων δανειων).

Για οσους που δε κοιμουντε ευκολα, ολη η ιστορια εδω:

Αλληλεγγυη, ε; Ισονομια, ε; Δημοκρατια, ε; Παπαρια ε;
Αμα το σκεφτεσαι τρελενεσαι με τα εγκληματα που γινονται σε τουτη τη χωρα..

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Κι αυτο που λενε οτι αν δεν πληρωσεις κινδυνευεις με κατασχεση περιουσιακων στοιχειων ισχυει?
Καθε ενας που χρωσταει στο κρατος και δεν πληρωσει θα εχει προστιμο 1% και αργοτερα κατασχεση μισθου η αδυναμια να εχει φορολογικη ενημεροτητα η να προβει στην οποιαδηποτε φορολογικη πραξη με το κρατος π.χ. γονικη παροχη, κληρονομια, εναρξη εππαγγελματος κτλ. Δεν ξεμπλεκεις με το κρατος γιαυτο και εγω την πληρωσα να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να πα να γαμηθουνε. Η ιδιοσυγκρασια μου δεν μου επιτρεπει να ασχολουμαι με λωποδυτες γιαυτο ας τα παρουν και να τα φανε στους γιατρους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom