Νέα

Εκτακτη εισφορά αλληλεγγύης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σακις
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Δεν την έχω πληρώσει και δεν πρόκειται.
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση είναι καθήκον.
Όπως πολύ σωστά έχει γραφεί, ας πληρώσουν πρώτα εκείνοι που κατ'εξακολούθησιν έχουν αναγάγει τη λαμογιά και φοροδιαφυγή επαγγελματική δραστηριότητα.
Πρώτα ας πληρώσουν τα κόμματα τα χρωστούμενά τους (250 εκ στις τράπεζες, τα εμφανή), ναι, αυτοί που νομοθετούν και κόπτονται (όλοι τους βασικά), είναι οι πρώτοι μπαταχτσήδες, μετά έπονται οι υποτακτικοί τους και όλοι οι σφουγγοκωλάριοι.
Στο τέλος εγώ.
Με ανάγκασαν να είμαι ασυνεπής μετά από 18 χρόνια στις υποχρεώσεις μου για να καλύψουν την αδυναμία του σπιθαμιαίου τους πολιτικού, ιδιοτελούς, αρτηριοσκληρωτικού, οπισθοδρομικού νοητικού κόσμου. Με εκβιαστές άραγε ποιος είναι ο σωστός κώδικας επικοινωνίας;

Όχι δεν θα το πληρώσω εγώ το μάρμαρο, έρχεται και η 28η, φέτος ίσως αποκτά βαθύ νόημα να βγει ο κόσμος στο δρόμο κατά την ημέρα της εορτής, να ζητήσει τη λευτεριά του κι αλήθεια το ερώτημά μου είναι το εξής:
Οι παρελαύνοντες στο Σύνταγμα, θα γυρίσουν να αποδώσουν τιμή με το βλέμμα τους στους δοσίλογους, προδότες, σκατιάρηδες στο πάλκο;
Σε αυτούς που φροντίζουν να λιποθυμούν τα παιδιά στα σχολεία από ασιτεία, να ψοφάνε σαν το σκυλί στ' αμπέλι οι συνταξιούχοι, να κόβουν τα όνειρα των νέων, να διώχνουν τη μαγιά του αύριο στο εξωτερικό, να εκχωρούν κάτω από τραπέζια και μέσω σκοτεινών διαδρομών γή και ύδωρ;
Θα μπει αλεξίσφαιρο πλαίσιο μπροστά τους (για αυγά, πέτρες, μολότοφ, γιαούρτια...);

Δεν πληρώνω τα γαμισιάτικά τους, τελεία και παύλα.

Μπραβο σου αγαπητε μου, απλα και σοφα τα λογια σου !!!
Ολοι μαζι, πρεπει να τους πουμε, ενα Ο Χ Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι  !!!

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Στην κρυφη λιστα των μεγαλοοφειλετων, που δεν δινει στη δημοσιοτητα ο Βενιζελος, πρωτος πρωτος ο πεθερος του Σηφουνακη και μεγαλοξενοδοχος Δασκαλαντωνακης....  Δεν ξερω αν ειναι για γελια η για κλαμματα... Υποτιμουν τη νοημοσυνη μας ολοι αυτοι οι απατεωνες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στην κρυφη λιστα των μεγαλοοφειλετων, που δεν δινει στη δημοσιοτητα ο Βενιζελος, πρωτος πρωτος ο πεθερος του Σηφουνακη και μεγαλοξενοδοχος Δασκαλαντωνακης....  Δεν ξερω αν ειναι για γελια η για κλαμματα... Υποτιμουν τη νοημοσυνη μας ολοι αυτοι οι απατεωνες.
ντσου
απλα εκτιμούν πολύ καλά την αδυναμία συγκέντρωσης ομαδικού πνεύματος και σωστής οργάνωσης με σαφή σκοπό
η Βουλή δεν θα έπρεπε να είναι ο στόχος αυτή τη στιγμή
θα έπρεπε να είναι τα σπίτια τους....
να μην μπορούνε να κυκλοφορήσουνε και να μην ξέρουνε ποιανού είναι του επόμενου το σπίτι που θα τη φάει

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Ο μεγαλοαπατεώνας όμως άλλος από τον ΓΑΠ και τους υπουργίσκους του που πάνε και κάνουν δωρεάν ρεβεγιώνια και ότι μαλακίες από τα Δυτικά έρχονται στα ξενοδοχεία του Δασκαλαντωνάκη,ρε αυτοί το έχουν χάσει ο άνθρωπος χρωστάει 650.000.000 ΕΥΡΩ σε βεβαιωμένους και ληξιπρόθεσμους φόρους στο κράτος και αυτοί ούτε ιδρώνουν:έχουμε ΧΟΥΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟ και ΠΡΑΣΝΙΝΗ κατάληση του Συντάγματος,είπα μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  μας σώζει. :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ντσου
απλα εκτιμούν πολύ καλά την αδυναμία συγκέντρωσης ομαδικού πνεύματος και σωστής οργάνωσης με σαφή σκοπό
να μην μπορούνε να κυκλοφορήσουνε και να μην ξέρουνε ποιανού είναι του επόμενου το σπίτι που θα τη φάει
Σωστοτατος!!! Εκει νομιζω κρυβεται και η λυση!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.166
Πόντοι
3.715
ντσου

ακριβώς!
Τα σκουπίδια που μαζεύονται θα πρέπει να πάνε στα σπίτια τους, εκεί είναι η σωστή χωματερή, όχι ο ΧΥΤΑ στη Φυλή.

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο μεγαλοαπατεώνας όμως άλλος από τον ΓΑΠ και τους υπουργίσκους του που πάνε και κάνουν δωρεάν ρεβεγιώνια και ότι μαλακίες από τα Δυτικά έρχονται στα ξενοδοχεία του Δασκαλαντωνάκη,ρε αυτοί το έχουν χάσει ο άνθρωπος χρωστάει 650.000.000 ΕΥΡΩ σε βεβαιωμένους και ληξιπρόθεσμους φόρους στο κράτος και αυτοί ούτε ιδρώνουν:έχουμε ΧΟΥΝΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟ και ΠΡΑΣΝΙΝΗ κατάληση του Συντάγματος,είπα μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  μας σώζει. :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

:thumbsup: :thumbsup:

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και το προβλημα αλλα και η λυση νομιζω βρισκονται εκει lastmoican

OP
OP
σακις

σακις

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καθόλου δεν το έχουν χασει...το χρέος τους κανουν ο Jefrey και οι ομοιοι του. Τους δασκαλαντωνάκηδες εκπροσωπουν και οχι τον λαο που τους ψήφισε. υποχρεονωντας να πληρωσει φορο καποιον που δεν εχει δουλεια (εισοδημα) και απαλλασοντας ολους τους εχοντες και κατεχοντες το λιγοτερο που μπορεις να πεις ειναι οτι δεν εκπροσωπουν αυτους που τους ψηφισαν!

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Το λιγότερο είναι να πάνε να γαμηθούν.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Εμενα μου τα ζητησε ο Γιωργακης 10 μερες πριν ληξει η προθεσμια πληρωμης, ρωτησα τον λογιστη μου τι γινετε αν δεν την πληρωσω, μου ειπε βεβαιωνετε στην εφορια και 1,5% τοκο καθε μηνα, ακομα στην ερωτηση μου να την πληρωσω.?? μου απαντησε οτι αυτος δεν θα την πληρωσει γιατι δεν εχει, αν εχω ομως να την πληρωσω, φυσικα δεν την πληρωσα...οχι οτι δεν ειχα, αλλα τρεχουν αλλες υποχρεωσεις συμαντικοτερες απο το να δωσω λεφτα στους κλεφτες...

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Σε μένα έχει έρθει απο τις 20 Σεπτεμβρίου και θέλανε να βρω τα φράγκα μέχρι τις 30. Πήρανε τα αρχίδια μου δε πρόκειται να πληρώσω και τη ΔΕΗ θα παω Ταμείο Παρακατεθηκλων και Δανείων. Στις 4 Νοέμβρη γίνεται η εκδίκαση απο το ΣΤΕ για τη συνταγματικότητα της έκτακτης εισφοράς. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι τα χαράτσια και οι εισφορές δε θα είναι τίποτα μετα το κούρεμα θα γίνουμε και επισημα Βουλγαρία οι μισθοί θα πέσουν οι συντάξεις το ίδιο μας φτωχοποιούν μέρα με τη μερα και εμεις εδω καναπέ αραλίκι

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εμενα μου τα ζητησε ο Γιωργακης 10 μερες πριν ληξει η προθεσμια πληρωμης, ρωτησα τον λογιστη μου τι γινετε αν δεν την πληρωσω, μου ειπε βεβαιωνετε στην εφορια και 1,5% τοκο καθε μηνα, ακομα στην ερωτηση μου να την πληρωσω.?? μου απαντησε οτι αυτος δεν θα την πληρωσει γιατι δεν εχει, αν εχω ομως να την πληρωσω, φυσικα δεν την πληρωσα...οχι οτι δεν ειχα, αλλα τρεχουν αλλες υποχρεωσεις συμαντικοτερες απο το να δωσω λεφτα στους κλεφτες...

Ο λογιστής σου σου έδωσε σωστή συμβουλή,εσύ έκανες το αντίθετο.....συμφωνώ ότι αυτοί οι φόροι είναι ληστρικοί και απαράδεκτοι,όμως τι μπορείς να κάνεις? τώρα χρωστάς και τους τόκους....αν χρειασθείς φορολογική ενημερότητα,π.χ για τη δουλειά σου η για να αγοράσεις η να πουλήσεις ένα ακίνητο,τι θα κάνεις?
Καλές είναι οι μαγκιές,τα βρισίδια και όλα τα υπόλοιπα,αλλά να είμαστε και ρεαλιστές....

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.166
Πόντοι
3.715
...κι ο ρεαλισμός ακούγοντας τη λογική λέει ότι ενώ κάποιοι ζουν στο απυρόβλητο κλέβοντάς με, ταυτόχρονα μου ζητούν να είμαι όχι συνεπής, αλλά να στήσω κώλο για να επιβιώσουν αυτοί και οι παρατρεχάμενοί τους που με έφεραν ως εδώ.

Δηλαδή, μου σπάνε με το σφυρί τον κουμπαρά μου και πρέπει με τα λεφτά που έχω μέσα να πληρώσω το σφυρί.

Ο καθένας ας σκεφτεί καθαρά.

lustyman

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
...κι ο ρεαλισμός ακούγοντας τη λογική λέει ότι ενώ κάποιοι ζουν στο απυρόβλητο κλέβοντάς με, ταυτόχρονα μου ζητούν να είμαι όχι συνεπής, αλλά να στήσω κώλο για να επιβιώσουν αυτοί και οι παρατρεχάμενοί τους που με έφεραν ως εδώ.

Δηλαδή, μου σπάνε με το σφυρί τον κουμπαρά μου και πρέπει με τα λεφτά που έχω μέσα να πληρώσω το σφυρί.

Ο καθένας ας σκεφτεί καθαρά.
  φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο....μέχρι τώρα έκαναν τα ρουσφέτια και διόριζαν στο Δημόσιο μισθοφόρους και το λογαριασμό τον έστελναν στους δανειστές.....καλά να πάθουν.....τώρα όμως που έσκασε η φούσκα του δανεισμού ο μόνος τρόπος να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν τους κομματικούς στρατούς τους των δημοσίων υπαλλήλων είναι μέσω της φορολογίας....και επειδη φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια με τισ αριστερές τους κορώνες να διώξουν όλες τις εξαγωγικές επιχειρήσεις και υγιεις επιχειρηματίες.....τα μόνα φορολογικά υποζύγια που απομένουν είναι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος.....άρα όσοι είστε δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι μην γκρινιάζετε για τους φόρους γιατι για εσάς γίνεται όλο το πανυγήρι .....αντιθέτως όσοι είστε στον ιδιωτικό τομέα αντί να γκρινιάζετε φροντίστε στισ επικείμενες εκλογές να ψηφίσετε οποιοδήποτε κόμμα θέλετε αρκεί να στηρίζει εκτεταμένο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και κλείσιμο αχρήστων δημοσίων οργανισμών όχι με εφεδρείες και άλλα τέτοια παραμύθια αλλά με απολύσεισ όπως γίνεται στον ιδιωτικό τομέα σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος.....και εννοείται ότι δεν πιστεύουμε παραμύθια του στυλ υπάρχει άλλος δρόμος και να μας χαριστει το χρέος γιατι είναι άδικο και λεφτά υπάρχουν και διορίστε στο Δημόσιο κλπ κλπ..... Σε αντίθετη περίπτωση όπως θα έλεγε παλαιός πολιτικός ρήτορας.....Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε αγαπητοί μου συμπατριώτες.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το θεμα δεν ειναι αν πρεπει, η δεν πρεπει να πληρωσουμε, τα οποια ληστρικα, φορομπηχτικα μετρα μας επιβαλουν...

Το θεμα ειναι οτι ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ και μεσω αυτων, επιβαλουν οτι θελουν !!!!!

Για σκεφτητε το καλυτερα.....

Ο πραγματικα ελευθερος πολιτης, ειναι αυτος που δεν εχει τιποτα στο ονομα του, η αυτος που χρωσταει περισσοτερα απο αυτα που εχει.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.166
Πόντοι
3.715
σωστά axaxouxa

Stories