Δεν την έχω πληρώσει και δεν πρόκειται.
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση είναι καθήκον.
Όπως πολύ σωστά έχει γραφεί, ας πληρώσουν πρώτα εκείνοι που κατ'εξακολούθησιν έχουν αναγάγει τη λαμογιά και φοροδιαφυγή επαγγελματική δραστηριότητα.
Πρώτα ας πληρώσουν τα κόμματα τα χρωστούμενά τους (250 εκ στις τράπεζες, τα εμφανή), ναι, αυτοί που νομοθετούν και κόπτονται (όλοι τους βασικά), είναι οι πρώτοι μπαταχτσήδες, μετά έπονται οι υποτακτικοί τους και όλοι οι σφουγγοκωλάριοι.
Στο τέλος εγώ.
Με ανάγκασαν να είμαι ασυνεπής μετά από 18 χρόνια στις υποχρεώσεις μου για να καλύψουν την αδυναμία του σπιθαμιαίου τους πολιτικού, ιδιοτελούς, αρτηριοσκληρωτικού, οπισθοδρομικού νοητικού κόσμου. Με εκβιαστές άραγε ποιος είναι ο σωστός κώδικας επικοινωνίας;
Όχι δεν θα το πληρώσω εγώ το μάρμαρο, έρχεται και η 28η, φέτος ίσως αποκτά βαθύ νόημα να βγει ο κόσμος στο δρόμο κατά την ημέρα της εορτής, να ζητήσει τη λευτεριά του κι αλήθεια το ερώτημά μου είναι το εξής:
Οι παρελαύνοντες στο Σύνταγμα, θα γυρίσουν να αποδώσουν τιμή με το βλέμμα τους στους δοσίλογους, προδότες, σκατιάρηδες στο πάλκο;
Σε αυτούς που φροντίζουν να λιποθυμούν τα παιδιά στα σχολεία από ασιτεία, να ψοφάνε σαν το σκυλί στ' αμπέλι οι συνταξιούχοι, να κόβουν τα όνειρα των νέων, να διώχνουν τη μαγιά του αύριο στο εξωτερικό, να εκχωρούν κάτω από τραπέζια και μέσω σκοτεινών διαδρομών γή και ύδωρ;
Θα μπει αλεξίσφαιρο πλαίσιο μπροστά τους (για αυγά, πέτρες, μολότοφ, γιαούρτια...);
Δεν πληρώνω τα γαμισιάτικά τους, τελεία και παύλα.
Μπραβο σου αγαπητε μου, απλα και σοφα τα λογια σου !!!
Ολοι μαζι, πρεπει να τους πουμε, ενα Ο Χ Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι Ι !!!