Νέα

Εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό;

• Καραμανλή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παπανδρέου

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Kormacon

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα δεν είναι αν η Σαρρή πιστεύει στον Χριστό. Το θέμα είναι αν ο Χριστός πιστεύει στην Σαρρή (μάλλον όχι)!!!!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Εννοείς δέκατη από αυτούς που ψήφισαν Καρατζαφέρη φαντάζομαι.

Ναι, εννοείται.
Η Σαρρή είναι δέκατη στην λίστα των υποψηφίων του ΛΑΟΣ στην Β' Αθήνας με περίπου 1500 ψήφους.

Μια ακόμη απόδειξη οτι αρκετοί απο όσους ψήφησαν περιφέρεια (ΚΚΕ/ΣΥΝ ή ΛΑΟΣ) δεν το έκαναν για ιδεολογικούς λόγους, αλλά για "να την πούν" στα δύο μεγάλα και ανεπαρκή (όπως έχουν αποδείξει περίτρανα) κόμματα.
Γιατί στην περίπτωση του ΛΑΟΣ, δεν μπορώ να φανταστώ έναν Χρυσαυγήτη να σταυρώνει "Τι είχαμε τι χάσαμε ψωλέο σε ξεχάσαμε..." όπως π.χ. σταύρωσε Πλεύρη υιό ή Μάκη Βορίδη...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Στα Χανιά το ΠΑΣΟΚ αν και βγήκε με διαφορά 5 μονάδες περίπου της ΝΔ έχασε την δεύτερη έδρα βάση του νέου εκλογικού νόμου, έτσι η ΝΔ βγάζει 3 και το ΠΑΣΟΚ 1
ΠΑΣΟΚ - Σκουλάκης

ΝΔ - Μαρκογιαννάκης, Βολουδάκης και Νικηφοράκης (ο έμπιστος του Μητσοτάκη και ο τυχερός με την τρίτη έδρα).

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Με τα ποσοστά που πήραν ΚΚΕ/ΣΥΝ το κέντρο θα είναι ελεύθερο από πορείες μόνο Σαββατοκύριακα και από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί...
Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χαίρομαι και να θεωρώ θετικό ότι ένα κόμμα με βαθύτατα αντιδημοκρατική νοοτροοπία και σταλινίζουσα μεθοδολόγία πήρε εν έτει 2007 8%...
'Η ότι διπλασίασε τα ποσοστά του το κόμμα των gauche- caviar
Και φυσικά δεν μπορώ να δεχτώ τις απειλές τους ότι θα τους βρούμε στα πεζοδρόμια...Με το 1/10 των ψήφων νδ- πασοκ και την έχουν δει masters of the universe! Εκτός αν έχουν μαζί τους στο πεζοδρόμιο και την Καφαντάρη...
Ψαριανός Χελάκης είναι και δύο ξερόλες, αλλαζόνες...Όποιος και να κερδίσει, εμείς θα χάσουμε.
Γουστάρω τρελή τριπλέτα Πλεύρη- Γεωργίαδη- Βορίδη...Το κανάλι της Βουλής θα χτυπήσει 40αρια στην agb!
Το Πασόκ όσο δεν κάνει ειλικρινή εσωκομματικό διάλογο και με σπασμωδικές κινήσεις (αρχηγία γιωργάκη εξ απονομής με ψηφοφορία που γελάνε και οι σταλινικοί) εξουσία δεν πρόκειται να δει...
Αν δεν γίνει κάτι αντίστοιχο του 1996 που εξελέγη στην αρχηγία ο Σημίτης μετά από εξαντλητικές διαδικασίες και φυσικά κυβέρνησε 8 χρόνια, η ΝΔ θα βγαίνει κυβέρνηση μέχρι τα δίδυμα του καραμανλή να αποφοιτήσουν από το Χάρβαρντ...
Αλλά έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτο αυτοσυντήρησης των πασόκων και στην τάση των νδιτών για αυτογκόλ...
Η ΝΔ με 152 βουλευτές δύσκολα θα τα βγάλει πέρα για πάνω από χρόνο και μεγάλη γκάφα του Καραμανλή που δεν άλλαξε τον εκογικό νόμο πριν από αυτές τις εκλογές....
Ειδικά με την αντιπολίτευση του πεζοδρομίου που θα υποστεί και τα πασοκικά ΜΜΕ που θα θελήσουν να πάρουν τη ρεβάνς μέσω της υποστήριξής σε ΚΚΕ/ΣΥΝ μέχρι το πασοκ να ορθοποδήσει...
Και δεν είμαι σίγουρος ότι οι του Λαος θα βιαστούν να μεταπηδήσουν στη ΝΔ...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Οι πολύ γνωστοί εκλεγέντες του Λα.Ο.Σ αποκλείεται να αποστατήσουν καθώς η εκλογική τους πελατεία είναι πολύ μακραν της Ν.Δ
για τους λιγότερο γνωστους είδωμεν

Επισκέπτης
Καλά ένα απλό αστείο κάναμε, μην τα πέρνετε όλα τοις μετρητοις
Το είχα καταλάβει οτι η "μπυχτή" περί Χριστού ... πήγαινε για΄μένα !
Απο το λίγο που σε ξέρω tomito δέν παρεξηγώ ! Καταλαβαίνω πότε κάνεις χιούμορ και πότε μιλάς σοβαρά !  ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Οι πολύ γνωστοί εκλεγέντες του Λα.Ο.Σ αποκλείεται να αποστατήσουν καθώς η εκλογική τους πελατεία είναι πολύ μακραν της Ν.Δ
για τους λιγότερο γνωστους είδωμεν

Ο Λαος καλύπτει το κενό που άφησε η ΝΔ όταν "ανακάλυψε" το μεσαίο χώρο για να αποφύγει τα μαζικά πυρά των αριστερόστροφων ΜΜΕ...
Και ασφαλώς οι Γεωργιάδης, Βορίδης και Πλεύρης έχουν σαφείς θέσεις που εκφράζουν πολλούς περισσότερους από αυτούς που τους ψήφισαν και δύσκολα θα τίθονταν υπό την αιγίδα της ΝΔ..
Δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο για τον αρχηγό του Λαος, ο οποίος έχει μια ροπή προς τις σημαίες ευκαιρίας και τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό...

Το ποσοστό του το Λάος το πήρε υπό το ασφυκτικό πρέσινγκ ΝΔ και Παπαθεμελή...
Αντίθετα Συν και ΚΚΕ ψηφοθήρισαν στο ανύμπορο να αντιδράσει κουφάρι του Πασόκ και στους ουκ ολίγους πικραμένους από την οικονομική κατάσταση (και όχι ευθέως από το δικοματισμό)...
Όπως έχω ξαναπεί, πρέπει να είσαι και πολύ μαλάκας να βγάζεις €700/ μήνα με 10ωρο την ημέρα και να ψηφίζεις Πασόκ και ΝΔ, χωρίς να έχεις δει το όνομά σου σε ΦΕΚ με τους διορισμούς στο Δημόσιο...

Αυτά για να μην ακούω για αριστερή στροφή του εκογικού σώματος....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο βλακας ο γεωργιαδης της νδ τον πουλο....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το είχα καταλάβει οτι η "μπυχτή" περί Χριστού ... πήγαινε για΄μένα !
Απο το λίγο που σε ξέρω tomito δέν παρεξηγώ ! Καταλαβαίνω πότε κάνεις χιούμορ και πότε μιλάς σοβαρά !  ;)

Είμαι λίγο πειραχτήρι, ιδιαίτερα με όσους συμπαθώ.
Anyway, που λένε και στο χωριό μου,
ας ελπίσουμε ο πρόεδρος να στείλει την κα Εφη Σαρρή στο
Ευρωκοινοβούλιο προς αντικατάστασή του
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Ο Λαος καλύπτει το κενό που άφησε η ΝΔ όταν "ανακάλυψε" το μεσαίο χώρο για να αποφύγει τα μαζικά πυρά των αριστερόστροφων ΜΜΕ...
Και ασφαλώς οι Γεωργιάδης, Βορίδης και Πλεύρης έχουν σαφείς θέσεις που εκφράζουν πολλούς περισσότερους από αυτούς που τους ψήφισαν και δύσκολα θα τίθονταν υπό την αιγίδα της ΝΔ..
Δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο για τον αρχηγό του Λαος, ο οποίος έχει μια ροπή προς τις σημαίες ευκαιρίας και τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό...
Το ποσοστό του το Λάος το πήρε υπό το ασφυκτικό πρέσινγκ ΝΔ και Παπαθεμελή...
Αντίθετα Συν και ΚΚΕ ψηφοθήρισαν στο ανύμπορο να αντιδράσει κουφάρι του Πασόκ και στους ουκ ολίγους πικραμένους από την οικονομική κατάσταση (και όχι ευθέως από το δικοματισμό)...
Όπως έχω ξαναπεί, πρέπει να είσαι και πολύ μαλάκας να βγάζεις €700/ μήνα με 10ωρο την ημέρα και να ψηφίζεις Πασόκ και ΝΔ, χωρίς να έχεις δει το όνομά σου σε ΦΕΚ με τους διορισμούς στο Δημόσιο...
Αυτά για να μην ακούω για αριστερή στροφή του εκογικού σώματος....

Για άλλη μια φορά ο str8 τα λέει str8 :thumbsup:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μου φτιαξες τη μέρα φίλε. :grin:  Έτσι μπράβο, να αραιώνουν σιγά, σιγά τα λαμόγια.

Και για να πούμε κι έναν καλό λόγο για τον Γιωργάκη, μπράβο του που δεν υπέκυψε στις πιέσεις των κομματόσκυλων κι άφησε εκτός λίστας τον Νεονάκη στο Ρέθυμνο. Μια απόφαση επώδυνη όπως αποδείχτηκε, που όμως πιθανότατα θα ωφελήσει μακροπρόθεσμα το ΠΑΣΟΚ, και όχι μόνο.

Η πολτική όπως έλεγε ο Μιτεραν, είναι η διαχείριση των συμβόλων..
το να χάσει το Πασόκ τις εκλογές δεν είναι τίποτα..
Το να βαφτεί νομός της Κρήτης μπλε σε βουλευτικές εκλογές (και μάλιστα όχι των Χανίων) είναι όμως η υπέρτατη ξεφτίλα από άποψη συμβολισμού για όλη την κεντρώα παράταξη από την εποχή του Βενιζέλου ως σήμερα (που υποτίθεται ότι συνεχιστής της είναι το Πασοκ)...

Επισκέπτης
Είμαι λίγο πειραχτήρι, ιδιαίτερα με όσους συμπαθώ.
Anyway, που λένε και στο χωριό μου,
ας ελπίσουμε ο πρόεδρος να στείλει την κα Εφη Σαρρή στο
Ευρωκοινοβούλιο προς αντικατάστασή του
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
"Γένοιτο" ... Που λέει και ο κλάδος μου !  :2funny: :2funny: :2funny:
Άν το δείς λίγο διαφορετικά , είναι κι αυτή μια μορφή απέλασης ... προς όφελος του λαού πάντοτε !  :dancing:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
Το 2000 περπαταγα σε καποιο νησι και ακουω κουβεντα ντοπιων

- Ασε χθες το βραδυ γαβγιαζαν κατι σκυλια και δεν μπορεσα να κοιμηθω. Ακολουθει η εμετικη απαντηση

- ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΑΡΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ (το ειπε 2 φορες)

η κυρια που το ειπε μπορει να ψηφιζει ΣΥΝ επειδη το 1973 ειχε μια ξαδελφηστο Πολυτεχνειο, που ειχε εναν πατερα εξοριστο!!!

ελπιζω η παπαρολογια του Πλευρη να ξυπνησει καμια ανθρωπινη συνειδηση και να γινουμε πιο φιλελυθεροι στην ψυχη και οχι στο κομμα!!!

ΥΓ οπως ειπα σε αλλο thread παει για διασπαση το ΛΑΟΣ. Δεν μπορει να τους κουμανταρει αυτους ο Καρατζαφερης

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Παντως αμα εβγαινε ενα κομμα το οποιο ειναι με την
1.ελλαδα και να μην υπακουει στα θεληματα των αμερικανων
(ΛΑΟΣ)
2.Να εχει οικολογικες ανησυχιες
3.Να πολεμησει την διαφθορα
4.Να φτιαξει την παιδεια σε ολα τα επιπεδα και να μαθουν τα παιδια μας την πραγματικη τους ταυτοτητα επειδη αυτη οπως παμε θα τα μαθουνε να μιλανε τουρκικα.και ειδικα στην ανωτατη εκπαιδευση γιατι οπως παμε τα πανεπιστημια στην ζιμπαουε θα ειναι καλυτερα να μπει καποιος ελεγχος και να μην γινονται τα λεφτα μας φερραρι και βιλες,να ελεγχονται και οι καθηγητες γιατι μερικοι ειναι τρελοι αλλοι ανικανοι αλλη κανουν οτι θελουν κτλ και να δωθουν λεφτα για ανανεωση εξοπλισμων εργαστηριων κτλ.
5.Να εχουμε επιτελους εξωτερικη πολιτικη επιθετικη οχι τις κοτες βετο στα σκοπια,με την τουρκια.
6.οικονομια να μην τα παιρνει μονο απο τους φτωχους αλλα και απο τους πλουσιους,οχι κατασπαληση των χρηματων πχ το διαβασα στο θεμα οτι ο αλογοσκουφης εκανε συμφωνια με την microsoft οτι σε ολο των δημοσιο τομεα θα μπουνε windows ελεος τα linux  δεν τα ξερουν που μπορεις να κανεις οτι και με τα αλλα,εχει δει κανεις τα λινουξ τωρα τελευταια ta ubuntu γαμανε περιμενω πως και πως την καινουργια εκδοση 7.10.
7.καλυτερη οργανωση στρατο αστυνομια πυροσβεστικη νοσοκομεια κτλ
8.προσελκηση ξενων επενδυσεων,αναπτυξη,ερευνα,κτλ
9.ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1000%
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΠΛΗΡΩΣ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλά, μην τα δραματοποιείς και τόσο. Και η ΝΔ ηττήθηκε στην Ευρυτανία μετά από 20 χρόνια.
Και πέρσι οι Σέρρες έβγαλαν ΠΑΣΟΚτζή νομάρχη. Αυτά είναι τοπικά φαινόμενα.

Και δε νομίζω να διαφωνείς πως η ''απώλεια'' του Ρεθύμνου είναι μικρό τίμημα μπροστά στην ενναλακτική επιλογή της ξεφτίλας με την επιστροφή του Νεονάκη.

Όταν έχεις επιστρατεύσει το Λαλιώτη, καμια επιστροφή δεν είναι ξεφτίλα!

Εννοείται ότι οι Σέρρες ήταν πλήγμα για τη ΝΔ ( άλλο όμως βουλευτικές άλλο δημοτικές- νομαρχιακές) αλλά απ' όσο ξέρω στην Κρήτη από την ενσωμάτωσή της στο Ελληνικό κράτος ποτέ δεξιό κόμμα δεν έχει πάρει νομό σε βουλευτικές (ενώ η ευρυτανία μεταπολιτευτικά έχει ψηφίσει και πάλι πασοκ)...

Όσο το πασοκ δεν απαλλάσσεται από την πρετεντερική του αλαζονεία και δεν κάνει σε βάθος διάλογο και χάραξη στρατηγικής (όπως το '96 όπου με την εκλογή σημίτη έδωσε σαφές πολιτικό στίγμα) και προσπαθεί να κάνει εκλογικές αρπαχτές (όπως το 2004 που αντί να χάσει με αξιοπρέπεια και μετά να ξεκινήσει νέα πορεία έκανε τη νέα Μάχη των Αρδεννών και αυτό πληρώνει σήμερα) θα αργήσει να ξαναδει εξουσία...

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Παντως αμα εβγαινε ενα κομμα το οποιο ειναι με την
1.ελλαδα και να μην υπακουει στα θεληματα των αμερικανων
(ΛΑΟΣ)
Φίλε, αλήθεια τώρα, πραγματικά όμως, όταν σκέφτεσαι ποιο κόμμα δεν υπακούει τα συμφέροντα των Αμερικανων, το πρώτο που σου ρθε στο μυαλό ήταν το ΛΑΟΣ; Ειλικρινά απορώ.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
φιλε το κκε δεν θα το ψηφιζα γιατι διαφωνω σε κατι αλλα πραγματα

Kormacon

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως αν το καλοσκεφτείς, το ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέβηκε. Απλά πήρε το ποσοστό του ΔΗΚΚΙ λόγω συνεργασίας(+1,2%).Μόνο το ΚΚΕ ανέβηκε αλλά αν είναι κάτι παραπάνω απο ψήφος διαμαρτυρίας....θα δούμε. Αν και δεν το νομίζω.
Συμφωνώ ότι η χώρα πράγματι δεν πήρε στροφή προς τα αριστερά.

Αλήθεια, μόνο σε εμένα φαίνεται παράξενο που όλα τα μέρη που καήκανε ψηφίσανε ΝΔ;Τί μας λέει αυτό;

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Αλήθεια, μόνο σε εμένα φαίνεται παράξενο που όλα τα μέρη που καήκανε ψηφίσανε ΝΔ;Τί μας λέει αυτό;

Οτι περιμένουν να πάρουν αυτά που τους υποσχέθηκε ο Καραμανλής

Kormacon

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παράθεση από: Kormacon στις Σήμερα στις 14:29

Οτι περιμένουν να πάρουν αυτά που τους υποσχέθηκε ο Καραμανλής

Και όλοι ξέρουμε τι θα πάρουν :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Και όλοι ξέρουμε τι θα πάρουν

Όπως ξέρουμε όλοι ποιος εργάνωσε τις φωτιές.
Αναγκάστηκε δηλαδή, γιατί ο Καραμανλης jr δεν είχε γεννηθεί επί κατοχής για να δημοσιεύσει καμιά φωτογραφία του αγκαλιά με Γερμανούς!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom