Νέα

Εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό;

• Καραμανλή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παπανδρέου

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ασε τις εδρες σε ψηφους και ειδικα στους καμενους δημους η ΝΔ ηταν πρωτη.

Με πρόλαβε ο φίλος.
Αφού τονίζω ότι ο πατέράς μου κατάγεται από εκείνα τα μέρη. Από το μυαλό μου δεν τα βγάζω. ΄

Στο site του Υπουργείου Εσωτερικών μπορείτε να βρείτε πληροφορίες ()
Συγκεκριμμένα στο νομό Ηλείας που ψήφισε το 71,93% πρώτο ήταν το Πασοκ με 46,55% και δεύτερη η ΝΔ με 42,04%.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
930
Πόντοι
96
Ο Βελόπουλος είναι αυτό το καρντάση που έχει γράψει το βιβλίο "Ελλάδα 27.0000 χρόνια ιστορία" και έβγαινε σε κανάλι και έσκουζε;

Αυτος που διαφημιζει οτι τα Αρχαια Ελληνικα βρισκουν δουλεια και εχει και ενα βιβλιο αρχαιων για παιδια ( :uglystupid:).
Εχει πει και το ωραιο. Οι Μινωες ειχαν σημα τον ταυρο, εφυγαν καποιο και πηγαν στην Ισπανια και καθιερωσαν τις ταυρομαχίες
"Τι νομιζετε φίλοι μου ΕΛΛΗΝΕΣ και οι Ισπανοι!!!!" :2funny: :2funny:

Μια ειναι η ουσια!!

Συν,ΚΚΕ, ΛΑΟΣ εκφραζουν μια ΑΝΤΙΕΥΡΩΙΠΑΙΚΗκαι ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΡΤΙΚΗ τάση. τα 2 μεγαλα κομματα πρεπει να ξεχασουν την καρεκλα και απο κοινου να εκφρασουν την Ελλαδα της Ευρωπης αλιως θα μας πεταξουν εξω οι εταιροι.

επειση ΝΔ και Πασοκ ΔΕΝ προκειται να ψηφισω ποτε ελπιζω να ξυπνησουν και να δημιουργησουν ΝΕΟΥΣ πολιτικους σχηματισμους με ευρωπαικο προσανατολισμο.

Εγω ψηφισα ΛΑΟΣ για να διαλυθουν οι μεγαλοι και οχι για να αρχισουν μερικοι να κυνηγανε τους μεταναστες στα παρκα και στις πλατειες.
  Αντε γιατι μερικοι ξεθαψαν τα ματωμενα Doc Martins με το σιδερο μπροστα που πλακωνανε κατι κακομοιρηδες Αλβανους το 1990!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
O Συριζα ελληνοκεντρική τάση :o :huh: :- :think:.
Φίλε Τρουένο με μπέρδεψες.
Εθνικομπολσεβίκος είσαι ή ευρωπαϊστης;

By the way το Espana βγαίνει από το Εις Πάνα :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
η νεα "φανταστικη" κυβερνηση.....

fk4ld4.jpg

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
  Αυτος που διαφημιζει οτι τα Αρχαια Ελληνικα βρισκουν δουλεια και εχει και ενα βιβλιο αρχαιων για παιδια ( :uglystupid:).
Εχει πει και το ωραιο. Οι Μινωες ειχαν σημα τον ταυρο, εφυγαν καποιο και πηγαν στην Ισπανια και καθιερωσαν τις ταυρομαχίες
"Τι νομιζετε φίλοι μου ΕΛΛΗΝΕΣ και οι Ισπανοι!!!!" :2funny: :2funny:

Μια ειναι η ουσια!!

Συν,ΚΚΕ, ΛΑΟΣ εκφραζουν μια ΑΝΤΙΕΥΡΩΙΠΑΙΚΗκαι ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΡΤΙΚΗ τάση. τα 2 μεγαλα κομματα πρεπει να ξεχασουν την καρεκλα και απο κοινου να εκφρασουν την Ελλαδα της Ευρωπης αλιως θα μας πεταξουν εξω οι εταιροι.

επειση ΝΔ και Πασοκ ΔΕΝ προκειται να ψηφισω ποτε ελπιζω να ξυπνησουν και να δημιουργησουν ΝΕΟΥΣ πολιτικους σχηματισμους με ευρωπαικο προσανατολισμο.

Εγω ψηφισα ΛΑΟΣ για να διαλυθουν οι μεγαλοι και οχι για να αρχισουν μερικοι να κυνηγανε τους μεταναστες στα παρκα και στις πλατειες.
  Αντε γιατι μερικοι ξεθαψαν τα ματωμενα Doc Martins με το σιδερο μπροστα που πλακωνανε κατι κακομοιρηδες Αλβανους το 1990!!!

Άσχετο, αλλά αυτό με τον ταύρο είναι τελείως παραπληροφόρηση. Οι Ισπανοί είναι Βησιγότθοι με Μαυριτανούς. Στη Μινωική εποχή υπήρχαν αγωνίσματα με ταύρους, τα μετέπειτα ταυροκαθάρψια. Δεν σκότωναν τους ταύρους. Πάντως στη Καραΐβική έχουν σαν έμβλημα τον διπλό πέλεκυ (Μινωικό) και νησιά Πάρος, Ναξοςα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom