midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.172
- Πόντοι
- 3.656
Kanei μπαμ απο μακρια ο μυλωμακης ειναι αρχικοπροςΕπιεικως άσχετος που αποκάλεσες έναν ελικοπτερα "τεμπέλη".
Kanei μπαμ απο μακρια ο μυλωμακης ειναι αρχικοπροςΕπιεικως άσχετος που αποκάλεσες έναν ελικοπτερα "τεμπέλη".
Εγω τον ξερω σαν τηλεμαιντανο κ μετα τωρα τι εκναε 25 χρονων δεν γνωριζωΠόσο τεμπέλης μπορεί να είναι ένας χειριστής ελικοπτέρων;
Ουστ ρε τσομπανη που εμαθες και τα διαμαντενια b&w, λιμοταγαρο.Πες μας και ότι έχεις .... LP12 και ακούς από .... βινύλια ! Με διαμαντένια b&w .....
Σαν τους παλαιοΠΑΣΟΚους...δεν έχει!Kanei μπαμ απο μακρια ο μυλωμακης ειναι αρχικοπρος
ειπαμε οτιδηποτε αλλο εκτος απο σκετους πομολοφαγους...Αν θέλεις, πες και σε εμάς τους αδαείς τον ικανό να κυβερνήσει αφού γνωρίζεις τον ανίκανο. Να κάνεις και εσύ μια καλή κίνηση για το μέλλον αυτής της χώρας...
1 άλλες κοινωνικές ομάδες ψηφίζουν περισσότερο Νέα Δημοκρατία και άλλες ΣΥΡΙΖΑ εννοείταιτο θεμα τυπε ειναι αλλο.
αυτο το 30 η 25 που ψηφιζει και κρατα αυτους πρωτους τι ειναι! θες να σε πω εγω? ΔΥ και συνταξιουχοι...
τωρα αμα εισαι ΕΕ , ΙΔ και εισαι ευχαριστημενος που σε πηδαει οποιος και να βγει οκ. ολοι ξερουν ποια δεξαμενη ειναι η πιο συσπειρωμενη και βγαζει κυβερνησεις απο τι 81 και μετα σε αυτη τη χωρα.
επισης συγκρινεις τη θεωρια με την πραξη... το κυβερνων κομμα κανει κουμαντο. ολοι οι αλλοι "υποθετεις" τι θα εκαναν.
εγω σου λεω με συριζα δεν θα ειχες 30.000 νεκρους απο κοβιντ θα ειχες 10.000
η κυβερνηση θα πει ομως οτι με συριζα θα ειχαμε 100.000 νεκρους.
δε πιστευω τις δημοσκοπησεις παντως τυπε ουτε τα καναλια. τα ειδαμε και στο δημοψηφισμα ;) κατι τετοιο γινεται και τωρα και πιστευει ο αλεκος για τριαντα τα εκατο!
εχει να φυγει ψηφος προς βελο και κασιδα που θα τριβουν τα ματια τους
η πολωση και η συσπειρωση ειναι αλλο πραγμα και λογικο ειναι κανεις να μη θελει να διαφυγουν οι ψηφοι.1 άλλες κοινωνικές ομάδες ψηφίζουν περισσότερο Νέα Δημοκρατία και άλλες ΣΥΡΙΖΑ εννοείται
2 η Νέα Δημοκρατία λέει αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα έκανε χειρότερα
Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει Αν ήμουν εγώ θα τα έκανα καλύτερα
Και προτείνουν και λύσεις και για την καινούργια τετραετία
Στις εκλογές ο κόσμος κρίνει αυτές τις δύο απόψεις
Και αποφασίζει κατά πλειοψηφία ποιος κατά τη γνώμη λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα
3 Γιατί λες για τέτοια παλιά αποτελέσματα και της δημοσκόπησης που έχεις δίκιο και δεν λες για τα τελευταία;
Στις ευρωεκλογές του 2019 οι δημοσκοπήσεις βρήκαν τη Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει αλλά την υποεκτίμησαν πολυ
Στις βουλευτικές του 19 βρήκαν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει αλλά την υπερεκτίμησαν λίγο
Έχω δημοσιεύσει εδώ όλα τα αντίστοιχα
4 όποιο κόμμα υπολείπεται
Έχει ένα από τα επιχειρήματα ότι δεν πιστεύει στις δημοσκοπήσεις
Το ίδιο έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του 2019
Κοίτα τι έλεγε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ μία βδομάδα πριν τις εκλογές
Το ίδιο έκαναν και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ εδώ στο boo μιλώντας για κρυφές δημοσκοπήσεις που έφερναν μπροστα το ΣΥΡΙΖΑ
Και που ένα παράδειγμα δημοσίευσα πριν από λίγα μηνύματα
Για ΠΑΣΟΚ μοιάζειΣαν τους παλαιοΠΑΣΟΚους...δεν έχει!
Βλέπω χτυπάς υπερωρίες μωρη καργιολα λεκανατζου του Κούλη στο θρεντ.Δεν βαρέθηκες να γράφεις σαχλαμάρες και να πηγαίνεις κουβά;
Βλέπω χτυπάς υπερωρίες μωρη καργιολα λεκανατζου του Κούλη στο θρεντ.
Κομματοσκυλο το νου σου σε έχω στα υποψην για ξευτιλισμα και διαγραφη
Αι κρύψου και εσύ ρε ναυάγιο χασοδικη.Αν σε ενοχλουν οι αποψεις υπερ του Κουλη, πες του Αντισθενη να το ονομασετε syriza.com και ολα καλα, να το ξερουμε δηλαδη, οτι αν μιλαμε υπερ της ΝΔ, θεωρουμαστε κομματοσκυλα και κινδυνευουμε με διαγραφη.
A ναι, τωρα εβγαλες το επιχειρημα για τις ενημερωσεις.Αι κρύψου και εσύ ρε ναυάγιο χασοδικη.
Κομματοσκυλα του κερατά όλη ημερα διπλό βάρδια σε ένα μπουρδελοσαιτ να υπερασπίζεστε το τάδε και τον δείνα.
Και από ενημερώσεις κριτικές μηδέν.
Τεράστια ναυάγια καταντια
Εχει καει ο εγκεφαλος σου?Βλέπω χτυπάς υπερωρίες μωρη καργιολα λεκανατζου του Κούλη στο θρεντ.
Αν σε ενοχλουν οι αποψεις υπερ του Κουλη, πες του Αντισθενη να το ονομασετε syriza.com και ολα καλα, να το ξερουμε δηλαδη, οτι αν μιλαμε υπερ της ΝΔ, θεωρουμαστε κομματοσκυλα και κινδυνευουμε με διαγραφη.
Όξω πουστηηηηη.
Μήπως έχει έρθει η ώρα να το παρατήσεις το μοντερατόρι???Βλέπω χτυπάς υπερωρίες μωρη καργιολα λεκανατζου του Κούλη στο θρεντ.
Ποιο syriza.com ρε αλεξ;Αν σε ενοχλουν οι αποψεις υπερ του Κουλη, πες του Αντισθενη να το ονομασετε syriza.com και ολα καλα,
Στο σαητ για μπουρδέλα πέφτει πολύ φανατισμός για τα κόμματα ..Ποιο syriza.com ρε αλεξ;
Οι συριζαίοι είναι τρείς κι ο κούκος εδώ μέσα.
Γιάφκα χρυσαυγουλων και νεοδημοκρατών είναι.
ΦΟΝΝΕΔ & ΕΠΕΝ στα νιάτα τους και κάτσε καλα να 'ούμε .