Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.423
- Πόντοι
- 12.756
σιγά μαλάκα , τσουτσουριάσαμεΜανιατάκος είμαι ρε......
σιγά μαλάκα , τσουτσουριάσαμεΜανιατάκος είμαι ρε......
ή ίσως, απλώς, μεγάλωσεςΠοιοι Συριζαίοι ρε φιλε...Αλλού ντ'αλλού είναι από την αρχή της τετραετίας..Μια σοβαρή αντιπολίτευση θα επαιζε εύκολη μπαλα απέναντι σε μια Κυβέρνηση που αντιμετώπισε τοσες καταστάσεις και υπέπεσε σε απειρες αστοχίες...
Οι άνθρωποι είναι παλαιο-ΠΑΣΟΚΟΙ που νομίζουν ότι θα αναστηθεί ο Ανδρέας να τους τραβηξει προς το 40%..
Εστιάζουν σε λάθος καταστάσεις και αναμασάνε την ..."Αλλαγή"!!Ποιοί?αυτοί που διέλυσαν τις κοινωνικές δομές και μας εφτασαν ενα βημα πριν την καταστροφή....
Το ποσοστο μου φαινεται υπερβολικό γιατι θυμαμαι τόσα και τόσα..Απο τους Πατσηδες και τη λίστα Πετσα μέχρι τις παλινωδίες της πανδημίας,τις υποκλοπές και φυσικά τα Τεμπη...
Παρ'όλα αυτά,για πρώτη φορά θα το ρίξω στη ΝΔ,γιατι δεν μας παιρνει ασταθεια και αβεβαιότητα....Και φυσικά Κυβερνησεις ελαχίστων μηνών...
Συμφωνώ απόλυτα..μεγαλώνουμε και θέλουμε σταθερότητα και όχι πειράματα..ή ίσως, απλώς, μεγάλωσες
Καρδαμύλη Στούπα λιμένι Γερολιμένας Οίτυλο Αρεόπολη ;; Ωραία χωρια με εύφορες κοιλαδεςΜανιατάκος είμαι ρε......
Τσιμπησες και εσυ ... απο κανα Δερβένι θα ειναι μωρε μαλάκα ...και πολυ του ειναιΚαρδαμύλη Στούπα λιμένι Γερολιμένας Οίτυλο Αρεόπολη ;; Ωραία χωρια με εύφορες κοιλαδες
Κ όλοι τους αριστεροι
Από ένα από αυτά που είπες είμαι....Καρδαμύλη Στούπα λιμένι Γερολιμένας Οίτυλο Αρεόπολη ;; Ωραία χωρια με εύφορες κοιλαδες
Κ όλοι τους αριστεροι
Εσύ νιπλαρε από που εισαιΤσιμπησες και εσυ ... απο κανα Δερβένι θα ειναι μωρε μαλάκα ...και πολυ του ειναι
δίαιτα...δε σου λέω θα κουτσομπολέψεις ΠυργιωτοπούλαΡε γαμημένε δεν είμαι από την Ηλεία.....
Τί τσίμπησες?
Σε βρίσκω άνετα ,,,το πολύ 2-3χιλιάδες κατοίκους έχουν αυτά τα χωριά ....Από ένα από αυτά που είπες είμαι....
Απο το Γκολφ ΓλυφαδαςΕσύ νιπλαρε από που εισαι
Απο το Γκολφ Γλυφαδας
Θες μπούτσα εσύ Τσιπρουλέτε ροζαλία.δίαιτα...δε σου λέω θα κουτσομπολέψεις Πυργιωτοπούλα
χασισι
Το γκουγκλαρα πολλή πρασινάδα έχετε εκεί;; Τι σπέρνετε ;καλαμπόκι ή τριφύλλι;;
Μέσα στον χάρτη είναι και σπίτι Αθηναίου...
Το γκουγκλαρα πολλή πρασινάδα έχετε εκεί;; Τι σπέρνετε ;καλαμπόκι ή τριφύλλι;;
αχ μωρή κλώσσα με ΣτέμμαΘες μπούτσα εσύ Τσιπρουλέτε ροζαλία.
πιο μεσα στο χαρτι βρε μαλάκα και εσυ , που για να φανει το δικο του πρεπει να ξεζουμαρει τοσο πολυ που θα βλεπουμε απο θαλασσα μεχρι την ΛαμίαΜέσα στον χάρτη είναι και σπίτι Αθηναίου...
Θα σε κράξει ο άλλος και δίκαια....
Ατηνεζος πήρε γκόμενα κ ανέβηκε διήμερο λουτρά ΠόζαρΜέσα στον χάρτη είναι και σπίτι Αθηναίου...
Θα σε κράξει ο άλλος και δίκαια....
Να το δηλώσετε στο οσδε έχει κ επιδότησηχασισι
Έχει και Γούναρη ο χάρτης..πιο μεσα στο χαρτι βρε μαλάκα και εσυ , που για να φανει το δικο του πρεπει να ξεζουμαρει τοσο πολυ που θα βλεπουμε απο θαλασσα μεχρι την Λαμία