Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.395
- Πόντοι
- 3.936
Ναι, 13ε κλωνε μου οτι πεις..Με την ευφυία που εχει επιδείξει μεχρι τωρα είμαι σίγουρος
Ναι, 13ε κλωνε μου οτι πεις..Με την ευφυία που εχει επιδείξει μεχρι τωρα είμαι σίγουρος
Αφου δεν μπορει να κανει.. λογω υδραυλικων. Πωςνα θελειΗ δικια μου δεν θελει παιδια
Να πεθάνω και να χάσω τη δωρεάν εκδρομή στη Μακρόνησο που μου έχεις υποσχεθεί;Πεθανε και ο Δαλαι , πάλι καλά , αλλος ενας ΝΔ λιγότερος
Θα τον βρουν σε σήψη σε καμιά γαλαρία απο τσοντοσινεμα με τα παντελόνια στα γόνατα
Καλημέρα Δαλάι ΛάμαΝα πεθάνω και να χάσω τη δωρεάν εκδρομή στη Μακρόνησο που μου έχεις υποσχεθεί;
Κρίμα βέβαια που δεν θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνεις πράξη την υπόσχεσή σου
Κινημα 21,ασε το τσιρακι του μαρινακηΠαιδια μια ζωή ψηφιζα μεχρι το 15 ΝΔ μετα το έχω ριξει στην ΑΠΟΧΗ και δεν πάω
Τώρα ειλικρινα δεν ξέρω τι να ψηφισω θεωρω απατεώνα τον ΚΟΥΛΗ και το κομμα οτι χειρότερο σε σχέση με παλαιότερα, τον Τσίπρα τον θεωρώ ο ορισμός του απατεώνα ειχα ψηφισει ΟΧΙ τον Ιουλιο του 15 και το έκανε ΝΑΙ, πως μπορει ειλικρινα κάποιος να το εμπιστευτεί?Τι να πει για το αναχρονιστικό ΚΚΕ συνέχεια ολο ΟΧΙ, τον καραφλό Βελόπουλο που πουλάει αλοιφές για την φαλάκρα,Τον Ανδρουλάκη που δεν πειθει ούτε τους ψηφοφορους του πρώην μεγάλου κομματος ΠΑΣΟΚ ή τον καπτεν ΣΠΟΚ Μπαρουφάκη που ειναι μονο επίδειξη και το παίζει οτι και καλά τα ξέρει ολα. Πείτε μου ειλικρινά
Δεν ξέρω ειλικρά σκέφτομαι σοβαρά να το ρίξω σε Πλεύση Ελεύθεριας της Κωνσταντοπούλου, σοβαρη γυναίκα και δικηγόρος που καλύτερα να μπει στην βουλή.
πουστη τζαμπατζηΝα πεθάνω και να χάσω τη δωρεάν εκδρομή στη Μακρόνησο που μου έχεις υποσχεθεί;
Κρίμα βέβαια που δεν θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνεις πράξη την υπόσχεσή σου
Δεν είναι τζαμπατζης ,απλά εκμετάλλευεται τις ευκαιρίες προσφορών που απλόχερα μάς χαρίζει η ΝΔ χχτπωντας τα καρτέλπουστη τζαμπατζη
Άμα σε πάνε δωρεάν στη Μακρόνησο και τινάξεις τα πέταλα εκεί, δε σε θάβουν δημοσία δαπάνη;πουστη τζαμπατζη
δεν χρειαζόταν να δεσμευτεί σε μία απόλυτη θέση,Ήταν πολυ δυσκολη η θεση του Ανδρουλακη. Τι να ελεγε δηλαδη? Μητσοτακης ή Τσιπρας? Οτι και να ελεγε, θα τον κραζανε. Στην πραγματικοτητα, το ιδανικο για τον Ανδρουλακη ειναι μια συντριπτική νίκη της ΝΔ, ωστε να αποσυντεθει ο Συριζα, να μην χρειασθει το ΠΑΣΟΚ να αναλαβει κυβερνητικες ευθυνες τωρα και επομενως φθορα, ωστε το 2027 να ειναι δευτερο κομμα πισω απο τη ΝΔ.
Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του.Εκλογές 2023 - Euractiv: 0,5% η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το «poll of polls» - Τα ευρήματα της δημοσκόπησης
Για μάχη «ψήφο - ψήφο» κάνει λόγο το Euractiv, το οποίο δημοσιεύσει ιδιωτική δημοσκόπηση πολυεθνικής εταιρείας για τις εκλογές. Σύμφωνα με το Euractiv,www.newsit.gr
Καλημερα... Τι εννοει ο ποιητης;;Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του.
Λαϊκή θυμοσοφία.Καλημερα... Τι εννοει ο ποιητης;;
Δεν λέει ο Ανδρουλάκης ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να αφήσει την ηγεσία της ΝΔ ,λεει ότι θα είναι άλλος ο πρωθυπουργός εκτός των 2 αρχηγών.δεν χρειαζόταν να δεσμευτεί σε μία απόλυτη θέση,
δηλαδή τί;
θα αφήσει ο μητσοτάκης την αρχηγία για να γίνει η κυβέρνηση με τη σύμπραξη κινάλ
ή θα τον ρίξουν ο δένδιας και ο χατζηδάκης;
το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον τσίπρα.
ποιός θα τον ρίξει σε τόσο στενά χρονικά πλαίσια;
εμένα μου φαίνεται αποτρεπτικό.
αυτοπαγίδευση, με την οποία θα δει να μειώνεται στο μισό η κοινοβουλευτική δύναμη στις β΄εκλογές
ή θα αναγκαστεί να φανεί ανακόλουθος.
καλλίτερα, να μιλούσε μόνο για θέσεις και αρχές.
πχ θα ψηφίσει επιτέλους (που δεν το έκανε ούτε το 2008 ούτε το 2019) την κατάργηση του κρατικού μονοπωλείου του άρθρου 16 του Σ.;
Δεν μου απαντησες... Ασε το ψαξιμο...Λαϊκή θυμοσοφία.
Με λίγο google:
"Στο ΛΝΕΓ: για απατηλές υποσχέσεις ή μάταιες ελπίδες, τις οποίες προσπαθούμε να δώσουμε σε κάποιον, προκειμένου να του απαλύνουμε τον πόνο, μέχρι να συμβεί η αναπόφευκτη αρνητική εξέλιξη: το να του λες ότι έχει ακόμα κάποιες ελπίδες να νικήσει, είναι ~!
ενώ στο ΛΚΝ: για παρηγοριά χωρίς αξία, χωρίς νόημα, αναντίστοιχη προς το μέγεθος της δυστυχίας."
και με τον εγωισμό που έχει ο αρχηγός (μητσοτάκης και τσίπρας) του μεγάλου κόμματος θα ακούσουν τον ανδρουλάκη,Δεν λέει ο Ανδρουλάκης ότι ο Μητσοτάκης πρέπει να αφήσει την ηγεσία της ΝΔ ,λεει ότι θα είναι άλλος ο πρωθυπουργός εκτός των 2 αρχηγών.
Έχει μια βάση αυτό ,σου λέει κάποιος άλλος πρωθυπουργός ώστε να περνάει και εμένα ο λόγος μου.
Πάμε για ντέρμπιΚαλημερα... Τι εννοει ο ποιητης;;
Δεν θέλω Τσίπρα γιατί είναι καρναβάλι...
Δεν θέλω Ανδρουλάκη γιατί ειναι ανύπαρκτος και ανίκανος...
Δεν θέλω Βαρουφάκη γιατι,παρά τις εκπληκτικές γνώσεις του στα μακρο-μικρο οικονομικά,είναι καραγκιόζης ολκής...
Δεν θέλω Κουτσούμπα,χωρίς περαιτέρω ανάλυση...
Δεν θέλω Πλεύση Μαλακιας γιατι αν αρχίσει να μιλάει μου ερχεται να σπασω την Τηλεόραση/ραδιόφωνο.Ουτε ο Φιντέλ Καστρο...
Μπογδάνος,Κρανιδιώτης,Λατινοπουλου,ΕΑΝ,Οικολόγοι κλπ παρακλάδια δεν....
Απομένουν Κούλης,Βελόπουλος,Τζημερος..
Για πείτε να σας ακούσω....