Παντως ο συριζα σαν να τα εχει παρατησειδεν κανει δυναμικη εκστρατεια,,σαν να εχει υπογεια συμφωνια με αμερικα,οτι θα εχουμε νδ αλλα 4 χρονια,μετα βλεπουμε
Πές οτι ψήφισες ΝΔ και ρίχτο σε κάποιον μικρό , απο Κωνσταντοπούλου και κάτω.
Έτσι και αλλιώς δεν ψηφίζουμε ονομαστικά , αν και ίσως να έπρεπε ώστε να μπορούν να εντοπιστουν πιθανές νοθείες
Εγω βασικά αν ήθελα να ψηφήσω αντισυστημικά (που θέλω ) θα απέκλεια τους 6 της Βουλής και τον Τζήμερο , χωρίς να αποκλείεται να μου διαφεύγουν και άλλοι ...
Ήταν πολυ δυσκολη η θεση του Ανδρουλακη. Τι να ελεγε δηλαδη? Μητσοτακης ή Τσιπρας? Οτι και να ελεγε, θα τον κραζανε. Στην πραγματικοτητα, το ιδανικο για τον Ανδρουλακη ειναι μια συντριπτική νίκη της ΝΔ, ωστε να αποσυντεθει ο Συριζα, να μην χρειασθει το ΠΑΣΟΚ να αναλαβει κυβερνητικες ευθυνες τωρα και επομενως φθορα, ωστε το 2027 να ειναι δευτερο κομμα πισω απο τη ΝΔ.
Ήταν πολυ δυσκολη η θεση του Ανδρουλακη. Τι να ελεγε δηλαδη? Μητσοτακης ή Τσιπρας? Οτι και να ελεγε, θα τον κραζανε. Στην πραγματικοτητα, το ιδανικο για τον Ανδρουλακη ειναι μια συντριπτική νίκη της ΝΔ, ωστε να αποσυντεθει ο Συριζα, να μην χρειασθει το ΠΑΣΟΚ να αναλαβει κυβερνητικες ευθυνες τωρα και επομενως φθορα, ωστε το 2027 να ειναι δευτερο κομμα πισω απο τη ΝΔ.
Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για το πώς θα αντιδρασουν οι πασοκογενεις ψηφοφοροι του Συριζα μπροστα στην ηττα στις 21 Μαιου. Αν δηλαδη θα στραφουν προς το ΠΑΣΟΚ στις 2 Ιουλιου, αντιλαμβανομενοι οτι το αφηγημα του Συριζα εχει τελειωσει για παντα. Ή αν θα κάνουν μια ακομη προσπαθεια, απορροφώντας μαλιστα και επιπλεον ψηφους απο το ΠΑΣΟΚ. Θα εξαρτηθει και απο την διαφορα την πρωτη Κυριακη. Μια διαφορα πανω απο 6-7 μοναδες, προφανως θα ενεργοποιησει αποσταθεροποιηση στο Συριζα. Μια διαφορα μικροτερη μπορει να λειτουργησει διαφορετικα
Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για το πώς θα αντιδρασουν οι πασοκογενεις ψηφοφοροι του Συριζα μπροστα στην ηττα στις 21 Μαιου. Αν δηλαδη θα στραφουν προς το ΠΑΣΟΚ στις 2 Ιουλιου, αντιλαμβανομενοι οτι το αφηγημα του Συριζα εχει τελειωσει για παντα. Ή αν θα κάνουν μια ακομη προσπαθεια, απορροφώντας μαλιστα και επιπλεον ψηφους απο το ΠΑΣΟΚ. Θα εξαρτηθει και απο την διαφορα την πρωτη Κυριακη. Μια διαφορα πανω απο 6-7 μοναδες, προφανως θα ενεργοποιησει αποσταθεροποιηση στο Συριζα. Μια διαφορα μικροτερη μπορει να λειτουργησει διαφορετικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδω αυτη η χωρα εκανε πρωθυπουργο τον Τσιπρα, τον ορισμο του απολυτου τιποτα με λιγο καθολου, και μας πειραξε ο Ανδρουλακης τωρα
Φαντασου ... ετσι οπως τα λες και να ακολουθησουμε την λογικη σου μεχρι και ο πουθενας ο Τσιπρας ειναι καλυτερος απο τον μαλάκα που ειναι σαν γιο μπακαλι που ηρθε απο την Καρδιτσα να παρει το μετρό να δεις πως ειναι η πρωτευουσα
Να ναι καλα η κοπέλα , συμβάλει στην αυξηση του IQ της χωρας , αν γλυτωσουμε απο κανα Αλεξακι
Αμα βρει καναν αλλον βεβαια θα τα πεταει τα παιδιά σαν κουνέλα
Να ναι καλα η κοπέλα , συμβάλει στην αυξηση του IQ της χωρας , αν γλυτωσουμε απο κανα Αλεξακι
Αμα βρει καναν αλλον βεβαια θα τα πεταει τα παιδιά σαν κουνέλα