alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ποσους ακροδεξιους πια θα ειχαμε στη Βουλη? Ελεος δηλαδηΕννοείται,τα αυτονόητα λέει.Θα μου άρεσε αντι για την Ζωή να ήταν αυτή στη βουλή.
Ποσους ακροδεξιους πια θα ειχαμε στη Βουλη? Ελεος δηλαδηΕννοείται,τα αυτονόητα λέει.Θα μου άρεσε αντι για την Ζωή να ήταν αυτή στη βουλή.
Μωρή ερωτικη εξομολογηση μου κάνεις??@Capital explorer
αυτά είναι, το αρχικό, αρχέγονο, μπρουτάλ look που αποζητούσε το bou...
ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ
ΕΙΣΑΙ ΒΑΝΤΑΜΑΣ, Ο ΖΑΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ, Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ !!!!
Αλεξ για πες γνωμη για Μηταρακη,Χατζηδακη και Βαρβιτσιωτη και μετα θα αρχισω να καντηλιαζω
για τον μπουτσο και αυτος....καλα για Μηταρακη στο προπο απαραδεκτο..εκει θελει ενα σκληρο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ να κανει δουλεια οχι αυτον τον μαλακα...Χατζηδακη ουτε αυτον παω για να δουμεΤζάκια της Βουλής που «καπνίζουν» ακόμα
Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. κ. Ι. Βαρβιτσιώτης, προσηνής και ευχάριστος στις δημοσιογραφικές παρέες του καφενείου της Βουλής, πάντοτε με καμάρι θυμίζει ότι από το 1864 υπάρχει πάντα ένας Βαρβιτσιώτης στη Βουλή. Από το 1928 ανατρέχοντας στο μητρώο γερουσιαστών, υπάρχει το όνομα του...www.kathimerini.gr
Τι εχεις με τον Βαρβιτσιωτη;
Και ειναι και η οικογενεια του απο το 1864 στη Βουλη. Αρα αξιζει.
Εχουμε μπολικους χασοδικη,βαλε 80 απο τους 158 της νδ συν οι υπόλοιποι το μισο κοινοβουλιο ειναι ακροδεξιοιΠοσους ακροδεξιους πια θα ειχαμε στη Βουλη? Ελεος δηλαδη
...σα να φτιάχνεσαι ζανούληΜωρήάρχοντα ερωτικη εξομολογηση μου κάνεις??
Το οτι δεν συμφωνει κανενας μαζι σου σε ενα φορουμ τοσων ανθρωπων, και αντιθετως εισπραττεις ειρωνικα σχολια, δεν σε προβληματιζει καθολου? Γενικα στη ζωη σου εμφανιζεις αρνηση πραγματικοτητας?Από εσάς εδώ συγουρα πιο έξυπνος είμαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οκ εγώ είμαι ο τρελός εγώ λέω τις παλαβομαρες ότι πεις,αφού πιστεύετε ότι ο Κούλης είναι ο φοβερός πολιτικός εσείς έχετε το πρόβλημα,δε ξαναασχολουμαι είστε βολεμενοι φραγκατοι που μόνο τη πάρτη σας κοιτάτε,επειδή εσείς έχετε κάποιο συμφέρον από τον Κούλη σας διωρισε σε δουλειά ή σας έκανε κάτι τον εκθειάζετε,μη ειστε τόσο επιφανειακοί όμως και της παρτης σας άνθρωποι επειδή έχετε συμφέρον έχεις δε σημαίνει αυτό πως είναι καλός πολιτικός,ο χειρότερος όλων είναι.
Έχεις μύτη άτιμεΕχουμε μπολικους χασοδικη,βαλε 80 απο τους 158 της νδ συν οι υπόλοιποι το μισο κοινοβουλιο ειναι ακροδεξιοι
Χατζηδακη οικονομίας και αδωνη εργασιας,θα γινει της Πόπης.για τον μπουτσο και αυτος....καλα για Μηταρακη στο προπο απαραδεκτο..εκει θελει ενα σκληρο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ να κανει δουλεια οχι αυτον τον μαλακα...Χατζηδακη ουτε αυτον παω για να δουμε
ηρθε η ωρα για ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ παλι Βανταμα....πιστευω θα προλαβεις να φυγεις να πας στο ΚονγκοΕχουμε μπολικους χασοδικη,βαλε 80 απο τους 158 της νδ συν οι υπόλοιποι το μισο κοινοβουλιο ειναι ακροδεξιοι
Για πες τα 80 ονοματα τύπε αφου τα ξερειςΕχουμε μπολικους χασοδικη,βαλε 80 απο τους 158 της νδ συν οι υπόλοιποι το μισο κοινοβουλιο ειναι ακροδεξιοι
ολα καλα θα πανε φιλε αθηνεζεδεν μου αρεσαν καποιες επιλογες....θα δουμε μην τους γαμησω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα παω ολλανδια τυπε δεν προλαβαινεται να με στείλετε Μακρόνησο.ηρθε η ωρα για ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ παλι Βανταμα....πιστευω θα προλαβεις να φυγεις να πας στο Κονγκο
Ωχ τωρα θα με κανεις να γραφω ολους τους ακροδεξιους σας.Για πες τα 80 ονοματα τύπε αφου τα ξερεις
Ολο μπούρδες. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ
2 συμφωνούν ο Κάπιταλ εξπλορερ και ο κοράκι αλλά η πλειοψηφία όχι.Δε μου κάνει εντύπωση όχι είστε βολεμενοι οι πιο πολλοί στο μπου και έχετε συμφέρον από το Κούλη,μη κοιτάτε όμως μόνο τη βρωμοπαρταρα σας το ότι έχετε εσείς συμφέρον δε σημαίνει πως ο Κούλης είναι καλός πολιτικός αντίθετα όχι χειρότερος όλων είναι.Το οτι δεν συμφωνει κανενας μαζι σου σε ενα φορουμ τοσων ανθρωπων, και αντιθετως εισπραττεις ειρωνικα σχολια, δεν σε προβληματιζει καθολου? Γενικα στη ζωη σου εμφανιζεις αρνηση πραγματικοτητας?
Γιατι, τωρα δεν εχεις χρονο? Κάνεις κατι? Ψωλάρεις εδω μεσα. Περιμενω τα 80 ονοματαΩχ τωρα θα με κανεις να γραφω ολους τους ακροδεξιους σας.
Οταν εχω χρονο θα τους γραψω ενα ένα.
2 συμφωνουν λεει. Ο ιδιος και ο κλωνος του. Ρε ελεος, λυπησου τον εαυτο σου, ξεφτιλιζεσαι.2 συμφωνούν αλλά η πλειοψηφία όχι.Δε μου κάνει εντύπωση όχι είστε βολεμενοι οι πιο πολλοί στο μπου και έχετε συμφέρον από το Κούλη,μη κοιτάτε όμως μόνο τη βρωμοπαρταρα σας το ότι έχετε εσείς συμφέρον δε σημαίνει πως ο Κούλης είναι καλός πολιτικός αντίθετα όχι χειρότερος όλων είναι.
Το ίδιο δεν ισχύει και για εμένα και το χρέος μου στις τράπεζες?Η ωφέλεια της χωρας εφοσον παει ο Συριζα στο 3% ειναι πολλαπλάσια απο οποιοδηποτε χρεος της ΝΔ στις τραπεζες.
Οχι δεν εχω,εδω ρε στην αχαια βγηκαν 2 ακραιοι ασε αδωνης βοριδης πλευρης κλπΈχεις μύτη άτιμε
Χατζηδακη οικονομίας και αδωνη εργασιας,θα γινει της Πόπης.
ΟχιΤο ίδιο δεν ισχύει και για εμένα και το χρέος μου στις τράπεζες?
Δηλαδή μπορεί να χρωστάω 5.000.000 αλλά πληρώνω 1.000.000 το χρόνο σε φόρους και φπα και ταίζω 30 άτομα και 300 προμηθευτές.
Θα συμφωνούσες να μου χαρίσει η τράπεζα τα 5.000.000?