Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.655
- Πόντοι
- 1.406
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παλι ασυνάρτησιες λεςβλεπω εχεις κονομησει σε ολες τις σοβαρες ευρωπαικες χωρες!
μαλλι με μαλλι θα πιαστουνε αυτες!!
Οχι θα κατσω εδω με 3 και 60 και να έχω κουληΔεν είχα αμφιβολία...
Στο μπου.κομ μόνο πετυχημένοι γραφούν...
μαλλι με μαλλιμουνι με μουνι θα πιαστουνε αυτες!!
Ο νταιμα νδ ειναι να κατσει εδω να τα γευτεί οπως και ο εκπρόσωπος της νδ ο χασοδικης.που θα πας τυπε ;;; να σου στειλουμε και τον Νταιμα να τον εχεις εκει στις δυσκολες ωρες μην τυχον κανεις καμιά μαλακία και γυρίσεις πισω
Μα εκεί δεν έχει επιδόματα ρε τύπε θα πρέπει να δουλεύεις πολύ για να μαζεύεις χρήμαΘα πάω σε χωρα της Ευρώπης τυπε να μαζευω παραδακι και να έρχομαι ελλαδα να γελάω,το εχω ξανακάνει αυτο αμερικη καταρ Ιρλανδία
Νομιζεις οτι δούλευεις πολυ,8ωρο ειναι και στις 3 χωρες που εχω παει.Μα εκεί δεν έχει επιδόματα ρε τύπε θα πρέπει να δουλεύεις πολύ για να μαζεύεις χρήμα
δεν ειναι η μια ο τυπος της αλλης
Ειδικά για να ψηφίζεται, το να μπει ενας όρος να υπάρχει επαγγελματική εμπειρια τριών χρόνων πχ δε θα ηταν παράλογο. Είναι αδιανόητο να το παίζουν εθνοπατερες άνθρωποι που το κυριότερο που έχουν να επιδείξουν προ της εκλογής τους είναι η αεργία.Το τι θελω εγω δεν εχει καμια σημασια. Σημασια εχει τι ισχυει. Αν αρχισουμε να βαζουμε κριτηρια στο ποιος πρεπει να ψηφιζει ή να ψηφιζεται, δεν γινεται δουλεια.
8ωρο ναι...αλλά κανονική δουλειά με κούραση πως το λένε...εργασία...πραγματικήΝομιζεις οτι δούλευεις πολυ,8ωρο ειναι και στις 3 χωρες που εχω παει.
Επίδομα θα εχω απο εδω ρε τυπε το κεα εξαλλου 6 μηνες θα πηγαίνω θα ξαναρχομαι και ξανά
Και που θα το ξέρουν εδώ?8ωρο ναι...αλλά κανονική δουλειά με κούραση πως το λένε...εργασία...πραγματική
πως θα παίρνεις επίδομα αφού θα εργάζεσαι ρε τύπε? δε γινονται αυτά
Ελα θα κάνουμε εμετο να μας βαζεις συνεχεια φωτογραφίες απο τους κωλονδ
στις χώρες που αναφέρεις μπορείς να μείνεις χωρίς εργασία και να δουλέψεις μαύρα?Και που θα το ξέρουν εδώ?
Μαύρα παω να δουλέψω
Ασε μας ρε τυπε,πήγαινε κλαψε για τις ελληνιδες και ασε τον ΤσίπραΤιμή και δόξα στον άνθρωπο που διέλυσε την Αριστερά
Μπορω να μεινω και να δουλεψω μαυρα,εχω βρει ακρη σου λέωστις χώρες που αναφέρεις μπορείς να μείνεις χωρίς εργασία και να δουλέψεις μαύρα?
μήπως έχεις ανοίξει το κουτάκι με τα φίδια???
Βαραω μια στη μαπα της μανας σου προς το παρονΕλα θα κάνουμε εμετο να μας βαζεις συνεχεια φωτογραφίες απο τους κωλονδ
Κρατα τες για τον εαυτό σου και πες το βραδι ποσες μαλακιες τράβηξες
Ασε μας ρε τυπε,πήγαινε κλαψε για τις ελληνιδες και ασε τον Τσίπρα
Ξερεις οτι ολες οι δυσκολες γκόμενες ειναι οι δεξιες?