CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
πεστα χρυσοστομε.....Δεν ξερετε τι θελετε
πεστα χρυσοστομε.....Δεν ξερετε τι θελετε
όλα τα θελωδωσε του συγκεκριμενες οδηγιες μη μπερδευτει.....θες και το ονλυφαν της η απλως το ινστα της?
ψοφας για εξαερωση δηλαδη....ο αθηναιος44 εχει και τα βιντεο..όλα τα θελω
για τους Σπαρτιάτες ειπα η διαφημιση κασιδιαρη απο τα καναλια εκανε την καλύτερη δουλειά.επειδη προφανως δεν καταλαβαινεις τι λες.
μας λες οτι ο μονος λογος για να κυβερνησει καποιος ειναι να τον στηριξουν τα μεσα.
και αφου τα μεσα στηριζουν οποιον τους συμφερει για να βγει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θα ειναι επειδη εξυπηρετει τα συμφεροντα των καναλαρχων.
αρα κακως σε απασχολει το αποτελεσμα των εκλογων και δεν θα ξαναψηφισεις γιατι θα βγει οποιος εξυπηρετει τα συμφεροντα.
αυτο μας λες και δεν το καταλαβαινεις καν.
ΚΑΙ φυσικα δεν εξηγεις πως σπαρτιατες και νικη που δεν ειχαν στηριξη κομματων πηραν 9%.
ΥΓ αληθεια αυτο απο ποτε ισχυει; γιατι θυμαμαι το 15 που ο βαρδινογιαννης εσπρωχνε το τσιπρα.
Οχι θα κανει μαζι σου σοβαρη κουβέντατωρα εσυ κανεις σοβορη κουβεντα με τον ζανκλωντ?
Προς ποιά χώρα τύπε;Η λύση ειναι εφοσον η μοναρχία κουλη εχει ριζώσει για τα καλα ολοι οι νέοι κατω των 45 ετων να φυγουν απο τη χωρα να πάνε εξωτερικό για μια καλύτερη ποιοτητα ζωής,ας γίνει η ελλαδα χωρα γεροντων και ας κοψει το λαιμό του ο κουλης να τους δινει συνταξεις.
Η χωρα τωρα ανήκει στους δεξιους συστημικους φασιστες,αυτοι ποτε δεν θα μπορεσουν να αφουγκραστουν τη μικρομεσαια ταξη,η μικρομεσαια ταξη θα πηδήθει απο τη πολιτική της και το χασμα πλουσιων φτωχων θα μεγαλωσει και αλλο.
Αυτη ειναι η νδ και η δεξιά
στην αφισα δεξια ,αυτοι δεν ειναι πλατη, που ακουνε με δεος τον χριστουλη?
Περιγράφεις μια κατάσταση . Πολύ σωστά , και εγώ το ίδιο είδα.Το πρωι εβλεπα κωλ@γερους και παλι@γριες να τρεχουν να ψηφισουν.. με το πι κ το μπαστουνακι. Ενω πιτσιρικαδες και πιτσιρικες ετοιμαζονταν σε μεγαλες παρεες να πανε παραλια για μπανακι. Και ιδου τα αποτελεσματα.. ..
Εσύ τυπε δεν θες να καταλάβεις.. 100 άνθρωποι αν μαζευτούμε να βγάλουμε πως θέλουμε τους πολιτικούς θα πούμε 100 γνώμες..Ρε τυπε εδω δεν θελεις να καταλαβεις το αυτονοητο που ισχυει σε ολα τα επαγγελματα. Γιατι μη μου πεις οτι η πολιτικη δεν ειναι επαγγελμα πλεον
Θα πάω σε χωρα της Ευρώπης τυπε να μαζευω παραδακι και να έρχομαι ελλαδα να γελάω,το εχω ξανακάνει αυτο αμερικη καταρ ΙρλανδίαΠρος ποιά χώρα τύπε;
Γιατί όλες δεξιές έχουν γίνει.. θα πάτε σαν τους λάθρο σε σοβαρή χώρα να τη μπαχαλεψετε;
που θα πας τυπε ;;; να σου στειλουμε και τον Νταιμα να τον εχεις εκει στις δυσκολες ωρες μην τυχον κανεις καμιά μαλακία και γυρίσεις πισωΘα πάω σε χωρα της Ευρώπης τυπε να μαζευω παραδακι και να έρχομαι ελλαδα να γελάω,το εχω ξανακάνει αυτο αμερικη καταρ Ιρλανδία
"Μετά τον Ιούλιο κυβερνησε εποοτευομενις...".ο τσιπρας κυβερνησε 5 μηνες απο φλεβαρη εως ιουνιο.
εκει καταφερε να πτωχευσει τις τραπεζες ξανα και να υπογραψει νεο μνημονιο που για πρωτη φορα ειχε και αρχαια μεσα.
και φυσικα εδειξε το βαθυ αντιδημοκρατικο του πνευμα καλωντας σε δημοψηφισμα, βγηκε αυτο που προτεινε ο ιδιος και μετα γραφοντας τη ψηφο του κοσμου εκανε το αντιθετο.
και λες αυτα ηταν λιγοτερα λαθη ε;
εδω με covid η οικονομια βελτιωθηκε.
μετα τον ιουλιο κυβερνησε εποπτευομενος. αρα οι αποφασεις που πηρε μετα δεν ηταν δικες του. καποιος τις ελεγχε και απεριπτε.
Δεν είχα αμφιβολία...Θα πάω σε χωρα της Ευρώπης τυπε να μαζευω παραδακι και να έρχομαι ελλαδα να γελάω,το εχω ξανακάνει αυτο αμερικη καταρ Ιρλανδία
Καλα ο ζανκλωντ ολο εξω θα παει να γινει τσεος κι ολο εδω ειναι να ξεκοκαλιζει την συνταξη της μαμαςΔεν είχα αμφιβολία...
Στο μπου.κομ μόνο πετυχημένοι γραφούν...
Πληρωνουν ενφια,ολο και κανενα σπιτι-οικοπεδο θα εχουν εδω,για το κυρ δεν εχεις καμια ενσταση?Και πολλοι ειναι ετεροδημοτες πανε στα χωρια τους στις δημοτικες και ψηφιζουν χωρις να ξερουν καν τα προσωπα.Παλι καλα ειναι αν ψηφιζουν απο το εξωτερικο γιατι παλια τους εκαναν τα εισιτηρια τα κομματακαποιους δεν μπορω να τους γλυτωσω , αυτα τα μουνοπανα ομως δεν πληρωνουν τιποτα αλλα θελουν να ψηφίζουν
Να πανε να γαμηθουν , οπως και εσυ παρεα τους
βλεπω εχεις κονομησει σε ολες τις σοβαρες ευρωπαικες χωρες!Θα πάω σε χωρα της Ευρώπης τυπε να μαζευω παραδακι και να έρχομαι ελλαδα να γελάω,το εχω ξανακάνει αυτο αμερικη καταρ Ιρλανδία
Σαταναβλεπω εχεις κονομησει σε ολες τις σοβαρες ευρωπαικες χωρες!