troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
ο νιπλης μου ειπε να μου δωσεις μια προκαταβολα γιατι τελος της εβδομαδας ο μισθος παει 1500ρου...
ο νιπλης μου ειπε να μου δωσεις μια προκαταβολα γιατι τελος της εβδομαδας ο μισθος παει 1500ρου...
Ναι, θα μας δωσει τα φωτα του ο Βαγγελας Μαρινακης των φτωχωνε.θα κανεις τουμπεκα,σιλανς,μουγγα στη στρουγκα.
Εδω μεσα οικονομικα θα μιλαει ΜΟΝΟ ο Νιπλαρος
θα ρωταμε πρωτα εσενα τυπεΝαι, θα μας δωσει τα φωτα του ο Βαγγελας Μαρινακης των φτωχωνε.
τελος της εβδομάδας αδερφε
ζητα προκαταβολη απο τον παπου και του τα δινεις μολις στα δωσει ο Κουλης
θα ρωταμε πρωτα εσενα τυπε
και αν δεν ξερεις η πεις καμιά μαλακία κανονιζουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω θα το έκανα αλλιως ...
Τ αρχιδια μου θα πάρει. Δεν έχω πάρει ακόμα την σύνταξη.
Δεν ξερω αλλα εχω γρηγορο ιντερνετεθα ρωταμε πρωτα εσενα τυπε
και αν δεν ξερεις η πεις καμιά μαλακία κανονιζουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω θα το έκανα αλλιως ...
Τ αρχιδια μου θα πάρει. Δεν έχω πάρει ακόμα την σύνταξη.
Οταν η βενζίνη παει 7€ποτε θα παει ο μισθος 1500?
Ρε μπρο, αποτομα το ειπες, με τροπο θελειο νιπλης μου ειπε να μου δωσεις μια προκαταβολα γιατι τελος της εβδομαδας ο μισθος παει 1500ρου...
σωραιος !!Οταν η βενζίνη παει 7€
εγώ ήδη το έχω εφαρμόσει στο εντερπράις μουποτε θα παει ο μισθος 1500?
δεν εχεις υπεραναληψη στο λογαριασμο ;; συνταξη ειναι , σιγουρα εχεις καποιο αέρα απο την τραπεζα ..
Μου τα φάγανε οι πουτανες. Κανω φιλανθρωπικό έργο. Ενισχύω κάποιο ταμείο απόρων κορασίδων.
να ετσι κανεις μαγκα τον βιρλα....θα μπει τωρα και θα πει επαιξα οβερ οτι πρωτα θα παει η βενζινη 7 και μετα ο μισθος 1500...σωραιος !!
αλλα πιο θα παει πρωτα ; για να ξερει ο κοσμος
δεν θα πει , γιατι ειναι μουνηςνα ετσι κανεις μαγκα τον βιρλα....θα μπει τωρα και θα πει επαιξα οβερ οτι πρωτα θα παει η βενζινη 7 και μετα ο μισθος 1500...
napaeinagamitheitokwlopaidopouphgekaipsifisemitsotaki.ε αυτο τον μηνα δεν θα κάνεις , ο εγγονος σου εχει αναγκη
γιασενατοεκανεγιανασεβοηθησειnapaeinagamitheitokwlopaidopouphgekaipsifisemitsotaki.
Και σημερα λουζονται στην αγγλια ολη την αραπια που εκαναν κτησεις. Πχ. πακιστανο δημαρχο, πρωθυπουργο απο την τανζανια κ.ο.κ. Χωρια οι γειτονιες τις Αγγλιας που επικρατει η Σαρια. Αν πας χιθροου θα νομιζεις οτι προσγειωθηκες στο μπαγκλαντες απ' τη πολυ μπαγκλα που δουλευει εκει..Οπως και να χει, στο σημερα ειναι παγκοσμια δυναμη και μπορει να κανει οτι τσαλιμακια γουσταρει, οπως εκανε και με το νομισμα της.