Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
εισαι εργαλείο τυπεΤι λες μωρε χαζοβιολη,ο συριζα παραμενει αξιωματικη αντιπολίτευση
Γιατι δεν είναι??εισαι εργαλείο τυπε
αυτό το έλεγες και το 19Θα ειναι εφιάλτης κοντουλη,εγω το ειπα τελευταία 4ετια κουλη
ρε παπάρα, ρε παπάααααρα !!!!Γιατι δεν είναι??
Ας εβγαινε το πασοκ δευτερο να ηταν αυτό
Ναι το ξέρω αλλα τωρα θα αλλαξουν πολλά,περιοδο χαριτος απο τό λαο για αλλη μια 4ετιααυτό το έλεγες και το 19
Τι να καταλαβω ρε σκατο?ρε παπάρα, ρε παπάααααρα !!!!
ακόμα δεν έχεις καταλάβει έτσι?
κυριάκος θα κάνει έργο...Ναι το ξέρω αλλα τωρα θα αλλαξουν πολλά,περιοδο χαριτος απο τό λαο για αλλη μια 4ετια
Τι να καταλαβω ρε σκατο?
Ειναι η δεν ειναι ο συριζα 2ο κομμα??
Εδω στη Κουμουνδούρου υπηρχαν σεναρια οτι μπορει να ηταν και 3ο
Ρε 1 εκ να μου δωσει ο κουλης και μου πει θα ψηφισεις νδ δεν θα το δεχτώκυριάκος θα κάνει έργο...
ζαν σε βλέπω σε κανα χρόνο με μπλε σημαία να ζητοκραβγάζεις ζήτω ο κυριάκος !!
Άκουσες .... ότι ως πρώην πρόεδρος της βουλής ....Τωρα εχει μπει η ζωη που θα γαμει με στραπον
τώρα τα είπες όλα. συμφωνούμε απόλυτα. ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ !!!!!!!!Ρε 1 εκ να μου δωσει ο κουλης και μου πει θα ψηφισεις νδ δεν θα το δεχτώ
Δεν πουλάμε τη ψυχη και το κωλο μας εμεις οι αγωνιστές ρε,δεν θα πρόδωσω εγω τοα αριστερό ιδεωδες αλλα και τους συντροφους
Προτιμουσα 1000 φορες η χωρα να ηταν σαν τη κουβα και να ειχαμε συριζα και σοσιαλιστικη κυβέρνηση για πάντα.
Δεν σας αρεσει το πουλω αλλου έξω απο τη χώρα
(θα πάμε καμιά κόντρα με τις μηχανές?)Ρε 1 εκ να μου δωσει ο κουλης και μου πει θα ψηφισεις νδ δεν θα το δεχτώ
Δεν πουλάμε τη ψυχη και το κωλο μας εμεις οι αγωνιστές ρε,δεν θα πρόδωσω εγω τοα αριστερό ιδεωδες αλλα και τους συντροφους
Προτιμουσα 1000 φορες η χωρα να ηταν σαν τη κουβα και να ειχαμε συριζα και σοσιαλιστικη κυβέρνηση για πάντα.
Γύρνα πίσω στην συζήτηση και θα δειςΓιατι δεν είναι??
Ας εβγαινε το πασοκ δευτερο να ηταν αυτό
Εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις τι γραφεις συντροφε?Ρε 1 εκ να μου δωσει ο κουλης και μου πει θα ψηφισεις νδ δεν θα το δεχτώ
Η εγχώρια φέτα και τα εγχώρια σαλάμια και το .... ελαιόλαδο .............
θα τριπλασίαζαν τιμή σε 12 μήνες ;
οτιδηποτε θα μπορουσε να εξαχθει θα ακριβυνε τρελλα
εσυ αν εφτιαχνες φετα θα προτιμουσες να την πουλησεις 500δρχ το κιλο στα τυρια του σκλαβενιτη η 20 ευρω το κιλο στη Spar προς εξαγωγη?