celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.156
- Πόντοι
- 6.056
Θα σε διαγραψουν απο το κομμα ρε κομμουνιας ανεβει το πασοκ
Θα σε διαγραψουν απο το κομμα ρε κομμουνιας ανεβει το πασοκ
Και ναι ... και όχι .Εντελώς αδιάφορο βεβαια
Εντάξει .... αν κάποιοι δεν τα βγάζουν ....τωρα θα γινουν οι αλλαγες που πρεπει για να βγουν λεφτα και να μην χρειαζεται επιδόματα ο κόσμος , θα τα βγαζει μόνος του τα λεφτα
πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε image makers και prίστες εκεί στη νδ τυπεΚάτι συμβαινει με τον γιο του Κουλη, τον Κωνσταντινο. Στις εκλογες του 2019, τον επιασε η καμερα να κλαιει απο συγκινηση οταν μιλουσε ο πατερας του. Τωρα παλι χθες τον επιασε η καμερα να κλαιει με λυγμους απο τη συγκινηση οταν εβγαζε τον νικητήριο λογο ο Κουλης. Τι παθαινεις παιδακι μου και κλαις ετσι? Εισαι καλα?
Εντάξει .... αν κάποιοι δεν τα βγάζουν ....
πουτσα μας
41% πηραμε
ας ψοφησουν
Εσυ που εισαι Τσαρος της οικονομιας, αυτο ειναι καλο τωρα ναουμε?πουτσα μας
41% πηραμε
ας ψοφησουν
Eιναι ανθεκτικοι οι κεραταδες,σαν τις κατσαριδες.Ειναι ικανοι να τρεφονται με αυτες και να την σκαπουλαρουνπουτσα μας
41% πηραμε
ας ψοφησουν
Eιναι ανθεκτικοι οι κεραταδες,σαν τις κατσαριδες.Ειναι ικανοι να τρεφονται με αυτες και να την σκαπουλαρουν
Γιατι δεν μπορουμε να αναψουμε κλιματιστικα,αντλιες θερμοτητας στο φουλ?Εντάξει ρε τύπε ...
Αν βάλει κρύο όμως φέτος .... που πέρσι ήταν όλοι τυχεροί ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΡΥΟ ....
Το μονοξείδιο από τα μαγκάλια .... κάνει δουλίτσα ....
Γιατι δεν μπορουμε να αναψουμε κλιματιστικα,αντλιες θερμοτητας στο φουλ?
Ρε ζαν 0% πήρατε???Θες να μαθεις την αλήθεια?
Οι μισοι απο τους ψηφοφόρους του συριζα δεν ψηφισαν και οι αλλοι μισοι ψηφισαν νδ
Αυτη ειναι η αληθεια..
Αρχικά ο συριζα πρέπει να παει σε εκλογές απο τη βαση να μπουν υποψηφιοι και να επιλέγει ο καλύτερος.
σιγα την πολυτελεια, ολοι εχουν βαλει η προκειται να βαλουν με το εξοικονομωΤύπε .... λες κάτι γαλάζιοι .... σαν τον άλεξ .....
να έχουν αντλία θερμότητας ;;;;
Εσυ που εισαι Τσαρος της οικονομιας, αυτο ειναι καλο τωρα ναουμε?
Σε χαμηλό 10 μηνών το κόστος δανεισμού - Μόλις στις 121 μoνάδες τα ελληνικά spreads
Μπετο αγραμματε ουτε καταλαβες τι λεει το αβαταρ μου και ποια η αποψη μου για τη "πανδημια". Δηλωτικο της νοημοσυνης σου αφου ψηφιζεις συριζα.Εσύ τι έχεις σπουδάσει ;
Βιολογία ή Ψυχολογία ή Οικονομικά ή κάτι άλλο ;
επειδή έχεις στο αβατάρ σου μάσκα , μπορείς να διαβάσεις
το βιβλίο
Sweden’s Pandemic Experiment
που είναι open access
Sweden’s Pandemic Experiment | Sigurd Bergmann, Martin Lindström | Tay
This book considers Sweden’s pandemic management which differed so significantly from much of the rest of the world: it provoked intense and wide-reachingwww.taylorfrancis.com
Οικονομικος μεταναστης σε xωρα με euro?Μπα δεν θα με εχετε για πολυ εχω δουλειες θα παω εξωτερικο
εισαι αρρωστος,καλυτερα να μου ελεγες οτι γουσταρεις κορες κουλη μαζι με την υπερετριαΝα σε ρωτησω πρωτα εγω κάτι ...
Εισαι στην Ουκρανία ας πουμε και παλευεις εκει
και στην πεφτουν οι Ρωσσοι και σε πιανουν
και σου λενε παμε στρατοπεδο κτλ
Σε στηνουν εκει για να τα ξερασεις ολα και εσυ κανεις τον ηρωα
Ζοριζουν αυτοι και σε γαμαει για μερονυχτα ολο το στρατοπεδο σε γκανγκ μπανκ φαση , βαζουν και τα σκυλια και καθε ζωο που μπορει να εχει ενα στρατόπεδο να σε γαμησει , σου βαζουν χειροβομβιδες/όλμους στην κωλοτρυπιδα κτλ κτλ .. Σε εχουν κανει να σου κρεμεται το κωλαντερο έξω
Και εσυ αντεχεις ακομα .. και αποφασιζουν να σε πανε στην Μοσχα ας πουμε σε ενα πολυ καλο στρατοπεδο στο κεντρο, σε γραφεια του στρατου κυριλε και ετσι..
Και σε πανε σε ενα δωματιο τυπου σαν τις ταινιες με τζαμι καθρεπτη για ανακριση που εκει καθεται ενας κυριος με στολη κυριλε και σε περιμενει .. και ταυτοχρονα με εσενα σκαει και ενας μεσα νανος ρωσσος μαζι με έναν γιατρό με στολη λευκη ...
και σου λεει ο κυριλε , οτι ο γιατρος θα σου βαλει τοπικη αναισθητικη αλοιφη στην κωλοτρυπιδα και ο νανος θα σε γαμησει , και εκεινη την στιγμη ο νανος κατεβαζει παντελονι και βλεπεις ενα πουλακι σαν μωρου σε βαπτιση
Και η ερωτηση ειναι
η δευτερη περιπτωση δεν ειναι καλυτερη ναουμε ;; τι λες εσυ που ξερεις απο ξεκωλιασματα
Γατάκι είναι μπροστά στην Ζωίτσα the real wild thing.