Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 352K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Έτσι πρέπει.
Να χαρείτε κι εσείς οι συριζαίοι, να χαρούμε και όλοι εμείς οι υπόλοιποι που θα ξαναπάτε στο 3%.
Μ αρεσει που επιβεβαιωνεις αυτο που λέω.
Και δε λεω για το 3% αλλα για τη μεταστροφη της κοινωνιας στη δεξιά

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Τακη ασε να τα πει κανας αλλος αυτα
Οχι εσυ που τρωτε 2 γκολ και γραφεις μια εβδομαδα σεντονια για τον γαυρο
Και περιγραφεις την καταστροφη του κόσμου
Κλαίω ρε συ....καλός είναι ο Τάκης...ρεαλιστής αρκεί να μην έχει κλαρίνο ο γαύρος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.616
Πόντοι
12.756
στα ελεγα καιρο....ΔΕΞΙΑ του Κυριου ΟΛΗ η Ελλαδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στα ελεγα καιρο....ΔΕΞΙΑ του Κυριου ΟΛΗ η Ελλαδα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.905
Πόντοι
10.411
Eν τω μεταξυ δεν υπαρχει στελεχος του συριζα που να τολμαει να επιρριψει ευθυνες στον Αλε6.Δημοκρατικα πραγματα,συνεχιζεται δυναμικα η προσπαθεια να επιστρεψει στην αρχικη του θεση ο συριζα γυρω στο 3-4 %:coffee::confused::confused::confused:
Σαν να προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από το μπάσιμο της ακροδεξιάς στην βουλή μου φαίνεται:confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
Εγώ έχω μια απορία όσον αφορά τον τουρισμό. Έστω και εφαρμοστεί πιο σκληρή πολτική όσον αφορά τον τουρισμό, δλδ να τα κάνουμε όλα όλα airbnb και να ανοίξουν άλλα 5 χιλιάδες ξενοδοχεία στην Αθήνα. Θα έρθει τόσος κόσμος ή θα σκάσει η φούσκα και θα πάρουν όλοι ένα παπάρι; Έχω απορία πού φτάνει το όριο αυτό με τη τουριστική ανάπτυξη και τρέχουν όλοι πάιρνουν σπίτια, φτιάχνουν ξενοδοχεία, ανοίγουν μαγαζιά απο δω κι από κει.
Τύπε αυτό είναι ίδιο με μια απορία που έχω εδώ και λίγο καιρό....αν είχαν προλάβει οι σοβιετικοί επιστήμονες να εντάξουν την ζωή στην φροντ λαιν της Εθνικής μπάσκετ να μαρκάρει τίμιο γίγαντα και αδύνατη αρχανη,πιστευεις θα το σήκωνε ο τριχανθωπος το κιούπι?....αυτά απλά δεν μπορούν να απαντηθούν...απλώς πλανονται στην ατμόσφαιρα...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Αρχίδια τύπε :confused::confused::confused:
400 minimun έχει το σπίτι, άλλα 100 οι λογαριασμοί χοντρικά. Με 500 τι να πρωτοκάνεις πλέον. Νιώθω πλέον με 500 στην άκρη είσαι ξοφλημένος.
Για να την βγάλεις απλά είναι το χιλιάρικο.

Όχι για τριήμερα στην Αράχωβα. :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.294
Πόντοι
12.756
Eν τω μεταξυ δεν υπαρχει στελεχος του συριζα που να τολμαει να επιρριψει ευθυνες στον Αλε6.Δημοκρατικα πραγματα,συνεχιζεται δυναμικα η προσπαθεια να επιστρεψει στην αρχικη του θεση ο συριζα γυρω στο 3-4 %:coffee::confused::confused::confused:

Δεν τους ξερεις αυτους γι αυτο τα λες αυτα
Κανεις δεν θα βγει να πει για τον Αλεξη , αμα φυγει ο τυπος ο ΣΥΡΙΖΑ απλα θα εξαφανιστει την επομενη μερα

Και παλι που λεει ο Τσιπρας οτι ειμαι στην διάθεση του κομματος και της επιτροπης .. δηλαδη αν τον θελουν , εννοειται θα τον θελουν ολοι

Σιγα μην βγει κανεις μπροστα απο αυτα τα ναυάγια..

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Σαν να προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από το μπάσιμο της ακροδεξιάς στην βουλή μου φαίνεται:confused:

Λογο υπαρξης ψαχνουν

κομμα εξουσιας δεν ειναι, πηγαν στις εκλογες με σκοπο παιδια να αποφυγουμε τη συντριβη

πολωση με ακροδεξια μπορει να τους επαναφερει στο προσκηνιο, μη ξεχνας οτι ο ΣΥΡΙΖΑ στο προσκηνιο μπηκε με Γρηγοροπουλο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
τουλαχιστον περασε στην ληθη της ιστοριας ο μπαρουφακης...
δηλωσεις μπροστα σε ενα κινητο πλεον...
και παλι τυχερος ειναι που ζει στην ελληνικη μπανανια...σε κανονικο κρατος του δυτικου κοσμου θα ηταν ηδη ισοβια ή μακαριτης, αν δεν προλαβαινε να φυγει με το ελικοπτερο....
:confused::confused::confused::confused::confused:
varoufakis_monos_1.jpg

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.070
Πόντοι
6.056
Το Μαϊο εφταιγε το Πασοκ,Κκε που δεν στηριξαν Αλε6.Τωρα φταει ο κοσμος που ψηφιζει τα ναζιδια.Οταν ο κοσμος ψηφιζει Συριζα ειναι σοφος.Ετσι κι αλλιως τσιρκο ειμαστε γενικα,και με 3 κομματα και με 13,δεν αλλαζει το αθανατο ελληνικο ντιενει:coffee::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.294
Πόντοι
12.756
Λογο υπαρξης ψαχνουν

κομμα εξουσιας δεν ειναι, πηγαν στις εκλογες με σκοπο παιδια να αποφυγουμε τη συντριβη

πολωση με ακροδεξια μπορει να τους επαναφερει στο προσκυνιο, μη ξεχνας οτι ο ΣΥΡΙΖΑ στο προσκυνιο μπηκε με Γρηγοροπουλο

Δεν εχουν λογο υπαρξης, απλα ..
Τιποτα δεν μπορει να τους επαναφέρει στο προσκηνιο , οσο απαρτιζεται απο αυτους τους ανθρωπους που ειναι εκει μεσα
Και να σφαξουν ολοκληρο σχολείο ο Βορίδης με κανα φίλο του , 52% θα παρει ο Κουλης

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.905
Πόντοι
10.411
τουλαχιστον περασε στην ληθη της ιστοριας ο μπαρουφακης...
δηλωσεις μπροστα σε ενα κινητο πλεον...
και παλι τυχερος ειναι που ζει στην ελληνικη μπανανια...σε κανονικο κρατος του δυτικου κοσμου θα ηταν ηδη ισοβια ή μακαριτης, αν δεν προλαβαινε να φυγει με το ελικοπτερο....
:confused::confused::confused::confused::confused:
varoufakis_monos_1.jpg
Ξεφτίλα της αριστεράς

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.905
Πόντοι
10.411
Λογο υπαρξης ψαχνουν

πολωση με ακροδεξια μπορει να τους επαναφερει στο προσκηνιο, μη ξεχνας οτι ο ΣΥΡΙΖΑ στο προσκηνιο μπηκε με Γρηγοροπουλο
Έχεις ένα point σε αυτό

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.294
Πόντοι
12.756
να ριξω μια παχιά με το ψηφοδελτιο της λατινοπουλου ή τζαμπα το κρατησα?
:think::confused:

Μπηκε μεχρι και η γυναικα Μαραντονα στην Βουλη και δεν μπηκε η Λατινιπουλου ... και γω το κοιταγα το ψηφοδέλτιο σημερα στο παραβαν σημερα και δεν μου εκανε να πεταξω αυτο το κοριτσι στην μαυρη σακουλα :rockon:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.070
Πόντοι
6.056
Δεν τους ξερεις αυτους γι αυτο τα λες αυτα
Κανεις δεν θα βγει να πει για τον Αλεξη , αμα φυγει ο τυπος ο ΣΥΡΙΖΑ απλα θα εξαφανιστει την επομενη μερα

Και παλι που λεει ο Τσιπρας οτι ειμαι στην διάθεση του κομματος και της επιτροπης .. δηλαδη αν τον θελουν , εννοειται θα τον θελουν ολοι

Σιγα μην βγει κανεις μπροστα απο αυτα τα ναυάγια..
Για το 15 καλος ηταν,νεος,γεμισε ελπιδα τον κοσμο,ειπε αυτα που ηθελαν να ακουσουν.Θα γινομασταν Μονακο αραζοντας στον καναπε,θα ειχαμε ολοι 5 μαστερ απο το σπιτι,θα τρεχανε οι ξενοι να μας παρακαλανε ποιος θα μας πρωτοδωσει δανεικα κι αγυριστα.Μετα εσκασε η πρωτια και επρεπε να κυβερνησει,απογοητευτηκε ο Ελληνας(οπως παντα) και του γυρναει την πλατη σιγα σιγα.Επειδη πηρε το μισο και βαλε Πασοκ και απεκτησε καποια προσκαιρη δυναμη δεν σημαινει οτι θα συνεχιζεται επ αοριστον αυτο.Θα λακισουν τα λαμογια και θα πανε οπου παιζει κουταλα.Την ταυτοτητα του ως κομμα την εχει χασει,τωρα ειναι οτι μαζεψουμε απ οπου να ναι:coffee::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom