Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Κανά χιλιάρικο.Για ένα άτομο πόσα υπολογίζεις τύπε χρειάζονται;
Χωρίς πουτάνες και τρελές εξόδους.
Κανά χιλιάρικο.Για ένα άτομο πόσα υπολογίζεις τύπε χρειάζονται;
Χωρίς πουτάνες και τρελές εξόδους.
Μ αρεσει που επιβεβαιωνεις αυτο που λέω.Έτσι πρέπει.
Να χαρείτε κι εσείς οι συριζαίοι, να χαρούμε και όλοι εμείς οι υπόλοιποι που θα ξαναπάτε στο 3%.
Κλαίω ρε συ....καλός είναι ο Τάκης...ρεαλιστής αρκεί να μην έχει κλαρίνο ο γαύροςΤακη ασε να τα πει κανας αλλος αυτα
Οχι εσυ που τρωτε 2 γκολ και γραφεις μια εβδομαδα σεντονια για τον γαυρο
Και περιγραφεις την καταστροφη του κόσμου
στα ελεγα καιρο....ΔΕΞΙΑ του Κυριου ΟΛΗ η ΕλλαδαΜ αρεσει που επιβεβαιωνεις αυτο που λέω.
Και δε λεω για το 3% αλλα για τη μεταστροφη της κοινωνιας στη δεξιά
στα ελεγα καιρο....ΔΕΞΙΑ του Κυριου ΟΛΗ η ΕλλαδαΜ αρεσει που επιβεβαιωνεις αυτο που λέω.
ΤτΕ. wake upΔεν νομίζω να το συνεχίζουν ακόμα το παραμύθι
Καλέ τι είν' τούτο;;;;Μ αρεσει που επιβεβαιωνεις αυτο που λέω.
Σαν να προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από το μπάσιμο της ακροδεξιάς στην βουλή μου φαίνεταιEν τω μεταξυ δεν υπαρχει στελεχος του συριζα που να τολμαει να επιρριψει ευθυνες στον Αλε6.Δημοκρατικα πραγματα,συνεχιζεται δυναμικα η προσπαθεια να επιστρεψει στην αρχικη του θεση ο συριζα γυρω στο 3-4 %
Τύπε αυτό είναι ίδιο με μια απορία που έχω εδώ και λίγο καιρό....αν είχαν προλάβει οι σοβιετικοί επιστήμονες να εντάξουν την ζωή στην φροντ λαιν της Εθνικής μπάσκετ να μαρκάρει τίμιο γίγαντα και αδύνατη αρχανη,πιστευεις θα το σήκωνε ο τριχανθωπος το κιούπι?....αυτά απλά δεν μπορούν να απαντηθούν...απλώς πλανονται στην ατμόσφαιρα...Εγώ έχω μια απορία όσον αφορά τον τουρισμό. Έστω και εφαρμοστεί πιο σκληρή πολτική όσον αφορά τον τουρισμό, δλδ να τα κάνουμε όλα όλα airbnb και να ανοίξουν άλλα 5 χιλιάδες ξενοδοχεία στην Αθήνα. Θα έρθει τόσος κόσμος ή θα σκάσει η φούσκα και θα πάρουν όλοι ένα παπάρι; Έχω απορία πού φτάνει το όριο αυτό με τη τουριστική ανάπτυξη και τρέχουν όλοι πάιρνουν σπίτια, φτιάχνουν ξενοδοχεία, ανοίγουν μαγαζιά απο δω κι από κει.
Για να την βγάλεις απλά είναι το χιλιάρικο.Αρχίδια τύπε
400 minimun έχει το σπίτι, άλλα 100 οι λογαριασμοί χοντρικά. Με 500 τι να πρωτοκάνεις πλέον. Νιώθω πλέον με 500 στην άκρη είσαι ξοφλημένος.
Eν τω μεταξυ δεν υπαρχει στελεχος του συριζα που να τολμαει να επιρριψει ευθυνες στον Αλε6.Δημοκρατικα πραγματα,συνεχιζεται δυναμικα η προσπαθεια να επιστρεψει στην αρχικη του θεση ο συριζα γυρω στο 3-4 %
Σαν να προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από το μπάσιμο της ακροδεξιάς στην βουλή μου φαίνεται
Εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης και τουριστικών περιοχών γύρω στα 650-700€ είναι αρκετά.Μισθός πόσα εννοείς;
Το Μαϊο εφταιγε το Πασοκ,Κκε που δεν στηριξαν Αλε6.Τωρα φταει ο κοσμος που ψηφιζει τα ναζιδια.Οταν ο κοσμος ψηφιζει Συριζα ειναι σοφος.Ετσι κι αλλιως τσιρκο ειμαστε γενικα,και με 3 κομματα και με 13,δεν αλλαζει το αθανατο ελληνικο ντιενειΣαν να προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από το μπάσιμο της ακροδεξιάς στην βουλή μου φαίνεται
Λογο υπαρξης ψαχνουν
κομμα εξουσιας δεν ειναι, πηγαν στις εκλογες με σκοπο παιδια να αποφυγουμε τη συντριβη
πολωση με ακροδεξια μπορει να τους επαναφερει στο προσκυνιο, μη ξεχνας οτι ο ΣΥΡΙΖΑ στο προσκυνιο μπηκε με Γρηγοροπουλο
Ξεφτίλα της αριστεράςτουλαχιστον περασε στην ληθη της ιστοριας ο μπαρουφακης...
δηλωσεις μπροστα σε ενα κινητο πλεον...
και παλι τυχερος ειναι που ζει στην ελληνικη μπανανια...σε κανονικο κρατος του δυτικου κοσμου θα ηταν ηδη ισοβια ή μακαριτης, αν δεν προλαβαινε να φυγει με το ελικοπτερο....
Έχεις ένα point σε αυτόΛογο υπαρξης ψαχνουν
κομμα εξουσιας δεν ειναι, πηγαν στις εκλογες με σκοπο παιδια να αποφυγουμε τη συντριβη
πολωση με ακροδεξια μπορει να τους επαναφερει στο προσκηνιο, μη ξεχνας οτι ο ΣΥΡΙΖΑ στο προσκηνιο μπηκε με Γρηγοροπουλο
να ριξω μια παχιά με το ψηφοδελτιο της λατινοπουλου ή τζαμπα το κρατησα?
Για το 15 καλος ηταν,νεος,γεμισε ελπιδα τον κοσμο,ειπε αυτα που ηθελαν να ακουσουν.Θα γινομασταν Μονακο αραζοντας στον καναπε,θα ειχαμε ολοι 5 μαστερ απο το σπιτι,θα τρεχανε οι ξενοι να μας παρακαλανε ποιος θα μας πρωτοδωσει δανεικα κι αγυριστα.Μετα εσκασε η πρωτια και επρεπε να κυβερνησει,απογοητευτηκε ο Ελληνας(οπως παντα) και του γυρναει την πλατη σιγα σιγα.Επειδη πηρε το μισο και βαλε Πασοκ και απεκτησε καποια προσκαιρη δυναμη δεν σημαινει οτι θα συνεχιζεται επ αοριστον αυτο.Θα λακισουν τα λαμογια και θα πανε οπου παιζει κουταλα.Την ταυτοτητα του ως κομμα την εχει χασει,τωρα ειναι οτι μαζεψουμε απ οπου να ναιΔεν τους ξερεις αυτους γι αυτο τα λες αυτα
Κανεις δεν θα βγει να πει για τον Αλεξη , αμα φυγει ο τυπος ο ΣΥΡΙΖΑ απλα θα εξαφανιστει την επομενη μερα
Και παλι που λεει ο Τσιπρας οτι ειμαι στην διάθεση του κομματος και της επιτροπης .. δηλαδη αν τον θελουν , εννοειται θα τον θελουν ολοι
Σιγα μην βγει κανεις μπροστα απο αυτα τα ναυάγια..