Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.000
- Πόντοι
- 3.656
Αυτό δεν ήταν χαστούκι ρε μπρόΚοιτα για να μαθεις αν δεν φας χαστουκι δεν μαθαίνεις.
Μετα απο μια ηττα ερχεται η νίκη
Πουτσοσκάμπιλο ήταν
Αυτό δεν ήταν χαστούκι ρε μπρόΚοιτα για να μαθεις αν δεν φας χαστουκι δεν μαθαίνεις.
Μετα απο μια ηττα ερχεται η νίκη
Εντάξει μονο ο συριζα εχει ευθύνη,αλλαξτε πλευρο τώραεχει πολλα τζιμανια σα και σενα η Κουμουνδουρου, γιαυτο σκιζετε
η δεξιοτερη βουλη της μεταπολιτευσης -> συμπερασμα: Ο Συριζα δεν ηταν αρκετα αριστερος
ΥΓ τυπε εισαι καλος στο σπαγγατο?
Ήδη ετοιμάζομαι για ατελείωτες στιγμές ηδονής με δημοσιογράφους και λοιπούς αναρχοαπλυτους να κλαίνε που μπήκαν κόμματα δεξιότερα της Ν.Δ....τους αφιερώνω το "Που πονανεεεεε"....!!!!( Να μαθαίνουν και οι πιτσιρικάδες).
Ναι τύπε 2 μισθοί στο σπίτι.. θα τα βολεψουν...το γκομενετο της Ζωης μπαινει βουλη???
Να φύγετε όλοι από Αθήνα...αλλά εκεί θα ξεχάσετε τις βόλτες κάθε μέρα γιατί μπορεί να πάτε σε μέρος με λίγες καφετέριες μόνο.Τύπε αυτό το χάλι εδώ και ένα χρόνο δεν το χει ξαναβιώσει η χώρα. Η ακρίβεια έχει τερματιστεί. Τα ενοίκια και τα φαγιά στοιχίζουν γάμησέ τα. Και που να βγεις και μια φορά την εβδομάδα να ξεσκάσεις. Πήρε το αυτί μου από επιχειρηματία σε πάρτυ φίλου ότι από την επόμενη χρονιά δεν θα είναι λίγα τα μαγαζιά που θα πάρουν το πούλο. Ήδη είναι στα όρια αρκετά, κυρίως τα bar.
Ψηφίζω ταπεινό χαμομηλακι...
11 χρόνια τύπεΚαι τι έγινε που ειναι 4 ηττες.
Εδω η νδ δεκαετια 90 2000 εκανε 15 χρονια να κυβερνήσει
Με λιγότερο από δύο μισθούς δεν κρατιέται σπίτι με δύο άτομα....Ναι τύπε 2 μισθοί στο σπίτι.. θα τα βολεψουν...
Όχι σαν τον τύπο που θέλει να φύγει από τους γονείς και δεν βγαίνει
Το μεγαλύτερο βάσανο για τον άνθρωπο είναι ένας κόσμος που καταρρέει,αλλά συνεχίζει με πείσμα να υπάρχει...νταξει ρε τυπε, αλλα και εσυ και καναδυό ακομα εδω μεσα, προβλεπετε συντελεια του κοσμου καθε χρονο απο το 2008 και μετα....ποτε θα καταλαβετε να το παρετε αλλιως, αφου δεν σας βγαινει η συντελεια....
καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια : το χειμωνα θα καιμε τραπεζια να ζεσταθουμε, το ρευμα θα παει 1 μυριο η κιλοβατωρα, δεν θα εχουμε νερο να πιουμε, μετα τον κορωνοιο ερχεται παγκοσμια οικονομικη καταστροφη, η ανεργια θα φτασει στο 80% κτλ...καπου ελεος να πουμε...
Σαν συγκεκαλυμμένη κυριακάτικη πρόσκληση για παρτουζα διαβάζεται αυτό....Με λιγότερο από δύο μισθούς δεν κρατιέται σπίτι με δύο άτομα....
Για ένα άτομο πόσα υπολογίζεις τύπε χρειάζονται;
Χωρίς πουτάνες και τρελές εξόδους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα τον παρατήσει. Αν συνέβαινε το αντίθετο θα τον αγαπούσε περισσότερο. Έτσι είναι οι γυναίκες.
Για ένα άτομο πόσα υπολογίζεις τύπε χρειάζονται;
Χωρίς πουτάνες και τρελές εξόδους.
Θα τον παρατήσει. Αν συνέβαινε το αντίθετο θα τον αγαπούσε περισσότερο. Έτσι είναι οι γυναίκες.
Εγώ δεν τον ακουμπάω στην Ζωίτσα μπορεί να μου τον δαγκώσει...Σαν συγκεκαλυμμένη κυριακάτικη πρόσκληση για παρτουζα διαβάζεται αυτό....
ρε τυπε απο το 2008 που εχεις γραφτει εδω μεσα, τα ιδια γραφεις....ολο ο κοσμος καταρρεει μας λες...Το μεγαλύτερο βάσανο για τον άνθρωπο είναι ένας κόσμος που καταρρέει,αλλά συνεχίζει με πείσμα να υπάρχει...
Ναι αλλά θα μπαίνει ένας ακόμα μισθός στο σπίτι....και σίγουρος...Εγώ δεν τον ακουμπάω στην Ζωίτσα μπορεί να μου τον δαγκώσει...
Ένα έθιμο ένας μισθός.
Νόμιζα γράφτηκα το 06....ρε τυπε απο το 2008 που εχεις γραφτει εδω μεσα, τα ιδια γραφεις....ολο ο κοσμος καταρρεει μας λες...
χειροτερος και απο τους γιαχοβαδες με την συντελεια του κοσμου...
Μπράβο στον Δενδια που το παραδέχθηκε, αλλά η ΤτΕ λέει άλλα: πάμε να σπάσουμε το ρεκόρ του 2019 σε αφίξεις. Η γκρίνια υπάρχει επειδή τετραπλασιάστηκαν οι κλινες. Μεγαλύτερη η πίτα μεν, αλλά κάτσανε παρα πολλοί στο τραπέζιΕίναι ήδη σε πτώση,το παραδέχτηκε και ο Δένδιας
Με μια φορά λένε πουστης δεν γίνεσαι .....με τέσσερις όμως ανοίγεις την παρέλαση στο μπροστινό άρμα....μετα απο 4 ηττες σερι τι ερχετε τυπε?
Έτσι πρέπει.Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επιμείνει στην αριστερή αντζεντα του απλα να αλλαξει το πρόγραμμα του σε καποια σημεία
Δεν νομίζω να το συνεχίζουν ακόμα το παραμύθιΜπράβο στον Δενδια που το παραδέχθηκε, αλλά η ΤτΕ λέει άλλα: πάμε να σπάσουμε το ρεκόρ του 2019 σε αφίξεις.