Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Ναι πες της μας σε εμάς που δεν τα κατέχουμε αυτά...

πες 1-2 νομοσχέδια που δείχνουν ότι η νδ είναι πιο κεντρώο κόμμα...και κυριότερα....νεοφιλελεύθερο....
Τύπε, η νεο-φιλελεύθερη λέξη είναι η καραμέλα της Δούρου και του καταληψία, μόνο που έχει λιώσει εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει νεο-φιλελευθερισμός στην βιβλιογραφία.

Φιλελευθερισμός είναι η ιδεολογία - βλέπε σχολή του Σικάγο, Χάγιεκ κλπ.

Όσο για την ΝΔ, το σημείο καμπής ήταν οι εσω-κομματικές εκλογές. Εκεί τελείωσε η περίοδος Σαμαρά και η σύντομη περίοδος Μεϊμαράκη με τα καθήκια της λαϊκής δεξιάς, όπου αμφότερες μπήκαν στον τάφο για πάντα.

Αν δεν βλέπεις μια εντελώς άλλη κατάσταση ιδεολογικά στην ΝΔ, τότε δεν έχεις πάρει χαμπάρι.

Sorry.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Σημερα βαλε βαζελινη γιατί εχεις καιρό να ακούσεις τα κοσμητικά σου επίθετα.
Εγω δεν ειμαι σαν τους άλλους αριστερούς θα σε ξευτιλισω πάλι
Το βράδυ που δεν θα σε πιάνουν τα ψυχοφάρμακα θα στο ξηγήσω το όνειρο.
Ηλεκτροσόκ θα ψάχνεις......

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
και να σου εξηγησουν δεν θα καταλαβεις τυπε , ειναι υψηλης διανόησης θεματα αυτα

ΝΑ ΛΟΛΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ
θέλω να γίνω και εγώ μέλος της κεντροδεξιάς οικογένειας που άλλαξε τα πάντα εκτός από τον Άδωνη Γεωργιάδη που ήταν ο αυλικός του σαμαρά και μετά έγινε ο αυλικός του Μητσοτάκη :wanker:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756

Το βραδυ σας θελω δυνατους , να πεσουν τιποτα καντηλια , να μην περάσει ετσι στο ντουκου το αποτελεσμα :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θέλω να γίνω και εγώ μέλος της κεντροδεξιάς οικογένειας που άλλαξε τα πάντα εκτός από τον Άδωνη Γεωργιάδη που ήταν ο αυλικός του σαμαρά και μετά έγινε ο αυλικός του Μητσοτάκη :wanker:

χμ.... λεμπτομέριες :coffee:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
216
Η ανοδος αυτή που έχετε ειναι μια φούσκα.
Μετα τις αλλαγες του Συντάγματος και την αντιλαικη πολιτικη που θα ακολουθησεται θα κανετε μεσα σε μια 4ετια τον κόσμο να σας βρίζει,300χιλιαδες θα χασουν τα σπιτια τα funds θα κανουν μπιζνες και θα γαμησουν ολο το real estate,υγεια παιδεία θα ιδιωτικοποίηθουν μαζι και το νερό,θα φερεται τα ιδιωτικά colleges και οποιος εχει λεφτά σπουδαζει ο αλλος στο καιαδα.
Ουτε τα βασικα δεν ξερεις
Η βουλη που βγηκε το 2019 ηταν αναθεωρητικη μετα απο αιτημα του Τσιπρα οταν ηταν κυβερνηση
Καποια αρθρα αναθεωρηθηκαν απο την κυβερνηση Μητσοτακη που ειχε το δικαιωμα της αλλαγης οπως ειχε αιτηθει ο ΣΥΡΙΖΑ
Αφηστε στην ακρη αλλαγες συνταγματος και αλλες μαλακιες που σας ταιζουν τα τρολ την Κουμουνδουρου
Η κυβερνηση που θα βγει δεν ειναι αναθεωρητικη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Τύπε, η νεο-φιλελεύθερη λέξη είναι η καραμέλα της Δούρου και του καταληψία, μόνο που έχει λιώσει εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει νεο-φιλελευθερισμός στην βιβλιογραφία.

Φιλελευθερισμός είναι η ιδεολογία - βλέπε σχολή του Σικάγο, Χάγιεκ κλπ.

Όσο για την ΝΔ, το σημείο καμπής ήταν οι εσω-κομματικές εκλογές. Εκεί τελείωσε η περίοδος Σαμαρά και η σύντομη περίοδος Μεϊμαράκη με τα καθήκια της λαϊκής δεξιάς, όπου αμφότερες μπήκαν στον τάφο για πάντα.

Αν δεν βλέπεις μια εντελώς άλλη κατάσταση ιδεολογικά στην ΝΔ, τότε δεν έχεις πάρει χαμπάρι.

Sorry.
Πες κάνα νόμο που ήταν προς άλλη κατεύθυνση τύπε. Όχι αυτά που λένε τα συνέδρια για να τραβάνε μαλακίαα τα βύσματα και οι δαπίτες.

Πες ένα πρόβλημα που επί Σαμαρά ήταν σε άλλη κατεύθυνση και ο Μητσοτάκης το πήγε αλλού...ποιο προς το κέντρο.

Έχεις κανένα παράδειγμα? Επίσης αν μπορείς βρες μου και πάνω από 5 νομοσχέδια που τα ψήφησε η νδ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 2 χρόνια.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.721
Πόντοι
3.656
Φιλελευθερισμός είναι η ιδεολογία - βλέπε σχολή του Σικάγο, Χάγιεκ κλπ
Μην αναφέρεις τίτλους .... έργων που δεν έχεις δει ..........

Φιλελεύθερη η ΝΔ με κουπόνια , προκαταβολή φόρου , φόρο επιτηδεύματος, τεκμήρια και να ετοιμάζει ....

ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ !!!!!!!!!

Σαν τα επαγγελματικά διπλώματα στις νταλίκες στις προηγμένες χώρες.

Θα βάζει την κάρτα ο Χλεχλέρκ όταν μπαίνει στο ιατρείο .... και θα έχει τεκμήριο ... με τις ώρες !!!!!!
Δεν θα ανέχεται το σύστημα να είσαι στο χώρο εργασίας .... και να μην κόβεις αποδείξεις !!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ .... ΕΙΝΑΙ .... ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ !!!!!!!!!

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Αν κάνεις μεροκάματα (λιποδιαλύσεις/ μπότοξ/λήφτινγκ) με μερικές καριόλες/πουτάνες που δαγκώνουν τύπους με μαύρα και έτοιμα φράγκα ....

πιστεύεις ότι θα συνεχίζεται για πάντα αυτό ;;;

Δύσκολα τα πράγματα:

Το να αυξάνει συνεχώς το ποσοστό αυτών που δουλεύουν για 800€ - 1000€
και των ανέργων ή αέργων που ζουν με συντάξεις γονιών και παππούδων .......
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΡΙΚΟΥΣ .....
ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ;;;;;;;;;;

Ποιον πρέπει να ψηφίσουμε για να αποτρέψουμε αυτό το δυσοίωνο μέλλον;
Σοβαρή απάντηση, όχι αοριστίες.

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Η βουλη που βγηκε το 2019 ηταν αναθεωρητικη μετα απο αιτημα του Τσιπρα οταν ηταν κυβερνηση
Καποια αρθρα αναθεωρηθηκαν απο την κυβερνηση Μητσοτακη που ειχε το δικαιωμα της αλλαγης οπως ειχε αιτηθει ο ΣΥΡΙΖΑ
Αφηστε στην ακρη αλλαγες συνταγματος και αλλες μαλακιες που σας ταιζουν τα τρολ την Κουμουνδουρου
Εισαι εκτός ηλιακου συστήματος

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Λοιπον μολις γυρισα απο εκλογικο κεντρο που ειμαι εκλογικος αντιπροσωπος να ουμε.
Λενε 42 -18 Νδ και συριζα κια μαλλον οκτακομματικη βουλη.Μπαινουν οι σπαρτιατες.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Αν καταφέρει να ψηφίσει οποιαδήποτε αλλαγή του Συντάγματος με 180 ψήφους αυτή την τετραετία ορίζει την επόμενη βουλή ως αναθεωρητική και κατοχυρώνει την αλλαγή με 151.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Πες κάνα νόμο που ήταν προς άλλη κατεύθυνση τύπε. Όχι αυτά που λένε τα συνέδρια για να τραβάνε μαλακίαα τα βύσματα και οι δαπίτες.

Πες ένα πρόβλημα που επί Σαμαρά ήταν σε άλλη κατεύθυνση και ο Μητσοτάκης το πήγε αλλού...ποιο προς το κέντρο.

Έχεις κανένα παράδειγμα? Επίσης αν μπορείς βρες μου και πάνω από 5 νομοσχέδια που τα ψήφησε η νδ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 2 χρόνια.
Πάω για ύπνο, ρε τύπε.

Άλλη όρεξη δεν είχα, να πούμε.

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Μεχρι το βραδι θα σε εχω γλεντησει κατάλληλα και αν υπάρχει και ανοδος του συριζα βρες λαγούμι να κρυφτείς

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.721
Πόντοι
3.656
Ποιον πρέπει να ψηφίσουμε για να αποτρέψουμε αυτό το δυσοίωνο μέλλον;
Σοβαρή απάντηση, όχι αοριστίες.
Διαχρονικά παγκοσμίως δεν υπήρξε ποτέ ακυβερνησία , πουθενά.
Οπότε δεν αποδέχομαι το ψευτοδίλημμα , ψηφίζουμε αποτυχημένους γιατί η άλλη επιλογή είναι πολύ αποτυχημένοι .

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Σημερα βαλε βαζελινη γιατί εχεις καιρό να ακούσεις τα κοσμητικά σου επίθετα.
Εγω δεν ειμαι σαν τους άλλους αριστερούς θα σε ξευτιλισω πάλι
Πες μου ότι είσαι όντως η μετενσάρκωση του ζαν....:smiling-face-with-heart-eyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom