Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.816
- Πόντοι
- 12.756
Γιατί ρε τύπε ρωτάω να μορφωθώ
και να σου εξηγησουν δεν θα καταλαβεις τυπε , ειναι υψηλης διανόησης θεματα αυτα
ΝΑ ΛΟΛΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ
Γιατί ρε τύπε ρωτάω να μορφωθώ
Τύπε, η νεο-φιλελεύθερη λέξη είναι η καραμέλα της Δούρου και του καταληψία, μόνο που έχει λιώσει εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει νεο-φιλελευθερισμός στην βιβλιογραφία.Ναι πες της μας σε εμάς που δεν τα κατέχουμε αυτά...
πες 1-2 νομοσχέδια που δείχνουν ότι η νδ είναι πιο κεντρώο κόμμα...και κυριότερα....νεοφιλελεύθερο....
Το βράδυ που δεν θα σε πιάνουν τα ψυχοφάρμακα θα στο ξηγήσω το όνειρο.Σημερα βαλε βαζελινη γιατί εχεις καιρό να ακούσεις τα κοσμητικά σου επίθετα.
Εγω δεν ειμαι σαν τους άλλους αριστερούς θα σε ξευτιλισω πάλι
θέλω να γίνω και εγώ μέλος της κεντροδεξιάς οικογένειας που άλλαξε τα πάντα εκτός από τον Άδωνη Γεωργιάδη που ήταν ο αυλικός του σαμαρά και μετά έγινε ο αυλικός του Μητσοτάκηκαι να σου εξηγησουν δεν θα καταλαβεις τυπε , ειναι υψηλης διανόησης θεματα αυτα
ΝΑ ΛΟΛΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ
Το βράδυ που δεν θα σε πιάνουν τα ψυχοφάρμακα θα στο ξηγήσω το όνειρο.
Ηλεκτροσόκ θα ψάχνεις......
θέλω να γίνω και εγώ μέλος της κεντροδεξιάς οικογένειας που άλλαξε τα πάντα εκτός από τον Άδωνη Γεωργιάδη που ήταν ο αυλικός του σαμαρά και μετά έγινε ο αυλικός του Μητσοτάκη
Και τώρα άμα θες, τι, να σκάσεις?????Γιατί ρε τύπε ρωτάω να μορφωθώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το κατούρημα στον πράσινο ήλιο πότε επιτρέπεται
Δεν ηταν "Λολα να ενα μηλο?"και να σου εξηγησουν δεν θα καταλαβεις τυπε , ειναι υψηλης διανόησης θεματα αυτα
ΝΑ ΛΟΛΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ
Ουτε τα βασικα δεν ξερειςΗ ανοδος αυτή που έχετε ειναι μια φούσκα.
Μετα τις αλλαγες του Συντάγματος και την αντιλαικη πολιτικη που θα ακολουθησεται θα κανετε μεσα σε μια 4ετια τον κόσμο να σας βρίζει,300χιλιαδες θα χασουν τα σπιτια τα funds θα κανουν μπιζνες και θα γαμησουν ολο το real estate,υγεια παιδεία θα ιδιωτικοποίηθουν μαζι και το νερό,θα φερεται τα ιδιωτικά colleges και οποιος εχει λεφτά σπουδαζει ο αλλος στο καιαδα.
Πες κάνα νόμο που ήταν προς άλλη κατεύθυνση τύπε. Όχι αυτά που λένε τα συνέδρια για να τραβάνε μαλακίαα τα βύσματα και οι δαπίτες.Τύπε, η νεο-φιλελεύθερη λέξη είναι η καραμέλα της Δούρου και του καταληψία, μόνο που έχει λιώσει εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει νεο-φιλελευθερισμός στην βιβλιογραφία.
Φιλελευθερισμός είναι η ιδεολογία - βλέπε σχολή του Σικάγο, Χάγιεκ κλπ.
Όσο για την ΝΔ, το σημείο καμπής ήταν οι εσω-κομματικές εκλογές. Εκεί τελείωσε η περίοδος Σαμαρά και η σύντομη περίοδος Μεϊμαράκη με τα καθήκια της λαϊκής δεξιάς, όπου αμφότερες μπήκαν στον τάφο για πάντα.
Αν δεν βλέπεις μια εντελώς άλλη κατάσταση ιδεολογικά στην ΝΔ, τότε δεν έχεις πάρει χαμπάρι.
Sorry.
Μην αναφέρεις τίτλους .... έργων που δεν έχεις δει ..........Φιλελευθερισμός είναι η ιδεολογία - βλέπε σχολή του Σικάγο, Χάγιεκ κλπ
Αν κάνεις μεροκάματα (λιποδιαλύσεις/ μπότοξ/λήφτινγκ) με μερικές καριόλες/πουτάνες που δαγκώνουν τύπους με μαύρα και έτοιμα φράγκα ....
πιστεύεις ότι θα συνεχίζεται για πάντα αυτό ;;;
Το να αυξάνει συνεχώς το ποσοστό αυτών που δουλεύουν για 800€ - 1000€
και των ανέργων ή αέργων που ζουν με συντάξεις γονιών και παππούδων .......
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΡΙΚΟΥΣ .....
ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ;;;;;;;;;;
Εισαι εκτός ηλιακου συστήματοςΟυτε τα βασικα δεν ξερεις
Η βουλη που βγηκε το 2019 ηταν αναθεωρητικη μετα απο αιτημα του Τσιπρα οταν ηταν κυβερνηση
Καποια αρθρα αναθεωρηθηκαν απο την κυβερνηση Μητσοτακη που ειχε το δικαιωμα της αλλαγης οπως ειχε αιτηθει ο ΣΥΡΙΖΑ
Αφηστε στην ακρη αλλαγες συνταγματος και αλλες μαλακιες που σας ταιζουν τα τρολ την Κουμουνδουρου
Η κυβερνηση που θα βγει δεν ειναι αναθεωρητικη
Δεν είναι NETFLIX, ρε κόπανε.Μην αναφέρεις τίτλους .... έργων που δεν έχεις δει ..........
Μύτη - τακούνι ΜΟΝΟ, ποτέ φρένοΣτον υπνο σου, πιθανον.
Ρε Ζανουλη, βαλε και ενα φρενο στη σαχλαμαρα καποια στιγμη.
Αν καταφέρει να ψηφίσει οποιαδήποτε αλλαγή του Συντάγματος με 180 ψήφους αυτή την τετραετία ορίζει την επόμενη βουλή ως αναθεωρητική και κατοχυρώνει την αλλαγή με 151.Ουτε τα βασικα δεν ξερεις
Η βουλη που βγηκε το 2019 ηταν αναθεωρητικη μετα απο αιτημα του Τσιπρα οταν ηταν κυβερνηση
Καποια αρθρα αναθεωρηθηκαν απο την κυβερνηση Μητσοτακη που ειχε το δικαιωμα της αλλαγης οπως ειχε αιτηθει ο ΣΥΡΙΖΑ
Αφηστε στην ακρη αλλαγες συνταγματος και αλλες μαλακιες που σας ταιζουν τα τρολ την Κουμουνδουρου
Η κυβερνηση που θα βγει δεν ειναι αναθεωρητικη
Πάω για ύπνο, ρε τύπε.Πες κάνα νόμο που ήταν προς άλλη κατεύθυνση τύπε. Όχι αυτά που λένε τα συνέδρια για να τραβάνε μαλακίαα τα βύσματα και οι δαπίτες.
Πες ένα πρόβλημα που επί Σαμαρά ήταν σε άλλη κατεύθυνση και ο Μητσοτάκης το πήγε αλλού...ποιο προς το κέντρο.
Έχεις κανένα παράδειγμα? Επίσης αν μπορείς βρες μου και πάνω από 5 νομοσχέδια που τα ψήφησε η νδ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 2 χρόνια.
Μεχρι το βραδι θα σε εχω γλεντησει κατάλληλα και αν υπάρχει και ανοδος του συριζα βρες λαγούμι να κρυφτείςΤο βράδυ που δεν θα σε πιάνουν τα ψυχοφάρμακα θα στο ξηγήσω το όνειρο.
Ηλεκτροσόκ θα ψάχνεις......
Διαχρονικά παγκοσμίως δεν υπήρξε ποτέ ακυβερνησία , πουθενά.Ποιον πρέπει να ψηφίσουμε για να αποτρέψουμε αυτό το δυσοίωνο μέλλον;
Σοβαρή απάντηση, όχι αοριστίες.
Πες μου ότι είσαι όντως η μετενσάρκωση του ζαν....Σημερα βαλε βαζελινη γιατί εχεις καιρό να ακούσεις τα κοσμητικά σου επίθετα.
Εγω δεν ειμαι σαν τους άλλους αριστερούς θα σε ξευτιλισω πάλι