Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
Η ΝΔ οταν εχασε το 2015, τα αλλαξε ολα τύπε. Δεν εκατσε να βριζει τον κοσμο και να λεει τα ιδια και τα ιδια. Δεν ειμαστε το ιδιο, καλως ή κακως

τι άλλαξε ;;
γιατι μόνο γραφεία ξέρω γω

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Φαντασου απελπισια ρε φιλε, να βγαινουν καποιοι ακομη και να μιλανε για ιδιωτικοποιηση του νερου.

Ξερετε ρε τύποι, υπαρχει και κατι που λεγεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ στην ηττα.

Βγαλτε κανεναν σκασμούλη, ριξτε και καμια περισυλλογη, σκεφθειτε τι μαλακιες εκανε αυτο το κομμα-τσιρκο, βγαλτε την κομματική τσιμπλα απο τα ματια. Τι αλλο πρεπει να γινει δηλαδη για να κουνηθει λιγο ο εγκεφαλος σας?
Ασε ρε αλεξ εδω ο πνευματικός ειπε ακομα χειροτερα,εβγαλε τη κρυφη αντζεντα σας στη φορα.
Οποιος ειναι στο τελευταίο στάδιο καρκίνου πρεπει να μην μπαίνει σε θεραπείες,μεχρι και εκει εξοικονόμηση χρημάτων για να τα τρώνε κάποιοι γαλάζιοι βουλευταδες οπως ο καραθανασης π.χ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.816
Πόντοι
12.756
100 δόσεις το κάνουν??

και εγώ πληρώνω σα μαλακαςς?

Σε ολα κανουν δόσεις και κουρεμα πριν τις εκλογες τυπε
εκτος απο τα κοκκινα στεγαστικά , το ειπα και ο Σταικουρας , αν τα παρει ο κοσμος και οχι τα φαντς μετα και αυτοι που πληρωνουν κανονικα θα σταματησουν
Αρα εκτος απο στεγαστικα σε όλα τα αλλα παιζει ΔΟΣΗ :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Ασε ρε αλεξ εδω ο πνευματικός ειπε ακομα χειροτερα,εβγαλε τη κρυφη αντζεντα σας στη φορα.
Οποιος ειναι στο τελευταίο στάδιο καρκίνου πρεπει να μην μπαίνει σε θεραπείες,μεχρι και εκει εξοικονόμηση χρημάτων για να τα τρώνε κάποιοι γαλάζιοι βουλευταδες οπως ο καραθανασης π.χ
Συνεχιστε τύποι
Το 3% ειναι κοντα
Μην σταματατε τις μαλακιες

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Όταν έχει ήδη δηλωθεί ευθαρσώς ότι η ΕΥΔΑΠ θα φύγει από την ΕΕΣΥΠ.

Μιλάμε για κλάμα. :2funny:
Εχω μιλήσει με υπάλληλο στη ευδαπ και ειναι όλοι εργαζόμενοι μεσα με τα μυαλα στα κάγκελα,θα κάνουν μονιμες απεργίες μεχρι τελους αυτο μου είπαν

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Σε ολα κανουν δόσεις και κουρεμα πριν τις εκλογες τυπε
εκτος απο τα κοκκινα στεγαστικά , το ειπα και ο Σταικουρας , αν τα παρει ο κοσμος και οχι τα φαντς μετα και αυτοι που πληρωνουν κανονικα θα σταματησουν
Αρα εκτος απο στεγαστικα σε όλα τα αλλα παιζει ΔΟΣΗ :rockon:
και πολύ καλά κάνουν...εμείς κλέφτες θα γίνουμε δηλαδή?? :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.721
Πόντοι
3.656
το ότι υπάρχει ακόμα ως έννοια το ΠΑΣΟΚ στη ζωή μας δείχνει ποσό γιδοβοσκοί είμαστε

το ότι υπάρχουν άνθρωποι που χαραμίζουνε την ψήφο τους για τον Ανδρουλάκη που αντιπροσωπεύει ότι κατέστρεψε τη χώρα.....δείχνει ότι δε θα μάθουμε ποτέ μια ζωή τυριά θα ζουν σε αυτή η χώρα έρμαιο στην ψωλή του Μητσοτάκη και του κάθε Τσίπρα :zfuck:
Πλάκα κάνεις ρε τύπε ;;;

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΣΟΚ δεν βγάζουν ;;;

Μαθητές του ΠΑΣΟΚ του Σημίτη είναι η σημερινή ΝΔ.
Μπρος στη σημερινή ΝΔ , το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη , δείχνει Θάτσερ .

Έμαθαν από τους καλύτερους τότε και προχώρησαν την τέχνη .
Οπότε σήμερα .... είναι πολύ πιο απογειωμένοι από το τότε ΠΑΣΟΚ.

Οπότε λογικό μετά το ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΣΟΚ που βγάζουν σήμερα, να θέλουν μετά να επαναφέρουν το αυθεντικό .

Το γαλάζιο βολεύει μόνο μεγάλα τζάκια.
Η πλέμπα θέλει το πράσινο για καμιά θέση σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ , ΟΣΕ κτλ κτλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Εχω μιλήσει με υπάλληλο στη ευδαπ και ειναι όλοι εργαζόμενοι μεσα με τα μυαλα στα κάγκελα,θα κάνουν μονιμες απεργίες μεχρι τελους αυτο μου είπαν
Γιατι τύπε, οι εργαζομενοι θα κανουν απεργιες επειδη η ΕΥΔΑΠ θα επιστρεψει στο Δημοσιο, απο το υπερταμειο που την εβαλε ο Συριζα?

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Η ΝΔ οταν εχασε το 2015, τα αλλαξε ολα τύπε. Δεν εκατσε να βριζει τον κοσμο και να λεει τα ιδια και τα ιδια. Δεν ειμαστε το ιδιο, καλως ή κακως
Άλλαξε εδρα γραφείου και εβαλε το χαζο να γινει προεδροε του κόμματος.
Ας ειναι καλα ο μέντορας σιμητης και ο Μαρινάκης αν θες να μαθεις την αλήθεια.
Αν δεν ηταν αυτοί οι δυο κουλης τωρα δεν θα υπήρχε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.677
Πόντοι
3.656
Γιατι τύπε, οι εργαζομενοι θα κανουν απεργιες επειδη η ΕΥΔΑΠ θα επιστρεψει στο Δημοσιο, απο το υπερταμειο που την εβαλε ο Συριζα?
εν το μεταξύ στην ΕΥΔΑΠ δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην είναι κωλόβυσμα....όχι απεργίες αλλά πίπες κάνουν για να μην τους κουνήσουν από τη θέση τους. Όλες οι κυβερνήσεις τα καλά βολέματα στην ΕΥΔΑΠ τα κάνουν

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Σε κανενα δημόσιο δεν επιστρέφει,ιδιωτικοποιηται

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.603
Πόντοι
1.706
Μήπως αυτός ο υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ σου κλάνει και τίποτα μυστικές δημοσκοπήσεις????
Πρόσεξε, σήμερα δεν θα σε μπανάρω.
Θα κάτσεις εδω για την μαλαπέρδα και κυκλοφορούν αρκετοί πρόθυμοι για να αποτελειώσουν την τρέλα σου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom