Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.661
Πόντοι
19.795
O φίλος που ελεγε οτι σημερα πληρωνουν διοδια και γι' αυτο πηγε απο τον παραδρομο, περασε καθολου απο εδω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιος, αυτος? Εγω ξερω οτι τον Μάιο αυτος ψηφισε ΝΔ, ενω εγω οχι. Και κατηγορει εμενα για μπραβοκούλη.
Τουλαχιστον χουφτωσες καθολου την Πασοκα;:grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Μην επιμένεις. Ανεβοκατέβαιναν μπάρες και ο κόσμος πλήρωνε. Αθηνών Κορίνθου στάνταρ. Αυτά σενιόρ.
Τύπε τετοια λαμπρη διανοηση υποθετω οτι ψηφιζει Συριζα ε?
Ειδες μπαρες να ανεβοκατεβαινουν και ειπες στους φιλους σου να πατε απο τον παραδρομο. Και ηρθες να μας το πεις θριαμβευτικα.
Απιστευτο ταλεντο, μην σε χασουμε. Εχεις πολλα να δωσεις εσυ εδω μεσα

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.746
Πόντοι
2.816
Με ρωτάει ο πατέρας μου τι να ψηφίσει..

Λοιπόν ακούω, μόνο σοβαρές προτάσεις...

Υπόψιν
-οχι ΝΔ γιατί δεν θέλουμε να βγει βουλευτής ο απατεώνας ο Μαντάς
-οχι ΣΥΡΙΖΑ για ευνόητους λόγους
-οχι Νίκη γιατί είναι απατεώνες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Με ρωτάει ο πατέρας μου τι να ψηφίσει..

Λοιπόν ακούω, μόνο σοβαρές προτάσεις...

Υπόψιν
-οχι ΝΔ γιατί δεν θέλουμε να βγει βουλευτής ο απατεώνας ο Μαντάς
-οχι ΣΥΡΙΖΑ για ευνόητους λόγους
-οχι Νίκη γιατί είναι απατεώνες
ΠΑΣΟΚ μακράν

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.100
Πόντοι
32.478
Η νδ σου έχει πει αλήθειες τυπε?αν οχι τοτε γιατι παίρνει 40%?
Γιατί η πλειοψηφία του κόσμου την συγκρίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι όλοι ακατάλληλοι. Σου λέει θα ψηφίσουμε τους λιγότερο μαλάκες.
Η μεγαλύτερη διαφήμιση της ΝΔ είναι να αφήνει να μιλάνε οι Συριζαίοι.
Ξεφτιλίζονται μόνοι τους. Πίστευω ότι τον Τσίπρα υπάρχει πιθανότητα ο Μητσοτάκης να τον έχει αφίσα στο δωμάτιο του και κάθε μέρα να λέει.
Να είσαι καλά λεβέντη μου , χωρίς εσένα δεν ξέρω αν θα ήμουν πρωθυπουργός για δεύτερη τετραετία , με περίπατο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Ήταν το επόμενο όχι μετά μαζί με Ζωή αλλά δεν ήθελα να το παρακάνω με τα όχι, μη φάω κράξιμο μη το ένα μη το άλλο..
Ε και τι να κανουμε ρε τύπε, δεν υπαρχουν αλλα κομματα

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Μαλάκα .... αυτοί που σου κάνουν like .... όλοι με σκουτεράκια είναι ............

Δεν δύναμαι να ξέρω τι έχουν, αλλά δεν έχει και σημασία. Αυτό που ξέρω όμως, είναι ότι δεν κλαψουρίζουν μέρα νύχτα και δεν ζουν στο παρελθόν, να τους φταίνε οι οτετζήδες και οι δεητζήδες, κ.λπ.

Πολλά στραβά έγιναν από την μεταπολίτευση και μετά. Μαζί με την χρεωκοπία χρεωκόπησαν και οι πολιτικές εκείνης της περιόδου. Αλλά ο κόσμος κοιτάει μπροστά.

Για την σύνταξη βαδίζεις αλλά δεν έχεις μάθει ότι δεν ζούμε στο παρελθόν. Απλά αντλούμε διδάγματα από αυτό.

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Γιατί η πλειοψηφία του κόσμου την συγκρίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι όλοι ακατάλληλοι. Σου λέει θα ψηφίσουμε τους λιγότερο μαλάκες.
Η μεγαλύτερη διαφήμιση της ΝΔ είναι να αφήνει να μιλάνε οι Συριζαίοι.
Ξεφτιλίζονται μόνοι τους. Πίστευω ότι τον Τσίπρα υπάρχει πιθανότητα ο Μητσοτάκης να τον έχει αφίσα στο δωμάτιο του και κάθε μέρα να λέει.
Να είσαι καλά λεβέντη μου , χωρίς εσένα δεν ξέρω αν θα ήμουν πρωθυπουργός για δεύτερη τετραετία , με περίπατο.
Ωραία καραμελα αναμασατε εσεις οι δεξιοι.
Κανεις λαθος,τη φωτογραφια του Ανδρουλάκη του κουτσουμπα του βαρουφακη αυτους εχει ι κουλης στο δωμάτιο του,γιατι αυτοι κάνουν αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και στηνουν πλάτες στη κυβέρνηση αυτη ειναι η αλήθεια.κκε πασοκ μερα25 πλευση θελουν περισσότερο απο ολα τα κόμματα να δουν το συριζα να βουλιάζει

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.100
Πόντοι
32.478
Μη λες ασυναρτησίες,οταν ο ιδιος ο κεντροαριστερος χωρος κανει αντιπολίτευση στο συριζα και βαζει πλατες στη νδ και σε ολα τα δεξια κομματα,αυτοι ειναι υπεύθυνοι για το 40% της νδ
Και ονομάζω κκε πασοκ μερα25 πλευση ελευθερίας κομματα της αντιπολίτευσης εκαναν αντιπολίτευση στην αξιωματική αντιπολίτευση και η νδ σουλατσαριζε.
Το μόνο κομμα που δεν έκανε αντιπολίτευση στο συριζα ηταν η ελληνικη λύση
Αν εξαιρέσεις το ΚΚΕ που κι αυτοί είναι γραφικοί η Μερα 25 και η πλεύση ελευθερίας είναι παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ που τα σπάσανε και αποχώρησαν .
Περίμενες να μην κάνουν αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλάς σοβαρά ή κάνεις πλάκα;;;;

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.298
Πόντοι
216
Μη λες ασυναρτησίες,οταν ο ιδιος ο κεντροαριστερος χωρος κανει αντιπολίτευση στο συριζα και βαζει πλατες στη νδ και σε ολα τα δεξια κομματα,αυτοι ειναι υπεύθυνοι για το 40% της νδ
Και ονομάζω κκε πασοκ μερα25 πλευση ελευθερίας κομματα της αντιπολίτευσης εκαναν αντιπολίτευση στην αξιωματική αντιπολίτευση και η νδ σουλατσαριζε.
Το μόνο κομμα που δεν έκανε αντιπολίτευση στο συριζα ηταν η ελληνικη λύση
Παλι καποιος αλλος φταιει για την καταντια του ΑΛ6 Ο ιδιος και οι συμβουλοι του ειναι αμοιροι ευθυνων?
Παμε λοιπον
2019 ευρωεκλογες 10% εθνικες εκλογες 8%
Ο Τσιπρας καθισμενος στην Κουμουνδουρου πανηγυριζει για αποτελεσμα καταφερε να μειωσει 2 μοναδες την διαφορα Επιτυχία?
Δεν χρειαζονται αλλαγες για να αντιπετωπισουμε πιο αποτελεματικα τομ Μητσοτακη .
2020
Ο Τσιπρας καθισμενος στην Κουμουνδουρου με το ουισκακι του και τα ξηροκαρπια ρωταει τους αυλικους του :
-Τι γίνεται στην αγορα?
-Χαμος ολοι φωναζουν¨Γ@@@@@ Μητσοτακη
-Μια χαρα παμε η κοινωνια βραζει.Τον εχουμε .Θα πεσει μονος του με παταγο
2021
Ο Τσιπρας καθισμενος στην Κουμουνδουρου με το ουισκακι του και τα ξηροκαρπια ρωταει τους αυλικους του :
-Τι γίνεται στην αγορα?
-Χαμος προεδρε πορειες εκπαιδευτικων χιλιαδες κοσμος
-Τι ζητανε?
-Αξιολογηση
--Μια χαρα παμε η κοινωνια βραζει.Τον εχουμε .Θα πεσει μονος του με παταγο
Σχολιο Ο λαος θελει αξιολογηση
-Τι ειπε ο Κανακησε στην εκπομπη του ? Εκανε τηλεφωνικη δημοσκοπιση?
-Χαμος προεδρε 98% εσενα θελουν
Τελεια

ΠΑΜΕ ΜΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!!!!!

Η πληρης ανεπαρκεια κατανοησης της πραγματικοτητας και η ανικανοτητα-απολνια του ΑΛ6 να κανει αλλαγες στο κομμα λογω της βαθειας ιδεοληψιας που ειναι στο DNA τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Κανεις λαθος,τη φωτογραφια του Ανδρουλάκη του κουτσουμπα του βαρουφακη αυτους εχει ι κουλης στο δωμάτιο του,γιατι αυτοι κάνουν αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και στηνουν πλάτες στη κυβέρνηση αυτη ειναι η αλήθεια.κκε πασοκ μερα25 πλευση θελουν περισσότερο απο ολα τα κόμματα να δουν το συριζα να βουλιάζει
Γιατι βουλιαζει ρε τύπε
Ενα κομμα του 3% ειναι, και παιρνει 18%.
Ασχημα ειναι?

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.790
Πόντοι
1.446
Ειναι σοβαρη απαντηση τωρα αυτη?

Δεν θελει γαμο, το εχουμε πει χιλιες φορες
Αλέξανδρε, τι πράγματα είναι αυτά; :O
Και εσύ συμφωνείς; :(
Που πήγαν το Πατρίς, Θρησκεία και Οικογένεια; :think:
Τι παράδειγμα δίνεις; :woldman:

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Αν εξαιρέσεις το ΚΚΕ που κι αυτοί είναι γραφικοί η Μερα 25 και η πλεύση ελευθερίας είναι παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ που τα σπάσανε και αποχώρησαν .
Περίμενες να μην κάνουν αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλάς σοβαρά ή κάνεις πλάκα;;;;
Να κανουν αντιπολιτευση στη κυβέρνηση και οχι να βάζουν πλάτη.
Το λαθος του συριζα και το εστειλα και γραπτο στα κεντρικά ηταν οτι εκαναν ανοιγμα στους λύκους για συνεργασία.
Έπρεπε ο συριζα να αντιπολίτευτει σε πασοκ κκε μερα25 πλευση και νδ ταυτόχρονα και οχι να ζητα συνεργασία με τα σκυλιά.

Γιατι βουλιαζει ρε τύπε
Ενα κομμα του 3% ειναι, και παιρνει 18%.
Ασχημα ειναι?
Ποιο 18 λες ρε δαγκα,ο σύριζα πηρε 36 το 2015

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.100
Πόντοι
32.478
Kαι που βρίσκεις το παράλογο;;; Ποιος θέλει να ξανακυβερνήσει ένα τσίρκο;;;
To ΠΑΣΟΚ εννοείται ότι θέλει να βουλιάξει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί θέλει να γυρίσουν οι ψηφοφόροι του πίσω. Το 15 με ποιες ψήφους νομίζεις ότι βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom