Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 348K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.681
Πόντοι
3.656
Κι αυτό όμως είναι ουτοπικό, η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη.
Έφτασε η εποχή που πολλοί ψηφίζουν τον λιγότερο ηλίθιο και κακά τα ψέματα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι όλοι ηλιθιοι by default.
Γι αυτό η διαφορά πήγε στο 20% . Δεν αγάπησε ξαφνικά ο κόσμος την ΝΔ.
Απλώς είδε ότι οι Συριζαίοι δεν κάνουν για τίποτα εκτός από κανένα μπάφο.
Τυπε Σαούλ, έχει μπει στο πετσί μας και στο DNA μας, ότι όλοι έτσι είναι, ίδιοι και όλο "θα" που δεν πραγματοποιούν είναι, και το θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό, πλέον.
Τελικά πολιτική είναι η τέχνη του χαιδεματος των αυτιών και της κωλοτουμπας.
(Όταν το σύνολο σχεδόν των κρατών και των λαών, είναι χρεωμένο για 2-3 γεννιες στις λεγόμενες "αγορές" και φαουντς, τότε το παιχνίδι είναι σικέ και η τράπουλα σημαδεμένη.)
Εγώ δεν μπαίνω στην συζήτηση για αν η νδ είναι καλύτερη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εγώ λέω ότι από την κυβέρνηση που θα βγει..όποια και να είναι αυτή θα πρέπει να απαιτήσουμε αυτά που έλεγαν προεκλογικά. Όχι να τους ρίξουμε για να αναλάβουν άλλοι...αλλά να αναλάβουν αυτοί τις ευθύνες τους.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
156
Like
20.103
Πόντοι
32.478
Εν το μεταξύ την ώρα που ψήφιζα είδα διάφορα άκυρα κόμματα όπως Ευ, ΟΔΚΚΕ, ΕΔΚΚΕ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ. Το μουνί η Λατινοπούλου είχε βάλει και τη φάτσα της στο ψηφοδέλτιο μπας και τραβήξει κανά πυρφόρο....
Αν έβαζε την κωλάρα της θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες.
Δεν είχε καλό επικοινωνιολόγο μάλλον.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.681
Πόντοι
3.656
Η συζήτηση που κάνετε ξεκίνησε με τον ζανουλη που είπε ότι με ΣΥΡΙΖΑ πληρώνουν περισσότερες εισφορές οι πλούσιοι και σαν παράδειγμα έφερε τον Ζάρα.
Ότι ο ταλαίπωρος που έχει ένα φραντσαιζ θα πληρώνει περισσότερες εισφορές για τον εαυτό του και τους υπαλλήλους τι σχέση έχει με αυτό;
Εγώ απαντάω στην θέση σου ότι ο Ζάρα δεν πληρώνει εισφορές στην Ελλάδα.

Από που προκύπτει αυτό? Στην Ελλάδα με καταστήματα έχει ελληνικό αφή και πληρώνει ότι προβλέπεται. Τώρα αν χρωστάει είναι άλλο θέμα αλλά δεν το γνωρίζουμε.

Εγώ δεν μιλάω για φραντζάιζ και πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο για τα Ζάρα. Εγώ είπα ότι και 2000 να πάνε τις εισφορές....ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΖΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ....θα τα πληρώσουν

αυτός που την πληρώνει είναι ο μικρός και ο μικρομεσαίος που ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Παραλιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.747
Πόντοι
2.816
Τύποι για αρχίστε να λαλατε..

Τι λέει το πρώτο κύμα exit poll;;;;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.807
Πόντοι
6.056

ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ,ΓΑΛΑΖΙΟΣ,ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ,ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ:coffee:

Αυτο ακουγεται σαν πρωτο ραντεβου,και κατι μου λεει οτι δεν θα εισαι αυτος που θα πηδηξει:undecided::coffee::confused::confused::confused:

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
525
Πόντοι
81
Αν τελικα η ΝΔ κανει το over 43%, οπως δινουν οι στοιχηματικες. τοτε ο Τσιπρας πρεπει να εξαφανιστει και το ΣΥΡΙΖΑ να ψαξει νεα στελεχη και αφηγημα.. Δεν εχει λογο να υπαρχει πλεον το ροζ παραμυθι του Αλε6.

Ares7

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2023
Like
425
Πόντοι
21
4EC33401-08C8-4869-B03B-EDA30FB6E594.jpeg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.672
Πόντοι
736
Αν έβαζε την κωλάρα της θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες.
Δεν είχε καλό επικοινωνιολόγο μάλλον.
Φαίνεται να δουλεύει αυτό με το πρόσωπο , Βελόπουλος και Κούβελας δεν το έκαναν στις πρώτες ; Σχετικά καλά πήγαν ... δηλαδή ελαφρώς καλύτερα απο το αναμενόμενο έχω την εντύπωση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.681
Πόντοι
3.656
Θύμησε μας πόσο ήταν η αποχή?
η απόχη δεν σημαίνει συμπάθεια στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ίσως το αντίθετο...δηλαδή όσοι είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ επειδή πήραν μπάλες απογοητεύτηκαν και δεν πήγαν να ψηφίσουν.

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Η σχέση που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με την αλήθεια είναι η ίδια που έχω εγώ με την αστροφυσική
Να σαι καλά λεβέντη μου γελάσαμε και σήμερα.
Η νδ σου έχει πει αλήθειες τυπε?αν οχι τοτε γιατι παίρνει 40%?

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Η συζήτηση που κάνετε ξεκίνησε με τον ζανουλη που είπε ότι με ΣΥΡΙΖΑ πληρώνουν περισσότερες εισφορές οι πλούσιοι και σαν παράδειγμα έφερε τον Ζάρα.
Ότι ο ταλαίπωρος που έχει ένα φραντσαιζ θα πληρώνει περισσότερες εισφορές για τον εαυτό του και τους υπαλλήλους τι σχέση έχει με αυτό;
Καλά μαθε πρώτα πως γεμίζουν τα ταμεία των ασφαλιστικων ταμειων και μετα συζητάμε

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
η απόχη δεν σημαίνει συμπάθεια στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ίσως το αντίθετο...δηλαδή όσοι είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ επειδή πήραν μπάλες απογοητεύτηκαν και δεν πήγαν να ψηφίσουν.
Δεν ισχύει και δεν ειναι απόλυτο,μπορεί να σημαίνει οτι ξεφουσκωσε και η νδ σε ποσοστά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.267
Πόντοι
8.006
Ανακοίνωση: έχει διόδια κανονικά (παρά τις εκλογές) στην Αθηνών Κορίνθου οπότε τραβάτε από παλιό δρόμο γιατί έχει πήξει στα διόδια. Ψόφο κι οι 300 στην Βουλή. Ευχαριστώ.
Και τωρα εσυ θεωρεις οτι σε πιστεψε κανενας?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Αν τελικα η ΝΔ κανει το over 43%, οπως δινουν οι στοιχηματικες. τοτε ο Τσιπρας πρεπει να εξαφανιστει και το ΣΥΡΙΖΑ να ψαξει νεα στελεχη και αφηγημα.. Δεν εχει λογο να υπαρχει πλεον το ροζ παραμυθι του Αλε6.
44-17 καλά είναι; :bigdick:

Να το αφήσω;

Capital explorer

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
133
Πόντοι
1
Ξέχασες να γράψεις ότι θα πέσει μετεωρίτης και θα γίνει τσουνάμι.
Τέτοιες αρχιδιές γράφετε και διαδίδετε για αυτό η διαφορά πήγε 20%και θα μεγαλώσει κι άλλο.
Το μόνο που κατάφερε ο ΤΣΙΡΙΖΑ είναι να ενώσει όλους τους έλληνες που δεν θα ψήφιζαν ΝΔ εναντίον του.
Δεν το λές και λίγο....
Μη λες ασυναρτησίες,οταν ο ιδιος ο κεντροαριστερος χωρος κανει αντιπολίτευση στο συριζα και βαζει πλατες στη νδ και σε ολα τα δεξια κομματα,αυτοι ειναι υπεύθυνοι για το 40% της νδ
Και ονομάζω κκε πασοκ μερα25 πλευση ελευθερίας κομματα της αντιπολίτευσης εκαναν αντιπολίτευση στην αξιωματική αντιπολίτευση και η νδ σουλατσαριζε.
Το μόνο κομμα που δεν έκανε αντιπολίτευση στο συριζα ηταν η ελληνικη λύση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom