Νέα

Εκλογές 2023... 21 Μαΐου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 351K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Για μενα, ενα κλασικο παραδειγμα ειναι η Δομνα Μιχαηλιδου (βεβαια οι διαφοροι μυρωδιάδες θα ξεκινησουν τα ποσταρισματα οτι ειναι τρελη, οτι ειναι αναλγητη κλπ). Μια κοπελα εξαιρετικα μορφωμενη, ικανοτατη, που εχει παραξει εργο, που δουλευει απο το πρωι ως το βραδυ ως υφυπουργος ακομη και με προσωπικο κοστος, και καθε τοσο βγαινει ο καθε μαλακας και την ειρωνευεται, την βριζει, την κατηγορησαν ακομη και οτι....εδωσε τη διευθυνση της 12χρονης απο τον Κολωνο. Και σε ρωτω. Αξιζει τον κοπο? Η κοπελα αυτη μπορούσε να ειναι στο εξωτερικο με τις σπουδες που εχει, να βγαζει ενα καρο λεφτα, και προτιμησε να μεινει, να δωσει υπηρεσιες στη χωρα της, και ο καθε τιποτας, ο καθε σαχλαμαρας, ο καθε αρχίδης βγαινει και την μειωνει και την ειρωνευεται δημοσιως. Εγω ειλικρινα δεν θα μπορούσα να το δεχθω αυτό. Και γι αυτο δεν ασχοληθηκα ποτέ με την πολιτικη, μολονοτι θα μπορούσα. Γιατι δεν μπορω να ανεχομαι διαρκως τη μαλακία του κάθε καραγκιοζη. Ε αυτο ισχυει και για τον Μαυρη. Εφυγε και βρηκε την υγεια του.
Τα είπαμε για την ψυχάκια και είδαμε το "έργο" της.

Θα μας πεις εσύ που ξέρεις το έργο της τι κατάφερε ως σύμβουλος από δω και από κει (Ιράν, Βραζιλία, κ.λπ.). Ξεκίνα με ημερομηνίες για να δούμε πόσο έμεινε και λέγε τι πέτυχε στις θέσεις που ήταν!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καταλαβες τι εννοω τωρα φιλε Eddie? Εσπευσε ηδη ενας. Που για χαρη του κομματικου φανατισμου θα μηδενισει και θα απαξιωσει εναν σημαντικο ανθρωπο. Δεν εχει κανενα νοημα περαιτερω συζητηση. Επιβεβαιωθηκα πληρως

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Καταλαβες τι εννοω τωρα φιλε Eddie? Εσπευσε ηδη ενας. Που για χαρη του κομματικου φανατισμου θα μηδενισει και θα απαξιωσει εναν σημαντικο ανθρωπο. Δεν εχει κανενα νοημα περαιτερω συζητηση. Επιβεβαιωθηκα πληρως
Άντε ντε, για παράθεσέ μας στοιχεία για τη σημαντικότητα της Δόμνας! Σου έκανα πολύ συγκεκριμένη ερώτηση, τι κατάφερε ως σύμβουλος από δω και από κει (Ιράν, Βραζιλία, κ.λπ.). Ξεκίνα με ημερομηνίες για να δούμε πόσο έμεινε και λέγε τι πέτυχε στις θέσεις που ήταν!

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Οι παράγοντες της ΝΔ απαντάνε όπως οι μπραβοκούληδες, "σήκω φύγε από τη χώρα αν δε σου αρέσει".

Τάδε έφη η παρακολουθούμενη κυρία Σίφορντ η μάνατζερ πολιτικής κυβερνοασφάλειας για το Facebook.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.141
Πόντοι
6.056
τσολι πουλημενους σαχλαμαρα αγύρτη μαλακια
μυρωδιάδες μαλακας σαχλαμαρας, αρχίδης μαλακία καραγκιοζη
|καλά όλα αυτά ,αλλά ο δικός σου που ψήφισες θα κατέβει εκλογές ?

malakas.png

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Δικηγόρε πού είσαι, φτιασιδώνεις το βιογραφικό της "σημαντικότατης" Δόμνας;

@alex71 Μιας και είσαι δικηγόρος όπως λένε εδώ μέσα και παραλίγο να πολιτευθείς αλλά δεν αντέχεις τις μαλακίες καραγκιόζηδων όπως εγώ, θα μας διαφωτίσεις με τις γνώσεις σου για το παρακάτω θέμα; Νομίζω ότι είσαι ο πιο σχετικός σαν πρόσωπο με νομικές γνώσεις, παρολίγον πολιτευόμενος, υποστηρικτής της Κούλας και του Άδωνη. Τι πρέπει να γίνει;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
Δικηγόρε πού είσαι, φτιασιδώνεις το βιογραφικό της "σημαντικότατης" Δόμνας;

@alex71 Μιας και είσαι δικηγόρος όπως λένε εδώ μέσα και παραλίγο να πολιτευθείς αλλά δεν αντέχεις τις μαλακίες καραγκιόζηδων όπως εγώ, θα μας διαφωτίσεις με τις γνώσεις σου για το παρακάτω θέμα; Νομίζω ότι είσαι ο πιο σχετικός σαν πρόσωπο με νομικές γνώσεις, παρολίγον πολιτευόμενος, υποστηρικτής της Κούλας και του Άδωνη. Τι πρέπει να γίνει;

Γράφει κάπου πως είναι αυταπάγγελτο αδίκημα???

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206
Γράφει κάπου πως είναι αυταπάγγελτο αδίκημα???
Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω. Πώς θα πρέπει να κινηθεί ο εργαζόμενος ή το κράτος στην περίπτωση αυτή; Να με διαφωτίσουν οι δημοκράτες της ΝΔ. Μην πούνε να φύγω από τη χώρα αν δε μου αρέσει. Βαρέθηκα να το ακούω από τους "δημοκράτες".

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.622
Πόντοι
1.706
Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω. Πώς θα πρέπει να κινηθεί ο εργαζόμενος ή το κράτος στην περίπτωση αυτή; Να με διαφωτίσουν οι δημοκράτες της ΝΔ. Μην πούνε να φύγω από τη χώρα αν δε μου αρέσει. Βαρέθηκα να το ακούω από τους "δημοκράτες".
Να σου πω λοιπόν κάτσε στη χώρα και ιδού πεδίο δόξης λαμπρό.
Δεν γράφει κάπου πως είναι αυταπάγγελτο, οπότε???
Πρόσφατο ακούγεται αφού εύχεται Χριστός ανέστη, εκλογές ακούστηκαν.....ορίστε.
Ποιός είναι ο τύπος?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Ποια εταιρία είναι ? Πως ξέρει τον Άδωνι? Να του στείλω στο tweet να έρθει και στους δικούς μου??? Σίγουρα ΔΕΝ θα ψηφίσουν ΝΔ μετά από τέτοιο χουνερι

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.109
Πόντοι
206

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
Για μενα, ενα κλασικο παραδειγμα ειναι η Δομνα Μιχαηλιδου (βεβαια οι διαφοροι μυρωδιάδες θα ξεκινησουν τα ποσταρισματα οτι ειναι τρελη, οτι ειναι αναλγητη κλπ). Μια κοπελα εξαιρετικα μορφωμενη, ικανοτατη, που εχει παραξει εργο, που δουλευει απο το πρωι ως το βραδυ ως υφυπουργος ακομη και με προσωπικο κοστος, και καθε τοσο βγαινει ο καθε μαλακας και την ειρωνευεται, την βριζει, την κατηγορησαν ακομη και οτι....εδωσε τη διευθυνση της 12χρονης απο τον Κολωνο. Και σε ρωτω. Αξιζει τον κοπο? Η κοπελα αυτη μπορούσε να ειναι στο εξωτερικο με τις σπουδες που εχει, να βγαζει ενα καρο λεφτα, και προτιμησε να μεινει, να δωσει υπηρεσιες στη χωρα της, και ο καθε τιποτας, ο καθε σαχλαμαρας, ο καθε αρχίδης βγαινει και την μειωνει και την ειρωνευεται δημοσιως. Εγω ειλικρινα δεν θα μπορούσα να το δεχθω αυτό. Και γι αυτο δεν ασχοληθηκα ποτέ με την πολιτικη, μολονοτι θα μπορούσα. Γιατι δεν μπορω να ανεχομαι διαρκως τη μαλακία του κάθε καραγκιοζη. Ε αυτο ισχυει και για τον Μαυρη. Εφυγε και βρηκε την υγεια του.
Οταν καποιος ξεκιναει μια δουλεια σε μια επιχειρηση αυτος που τον προσλαμβανει θα πρεπει, μεταξυ αλλων,να σκεφτεται τι παραπανω θα δωσει ο νεος εργαζομενος στην επιχειρηση. Τι νεο θα φερει, κατι που δεν υπαρχει ηδη.
Εσυ, ως κομματοσκυλο, δεν εχεις να προσφερεις τπτ παραπανω. Εκτος και εαν σκεφτεσαι καποιου ειδους ανατροπη, μη παισεις απο τη καρεκλα , πλακα κανω!

Εχουν αρκετα κομματοσκυλα, σφουγκοκωλαριους, τι να πας, μπορει και να μπλεξεις

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
ξεχασα να γραψω για αυτη την υπουργο παιδειας...δικηγορος ειναι; νομιζω με πτυχιο απο το εξωτερικο.
Κατάταξη PISA: Ο μέσος μαθητής στη χώρα μας δεν κατανοεί απλά ελληνικά

μεγαλη επιτυχια της υπουργου, καλα δεν λεμε για μαθηματικα, επιστημες, τεχνικη εκπαιδευση, εκει οι μαθητες πατωνουν

@alex71 μην μας σωζεις ρε! :glasses:

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Ο μονος λογος που θα κατεβω να ψηφισω ειναι επειδη ψηφιζω στο κεντρο και θα ριξω και ενα πουτσο σε κανενα μπουρδελο .Χωρις να με ρωταει η γυναικα που εισουνα και τι εκανες;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
τυπε σα να χεις δικιο...μονο μια θεοτρελη θα ανεχοταν ολα αυτα τα μαρτυρια ,ενω θα μπορουσε να την βγαζει ζαχαρη....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
Ξερουν οτι θα παρουν το ΜΠΟΥΛΟ και οτι προλαβουν....
Αφου ξερεις οτι θα ξαναβγει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο μονος λογος που θα κατεβω να ψηφισω ειναι επειδη ψηφιζω στο κεντρο και θα ριξω και ενα πουτσο σε κανενα μπουρδελο .Χωρις να με ρωταει η γυναικα που εισουνα και τι εκανες;
Θα ναι κλειστα λόγω εκλογων

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
Τρώνε με εκατό μασέλες .
Σιγα μην τους κανουμε και άγαλμα.
Τα αποτελεσματα των ικανοτήτων οσων κυβερνησαν πριν και τωρα τα βλεπουμε,
Δεν ξερει ο κοσμος τι ρευμα θα πληρωσει τον αλλο μηνα.

Συνελθε λίγο.

Ρωτα με με πμ τι θα ψηφισω γιατι κουραζεις το φόρουμ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
Ελπίζω πως όχι η Τουλάχιστον όχι αυτοδύναμη
Θεωρεις οτι αν συγκυβερνησει θα τον ελεγχει καποιος;
Αφου νδσυριζαπασοκ εχουν ιδιες πολιτικες.
Καλυτερα αυτοδυναμια με κουλη
Και αυτο θα γινει οπως δειχνει γιατι οπως βλεπεις μετα τον κουλη επικρατει χάος.
Νομιζεις ο κοσμος δε βλεπει τα κομματα της αντιπολιτευσης;.

Στραβα κουτσα η χωρα πρεπει να παει παρακατω, δεν ειμαστε φυσιολογικη χώρα, εμεις εχουμε διπλα τους τούρκους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom