dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Δεν είναι θέμα τιμών κατανάλωσης. Ειναι ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΓΙΟΥ ΚΑΤΑ 800+%Σε ολη την Ευρωπη οι τιμες εχουν πεσει σε επιπεδα πριν τον πολεμο εδω ακομα ανεβαινουν
Δεν είναι θέμα τιμών κατανάλωσης. Ειναι ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΓΙΟΥ ΚΑΤΑ 800+%Σε ολη την Ευρωπη οι τιμες εχουν πεσει σε επιπεδα πριν τον πολεμο εδω ακομα ανεβαινουν
Φαε 800+%αυξηση από 1η μαϊουτελειωμένο σκουπίδι μαζί με την παρέα σου.
Τιμολόγια ρεύματος: Από 1η Μαΐου έρχονται νέες αυξήσεις στα πάγια των παρόχων μονοφασικών #KoinoniaOraMega | By Κοινωνία Ώρα Mega | Facebook
Τιμολόγια ρεύματος: Από 1η Μαΐου έρχονται νέες αυξήσεις στα πάγια των παρόχων μονοφασικών #KoinoniaOraMegafb.watch
Πόσες θα κλείσουν...ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΑΥΞΉΣΟΥΝ ΤΙΜΕΣ. Ναι αλλά δεν θα πέσουμε στην αξιολόγηση.Περαν του προφανους, οτι θα πληρωνουμε ακριβοτερο οικιακο ρευμα σκεψου ποσες αλλες μικροεπιχειρησεις θα λουκετιασουν εξαιτιας των αυξημενων παγιων.
Εχω γραψει πριν για παραγγελια που προσπαθησα να δωσω για εταιρεια του εξωτερικου που δουλευει η κοπελα μου, σε Ελληνα βιοτεχνη. Μου ειπε εξαρχης ο ανθρωπος οτι με ρευματα, ασφαλιστηκες εισφορες, φορους κλπ χλωμο να δωσει ανταγωνιστικη τιμη. Φυσικα προτιμηθηκε βιοτεχνια σε αλλη ευρωπαικη χωρα
Ξερουν οτι θα παρουν το ΜΠΟΥΛΟ και οτι προλαβουν....Τρέλα πράγματα 800% αύξηση παγίων και το λένε όλοι με μια άνεση που σου δίνει στα νεύρα.
Καμία επαφή με την πραγματικότητα.
Αυτό πριν της εκλογές έτσι ,σκέψου τι σου έχουν για μετά.
Άντε ρε γκρινιάρηδες.Τρέλα πράγματα 800% αύξηση παγίων και το λένε όλοι με μια άνεση που σου δίνει στα νεύρα.
Αδερφέ όλα σπάνε αρκεί να ενωθούμε και να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν να δημιουργηθεί ένα κόμμα του λαού του κόσμου , ένα κόμμα που θα είμαστε εμεις χωρίς ιδεολογία ή αριστερά και δεξια , να κοιτάξουμε το μέλλον μας να ζήσουμε κ εμείς κάτι να αφήσουμε κάτι στα παιδιά μας στην επόμενη γενιά , και αυτό η ελλαδιτσα πιο λένε όλοι Ελλαδαρα είμαστε , τα πάντα έχουμε δεν μας λείπει τίποτα και έξυπνοι είμαστε και εργατικοί και φιλότιμοι το έχουμε αποδείξει πολλές φορές , ειδικά στο εξωτερικό μας λείπει κάποιος να μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε ποιοι είμαστε , το έχουμε αποδείξει κ ιστορικά γαμ@με κ δέρνουμε σαν λαός όλοι μας ζηλεύουν για αυτό που είμαστε οι σύμμαχοι κ καλά που δεν μας αφήνουν να κάνουμε τιποτα μας έχουν δεμένους …όλα σπάνε φίλε αρκεί να βρεθεί το κόμμα που θα κάνει την αρχή κ όλα τα αλλα θα έρθουν μόνα τους , τι μας λείπει μας που έχουν οι άλλοι στο εξωτερικό τιποτα ας πάρει ο κάθε ας τον εαυτό του ούτε χαζοί είμαστε ούτε τεμπεχνανια , μας λειπει ο στόχος και να εμπιστευθούμε αυτόν που θα πάμε να ψηφίσουμε με χαρά , τόσα χρόνια ψηφίζω απλά για να πάω θέλω να πάω κάποια στιγμή και να ψηφίσω με χαρά να πω αυτόν θα τον ψηφίσω γιατί κοιτάει το μέλλον της χώρας και δεν αναλώνεται στο το θα πει ο ένας κ ο άλλος , αν ενωθούμε σαν κοινωνία κ σαν λαός θα διαπρέψουμε να είστε σίγουρα και τα κωλο κόμματα που υπάρχουν σήμερα δεν θα έχουν λόγω υπάρξεις θα διαλυθούν από μόνα τους…..συγγνώμη που κούρασα με το κείμενο αλλά μ βγήκε πολύ αυθόρμητο
Ε πρέπει να ψηφίσουμε ΝΔ , όμως, για να μην ξαναβγεί ο Αλέξης αφού και πέσουμε στις αξιολογήσεις των οίκων
και κινδυνέψουν οι τράπεζες, οι πυλώνες της οικονομίας αφού.
Το 1974 η ΝΔ εκβίαζε .... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ή ΤΑΝΚΣ
το 2023 η ΝΔ εκβιάζει ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ή χαμηλή θέση στην αξιολόγηση των moodys ...
Ποιοι ψηφοφόροι είναι πιο γίδια .... αποφασίστε ....
Σε κάποιες περιπτώσεις όμως ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΩ.Δεν μπορείς να ασκήσεις αυτόνομη πολιτική φίλε όταν είσαι κομμάτι ενός ευρέτερου συνόλου. Καλώς ή κακώς είμαστε μέρος της Ευρώπης και πολλές φορές έρχονται έτοιμοι νόμοι απέξω
Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε κατά 100% σε αυτό που λες και είναι αλήθεια το ξέρω κ εγώ , όλα τα κόμματα είναι πουλημένα στο θέμα αυτό ή σου λέει που να μπλέκουμε τώρα, ισχύει. Είμαστε κοιμισμένος λαός τα τελευταία 15 χρόνια ότι και να γίνει σε αυτή την χώρα δεν αντιδράει κανείς και όταν λέω αντιδράει όχι βίαια προφανώς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει το ότι υπάρχει ένα καθεστώς γενικότερα δεν προεξοφλεί ή δεν υπάρχει η επιλογή αλλαγής συμφωνείς κ ακολουθείς αυτό το καθεστώς άμα δεν θες κ έχεις αλλά σχέδια κάνεις αυτό που θες και σου βγαίνουν τα κουκιά , θα σ πω όμως και να κάνεις αυτόνομη πολιτική δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι σωστός στις υποχρεώσεις σου στην ΕΕ, τώρα εάν σε εκβιάσουν πχ αν κανείς αυτό δεν σε χρηματοδοτούμε εκεί άρα ξεμένεις από λεφτά , αυτό είναι ένα ζήτημα κατά ποσό είναι ελεύθερα τα κράτη γενικώς , εγώ πιστεύω ότι οκά είναι στο μυαλό θα μας αφήσουν προ περιθώριο επειδή οργανώνουνε και φτιάχνουμε την χώρα μας αυτό είναι ακραίο και δεν ισχύει .Δεν μπορείς να ασκήσεις αυτόνομη πολιτική φίλε όταν είσαι κομμάτι ενός ευρέτερου συνόλου. Καλώς ή κακώς είμαστε μέρος της Ευρώπης και πολλές φορές έρχονται έτοιμοι νόμοι απέξω για να μην πω ότι από τη στιγμή που είσαι μέλος οφείλεις να σέβεσαι κάποιες βασικές αρχές που επιβάλλουν οι ευρωπαίοι.
Ούτε τα πετρέλαια μας δε μπορούμε να βγάλουμε, φάρμακα δεν έχουμε και τα πολύ βασικά αγαθά όπως ένα λεμόνι το εισάγουμε από την Αργεντινή. Είμαστε απλώς μια χώρα υπηρεσιών που λειτουργεί ως τουαλέτα της ευρώπης. Φαγητό ποτό γαμήσι και διασκέδαση. Έχεις δει Άγγλο σε pub στον τόπο του ή νομίζεις ότι κάθε ΠΣΚ τα σπάει στο Βέρτη και στα club;
Μην κοιτάζεις που έρχονται εδώ και μας κατουράνε. Είναι βαθειά ριζωμένο στη συνείδηση του Έλληνα να είναι αυτό που βλέπεις.
Τυπε, τα ξέρεις αυτά τα ναυάγια?Για την Α' Θεσσαλονίκης
Ακτσαλής Ευάγγελος
Τυπε, τα ξέρεις αυτά τα ναυάγια?
Δεν εχει ελπίδες ο τζημερος να μπει?