Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.958
- Πόντοι
- 12.756
η λογικη σου τι σου λεει σε σχεση με αυτο που σου ειπε ο οδοντιατρος ;;Αφου εισαι καλο παιδι, γιατι θελεις να φαινεσαι κακο?
Σου φανηκε λογικό ;
η λογικη σου τι σου λεει σε σχεση με αυτο που σου ειπε ο οδοντιατρος ;;Αφου εισαι καλο παιδι, γιατι θελεις να φαινεσαι κακο?
ρωτα και ποσο του πηρε για την εξαγωγηΘα σου στείλω εγώ pm μην κλαις.
Τα καταφερε ο ντολμας...τον εκανε ιδιο.Σεντονια γραφειΑρχίζει να με ανυσηχει αυτή η εμμονή σου με τον Ντολμά κ την ρυθμιση
παλι κανεις μαλακιες και λες ποσά , ασε να πει αυτος να γελάσουμε λιγο να ελαφρυνει το κλιμαΑν ήταν ακέραιο το δόντι ..... κάπου 15" ..... ανάλογα με την περιοχή ....... από 40€ μέχρι 100€ συνήθως ...........
Τώρα αν τον έχει για τελείως τρόμπα .... μπορεί να του πήρε και 200€ σε κανα βλαχοχώρι που μυρίζει φέτα και τζακίλα ....
παλι κανεις μαλακιες και λες ποσά , ασε να πει αυτος να γελάσουμε λιγο να ελαφρυνει το κλιμα
Ε καλά το έσβησα ! Σβήσε κι εσύ το quote !παλι κανεις μαλακιες και λες ποσά , ασε να πει αυτος να γελάσουμε λιγο να ελαφρυνει το κλιμα
Χωρις να στοιχηματιζω,νομιζω οτι τα δανεια τους ειναι ενημερα φιλεσιγουρα εχουν γινει αναχρηματοδοτησεις κτλ , την βασικη συμβαση βαζουν συνηθως οι τραπεζες
αλλα σκεψου το πιο απλο , οταν εχουν 30μυρια και 40 μυρια τοκους οπως λενε , αργει να φτασει στο 400 ;;
καλα σιγουρα οταν χρωστουσαν 100 δεν μπορει να ειχαν 40 μυρια τόκους ,
αλλα φαντασου ποσο καιρο τα εχουν γραψει στα αρχιδια τους τα δάνεια και δεν εδιναν φράγκο , εχει δανεια 10ετιών και βάλε
Οταν δεν πληρωνεις αυτα παθαινεις , γιατι το απληρωτο πεφτει πανω στο ποσο μετά
Τυπου πανοτόκια
στο πα και πριν , αλλα δεν βλεπω να το καταλαβαινεις
Κατσε ψαξε και βρες τα, εγω ασχοληθηκα μονο και μονο για τις τοποθετησεις που εβγαλες απο το κωλο σου και τα ειπες στον άλλον ηλίθιο για να πάρει και θάρρος..
τυπου :
Κι ομως τα στοιχεια δανεισμου των κομματων υπαρχουν
Αν κρινω απο ολα τα άλλα στην μαντεψιά δεν τα πας καλά
Να τους πουμε να τις κατεβάσουν, κρίμα ειναι , αφου ο κοσμος νομιζει οτι δεν ειναι επιχειρήσεις
Ε βεβαια, γιατι να ψαξει, ας κανει σαν και εσενα που μαντευεις πράγματα και μετά να γραψει απο το κωλο του οτι του κατεβει
Εισαι ο κλασσικος ο μαλάκας ο Ελληνας , αποψη για όλα χωρις καμία γνωση επι του θέματος, και γιατι να εχεις ;; αφου οι ασχετοι ειστε πλειοψηφία
λεει ο ενας στον αλλον μαλακίες και συμφωνειτε , αφου κανεις δεν κοιταει ή γνωριζει αν αυτα που λετε ειναι μαλακίες.
Καλα σας εχουν καταλαβει , μαλακες ειναι λενε , οτι τους πουμε το πιστευουν , το τρωνε αμασητο είτε επειδη ειναι αμαθεις, είτε, γιατι κανεις δεν ψαχνει/ελεγχει αν αυτο που τους λεμε ισχυει , εκτος αν τους δωσουμε τα λινκς
Την καλυτερη δουλεια εκανε ο Κουλης, ολα τα μεσα ενημερωσης τα εχει του χεριου του, λενε οτι γουσταρει και οι βλαμενοι τα παρακολουθουν και συμφωνουν σε ολα. Ε για να το λενε οι ειδήσεις θα ειναι έτσι ..
Πιο ευκολη αφομοίωση καταστασης δεν μπορουσε να γίνει.
Να περάσει το επό΄μενο παρατράγουδο.
Δυο σχολια
α) 1,5 δις δραχμες ειναι 4,5 εκ/ρια ευρω οχι 30,8 στην πρωτη γραμμη
β) το αθροισμα εδω ειναι 105 εκ/ρια οχι 450 (εκτος αν υπαρχουν κι αλλα)
Κατι δεν κολλαει συντροφοι
Ρε παλικαρι μου, πού κολλαει η λογικη? Εδω ειναι θεμα επιστημης την οποια δεν κατεχωη λογικη σου τι σου λεει σε σχεση με αυτο που σου ειπε ο οδοντιατρος ;;
Σου φανηκε λογικό ;
Καθαρισμό και εξαγωγη 100 ευρω χωρις αποδειξηρωτα και ποσο του πηρε για την εξαγωγη
Εχω τζιμανια φιλους εδω μεσα ομωςΕ καλά το έσβησα ! Σβήσε κι εσύ το quote !
Δεν θα το δει !
Δεν είναι τόσο τζιμάνι !
Το προηγούμενο μηνα που μίλαγε Τσίπρας ήταν φουλ στα εξαρχειωτικα εναλλακτικά βρώμικα γκομενάκια.Μιλαγε Τσιπρας μάλλον
Χωρις να στοιχηματιζω,νομιζω οτι τα δανεια τους ειναι ενημερα φιλε
Τες πα
Κοστολογημένο το πρόγραμμα του συριζα σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ
Ο Μέγας Τσακαλώτος σε συζήτηση με τον γεραπετρίτη
θα δώσουμε για την υγεία του 7,5% του ΑΕΠ
Ρωτάει ο γεραπετρίτης και πόσο είναι το 7,5%;
Στα 240 δις που συμφωνούν ότι είναι το ΑΕΠ
12 δις λέει ο Τσακαλώτος
18 δις είναι η πραγματικότητα
Πόσο είναι το πρόγραμμά σας για την παιδεία
Το 5% του ΑΕΠ
Δηλαδή λέει ο γεραπετρίτηςς
7 δις λέει ο Τσακαλώτος
Η πραγματικότητα 12 δις
Πλήρης κοστολόγηση
Κατά τον τσακαλώτο το άθροισμα μόνο των δύο 19 δις
Ενώ η πραγματικότητα είναι 30 δις
Και μετά φταίμε εμείς που κάνουμε λάθος υπολογισμούς
στο δωδεκα λεπτο και μετά
Στο σημερινό ότι να ναιΌ,τι να 'ναι
Ο Μάνος Βουλαρίνος σε μια εκπομπή χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό (όπως ακριβώς και ο ίδιος) αδικεί όσους πιο πολλούς μπορεί. Twitter: @ManosVoularinoswww.skairadio.gr
Εχω τζιμανια φιλους εδω μεσα ομως
Στο νεκροταφειο τους εχεις;εκτος οπου καπου το ειχε γραψει ο politis αρα κατι θα ξερει
μου το ειχε πει και εμενα ..
Και ας πουμε οτι και εμενα και εσενα μας επιασε κοτσο ο οδοντιατρος , ο politis δεν πεφτει εξω
Ασε που ο δικος μου οδοντιατρος αν ανακαλυψω οτι μου πει μαλακια , ξερει οτι την επομενη μερα θα ειναι σε νεκροταφείο
Εχω αλλους 3 δικους οδοντιατρους μου που τον τσεκαρω
Πες μας και γιατον Κουτσουμπα, ταβαριτς ΝταιμαΚοστολογημένο το πρόγραμμα του συριζα σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ
Ο Μέγας Τσακαλώτος σε συζήτηση με τον γεραπετρίτη
θα δώσουμε για την υγεία του 7,5% του ΑΕΠ
Ρωτάει ο γεραπετρίτης και πόσο είναι το 7,5%;
Στα 240 δις που συμφωνούν ότι είναι το ΑΕΠ
12 δις λέει ο Τσακαλώτος
18 δις είναι η πραγματικότητα
Πόσο είναι το πρόγραμμά σας για την παιδεία
Το 5% του ΑΕΠ
Δηλαδή λέει ο γεραπετρίτηςς
7 δις λέει ο Τσακαλώτος
Η πραγματικότητα 12 δις
Πλήρης κοστολόγηση
Κατά τον τσακαλώτο το άθροισμα μόνο των δύο 19 δις
Ενώ η πραγματικότητα είναι 30 δις
Και μετά φταίμε εμείς που κάνουμε λάθος υπολογισμούς
στο δωδεκα λεπτο και μετά
Στο σημερινό ότι να ναιΌ,τι να 'ναι
Ο Μάνος Βουλαρίνος σε μια εκπομπή χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό (όπως ακριβώς και ο ίδιος) αδικεί όσους πιο πολλούς μπορεί. Twitter: @ManosVoularinoswww.skairadio.gr
Ο Τσακαλώτος και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άσχετοι που λένε ψέματα για την κοστολόγηση του προγράμματοςεισαι ασχετος να κρινεις , δεν εχεις ιδεα απο τιποτα , μονο απο κατι παρακμιακους τσοντοσινεμάδες
και εκει για να αποκτησεις γνωση και πειρα σου εκαναν το κωλο φινιστρινι
Παρε τον Βουλαρινο παρεα να πατε να σε καρφωσει σε καμια γαλαρία τσοντοσινεμα , να σου πει και τις λεπτομέρειες
Δεν βολεύει να ακούσεις τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑΠες μας και γιατον Κουτσουμπα, ταβαριτς Νταιμα
Σκασμος μπουστη.Ενδιαφέρον πάντως που λες οτι το εμαθες σήμερα ενω πριν λιγα λεπτα ειχες και αποψη για το αν πρεπει ή οχι να δημοσιευουν ισολογισμους , αποψη που εβγαλες απο τον κωλο σου μαλλον...και ξερεις δεν ξερεις απαντας ...
Χαθηκε και η τελευταια ελπιδα που ειχα να νομιζω οτι σου κοβει λιγο ωστε να μην ζητας και την δευτερη πουτσα να την φας στα καπάκια ...
Οτι θα μαζευοσουν λίγο , θα εψαχνες κάτι .. απογοητευσες όμως ..
ΥΓ και για να προλάβω τον επομενο που θα γραψει την μαλακία του , οι συμβασεις ειναι απο το site της ΝΔ
Τελευταια παραγγελιά σου ηταν αυτη, θα επρεπε να σε χρεωσω για την μαλακία που σε δέρνει, αλλα τρεχει προσφορά για πονηρακηδες που εληξε σημερα
Να περάσει το επόμενο παρατράγουδο